Beste koudschuim matras
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Beste koudschuim matras 2016 / 2017

Beste koudschuim matras 2016 / 2017

Het beste koudschuim matras van Royal Health Foam

Het beste koudschuim matras dat wij maken is de Comfort Premium Air. Naast het feit dat de Comfort Premium Air veel comfort biedt heeft het matras een goed ventilerend vermogen en biedt het bijzonder veel ondersteuning. Het gebruikte koudschuim is ons beste koudschuim dat zeer veerkrachtig is en een bijzonder hoge puntelasticiteit heeft. Dit verhoogt het comfort aanzienlijk en vanwege de grote veerkracht biedt het matras ook een bijzonder goede ondersteuning.

De 100% natuurlijke Tencel tijk voelt zijde zacht aan en zorgt voor een goede vochtopname. De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden (huisstofmijt dodend). De opbouw van het matras is perfect. De koudschuim onder- en bovenlaag is een HR 65 en is ons beste koudschuim. Dit koudschuim is precies hetzelfde medisch gekwalificeerde koudschuim dat wij aan ziekenhuizen leveren. De HR 60 middenlaag zorgt voor meer stabiliteit en stevigheid. Met de Comfort Premium Air haalt u niet alleen een goed en heerlijk koudschuim matras in huis maar ook nog eens ons beste koudschuim matras.

Het Comfort Premium Air matras biedt niet alleen veel steun en comfort maar ook een bijzonder goede ventilatie. Het koudschuim heeft een volledig open celstructuur waardoor het sowieso goed ventileert maar in het matras zijn op de heup- en schouderzone ventilatie kanalen aangebracht die bij elke beweging als het ware in- en uitademen. Hierdoor verdampt het vocht sneller en koelt het matras ook af.

Het Comfort Premium Air matras is niet alleen het beste koudschuim matras maar ook het koudschuim matras dat wij het meest verkopen én minst retour krijgen. In 2014, 2015 en in 2016 was de Comfort Premium Air matras ons beste koudschuim matras en dit is niet voor niets. Op alle fronten zijn de gebruikte materialen van perfecte kwaliteit maar ook de opbouw klopt gewoon. Het matras biedt zeer veel steun, ook voor zwaardere mensen, en blijft koel en droog. Het Comfort Premium Air koudschuim matras is 25 cm dik, heeft 3D zijden, ventilatie kanalen en de schuimlagen zijn door middel van waterbasis lijm verlijmt voor optimale ventilatie. Hierdoor is dit koudschuim matras zeker niet warm en blijft het matras droog en fris.

Met het Comfort Premium Air matras koopt u niet alleen ons beste koudschuim matras maar wellicht ook nog eens hét beste koudschuim matras verkrijgbaar. Als u goede ondersteuning en een goed ventilerend matras zoekt dan is de Comfort Premium Air wellicht hét matras voor u.

Best verkochte traagschuim matras

Bekijk ook ons beste koudschuim matras
Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: