Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Traagschuim matrassen

Een traagschuim matras biedt uitstekende ondersteuning en is heel comfortabel. Als iemand op zijn zij slaapt, vormt de matras zich zo naar het lichaam dat de wervelkolom recht ligt. Zo ligt u niet alleen prettig maar ook ergonomisch goed.

Bekijk het best verkochte matras

Veilig traagschuim matras kopen

  • Volledig gecertificeerd
  • Gegarandeerd gifvrij
  • 45 nachten gratis proefslapen
  • Tot 10 jaar garantie
  • 'Niet goed, geld terug'

" Comfortabele traagschuim matrassen. Zwevend slapen en heerlijk wakker worden"

De traagschuim matrassen


Hoe werkt traagschuim?

Als traagschuim warm wordt door uw lichaamstemperatuur zal het zacht worden en zodoende de druk over het gehele lichaam verlagen. Op deze manier maakt het de perfecte mal van de lichaamsvorm en doet het drukpunten verdwijnen. Het gevolg is dat de doorbloeding nergens afgekneld wordt en er een heerlijk ligcomfort ontstaat. Op deze manier creëert een Royal Health Foam traagschuim matras feitelijk de ideale omstandigheden om goed en fijn te kunnen slapen.

Voor welke lichamelijk klachten werkt een traagschuim matras?

Naast het feit dat een goed traagschuim matras bijzonder prettig slaapt en ligt werkt het ook goed bij vele lichamelijke klachten. Bij reuma of artrose zijn de resultaten absoluut goed maar ook bij rugklachten biedt traagschuim vaak de oplossing.

Veilige, gecertificeerde traagschuim matrassen van Royal Health Foam

Royal Health Foam traagschuim matrassen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De traagschuim matrassen van Royal Health Foam ventileren goed en zijn drukverlagend. Onze traagschuim matrassen zijn gecertificeerd en volledig vrij van giftige en/of schadelijke stoffen. Alle traagschuim matrassen zijn volledig antiallergisch en verkrijgbaar in alle maten en 4 verschillende hardheden. Heeft u hulp nodig met het kopen van een traagschuim matras? Bel 070 - 338 70 10, we helpen u graag en adviseren u met het maken van de beste keuze.

Voor écht lekker slapen

Als het om echt lekker en goed slapen gaat zit u bij Royal Health Foam goed. Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt traagschuim matrassen die goed ventileren, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Royal Health Foam kiest alleen voor duurzame materialen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Eerlijke prijs

Royal Health Foam produceert haar eigen traagschuim matrassen en levert direct van onze eigen fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met winkels en tussenpersonen zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteits traagschuimmatras betaalbaar is en blijft.

Traagschuim matrassen gratis 45 dagen op proef

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen in vier verschillende stevigheden 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% niet goed geld terug garantie. Als het matras dat u besteld heeft te hard of te zacht is, kan het matras gratis geruild worden voor een andere hardheid of een ander type matras.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle traagschuimmatrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

Eigen fabrieksshowroom

Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen kunnen worden vergeleken, geprobeerd en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven professionele medewerkers eerlijk advies.

Bewezen innovatie

Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Zo hebben wij, naast vele traagschuim matrassen, bijvoorbeeld ook de proeftijd bedacht en geïntroduceerd in 1998. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkt samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.


Bekijk ook: