Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd in:
  Matrassen gratis thuisbezorgd in Nederland Matrassen gratis thuisbezorgd in België

Zaterdag en zondag open

Bel ons gerust:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Traagschuim matrassen

Drukverlagende traagschuim matrassen

Onze traagschuim matrassen zijn verfijnd tot in detail, bieden drukverlaging, goede ondersteuning en zijn standaard in vier verschillende hardheden leverbaar in alle maten. Met de juiste hardheid kunnen veel lichamelijke klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Met name reuma en artrose, schouder-en heupproblemen, decubitus en rugklachten hebben absoluut baat bij een matras dat qua hardheid bij het lichaam past en drukverlagend werkt.

Daarnaast hebben onze anti-decubitus traagschuim matrassen een goed ventilerend vermogen. Dat is bijzonder want zelfs traagschuim matrassen van de meeste gerenommeerde merken missen vaak deze eigenschap.

De tijk (matrashoes) voor een traagschuim matras is van groot belang omdat dit type matras - ook die van ons - de neiging heeft iets warmer aan te voelen. Wij maken daarom de matrastijken van 100% natuurlijke materialen om zodoende een goede ventilatie en vochtopname te waarborgen.

Royal Health Foam traagschuim matras:

  • Traagschuim matrassen voor drukverlagend en zwevend slapen
  • Veilige traagschuimmatrassen, volledig vrij van giftige stoffen
  • Alle matrassen leverbaar in vier hardheden
  • Traagschuimmatras 45 dagen gratis op proef. Niet goed geld terug
  • Alle matrassen gratis bezorgd tot in de slaapkamer
  • Wilt u persoonlijk advies? Bel ons gerust via 070 - 338 70 10
  • Of kom langs in de showroom, zeven dagen per week

Echt lekker slapen? Zo doen wij het:

Traagschuim matrassen:
144 producten


Veilige, gecertificeerde traagschuim matras kopen

Onze traagschuim matrassen zijn uitgebreid gecertificeerd en volledige vrij van metaal en schadelijke stoffen. Alle traagschuim matrassen zijn antiallergisch en verkrijgbaar in alle maten en hardheden. Hulp nodig met het kopen van een traagschuim matras? Bel 070 - 338 70 10, we helpen u graag en adviseren u met het maken van de beste keuze.

Medisch gecertificeerde kwaliteit traagschuim matras

Royal Health Foam traagschuim matrassen zijn officieel gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen van ziekenhuizen. De ventilerende Royal Health Foam traagschuim matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en zijn gekwalificeerd als anti decubitus matrassen. De matrassen worden al jaren gebruikt door gerenommeerde Nederlandse ziekenhuizen.

Voor écht lekker slapen

Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt traagschuim matrassen die goed ventileren, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor kinderen. Royal Health Foam kiest voor duurzame materialen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Eerlijke prijs

Royal Health Foam produceert haar eigen traagschuim matrassen en levert direct van fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met dure winkels zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.

Traagschuim matrassen gratis 45 dagen op proef

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% geld terug garantie. Als het matras dat u besteld heeft te hard of te zacht is, kan het matras gratis geruild worden voor een andere hardheid of een ander type matras.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle traagschuimmatrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

10 jaar volledige garantie

Royal Health Foam staat 100% achter haar duurzame traagschuim matrassen en biedt 10 jaar volledige (niet-aflopende) garantie.

Eigen fabrieksshowroom

Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen 7 dagen per week kunnen worden vergeleken en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven professionele medewerkers eerlijk advies.

Bewezen innovatie

Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkt samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.


Bekijk ook:

Royal Health Foam werkt samen met

CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Ecovadis
1998 - 2018   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag