45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Traagschuim matrassen

Een traagschuim matras biedt uitstekende ondersteuning en is drukverlagend. De matrassen zijn speciaal ontworpen en geproduceerd ter voorkoming van decubitus. Als iemand op zijn zij slaapt, vormt de matras zich zo naar het lichaam dat de wervelkolom recht ligt. Zo ligt u niet alleen prettig maar ook ergonomisch goed.

Bekijk het best verkochte matras

Veilig en gecertificeerd traagschuim matras kopen

  • Medisch gecertificeerd
  • Gegarandeerd gifvrij
  • 45 nachten gratis proefslapen
  • Tot 5 jaar volledige garantie + afbouwend tot 10 jaar
  • 'Niet goed, geld terug'

" Comfortabele drukverlagende matrassen. Zwevend slapen en heerlijk wakker worden"

De traagschuim matrassen:


Veilige, gecertificeerde traagschuim matrassen kopen

Onze traagschuim matrassen zijn uitgebreid gecertificeerd en volledig vrij van metaal en schadelijke stoffen. Alle traagschuim matrassen zijn antiallergisch en verkrijgbaar in alle maten en hardheden. Hulp nodig met het kopen van een traagschuim matras? Bel 070 - 338 70 10, we helpen u graag en adviseren u met het maken van de beste keuze.

Medisch gecertificeerde kwaliteit traagschuim matras

Royal Health Foam traagschuim matrassen zijn gekwalificeerd als anti decubitusmatrassen en zijn officieel gecertificeerd door een onafhankelijk keuringsinstituut voor medische hulpmiddelen. De ventilerende Royal Health Foam traagschuim matrassen voldoen aan de strenge eisen van ziekenhuizen en bieden oplossingen voor lichamelijke klachten zoals decubitus, doorligwonden, rugklachten schouderklachten, reumatische klachten, artrose en meer. De matrassen worden al jaren gebruikt door gerenommeerde Nederlandse ziekenhuizen

Voor écht lekker slapen

Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt traagschuim matrassen die goed ventileren, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor kinderen. Royal Health Foam kiest voor duurzame materialen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Eerlijke prijs

Royal Health Foam produceert haar eigen traagschuim matrassen en levert direct van fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met dure winkels zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.

Traagschuim matrassen gratis 45 dagen op proef

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% geld terug garantie. Als het matras dat u besteld heeft te hard of te zacht is, kan het matras gratis geruild worden voor een andere hardheid of een ander type matras.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle traagschuimmatrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

Eigen fabrieksshowroom

Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen kunnen worden vergeleken en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven professionele medewerkers eerlijk advies.

Bewezen innovatie

Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkt samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.


Bekijk ook: