Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Koudschuim matrassen

Een koudschuim matras van Royal Health Foam biedt optimale ventilatie en ondersteuning. Doordat koudschuim zo veerkrachtig is, biedt het uitstekende ergonomie en heerlijk lig- en slaapcomfort. Ook laat het goed- lucht en vocht door, is het temperatuur neutraal en blijft het koudschuim matras fris en droog. Het materiaal is van nature antiallergisch (dus zonder chemische toevoeging). Wij leveren onze koudschuim matrassen standaard in vier verschillende hardheden.

Bekijk het best verkochte matras

Koudschuim matras voordelen

  • Gecertificeerd veilig en antiallergisch
  • Leverbaar is vier hardheden
  • 45 nachten gratis proefslapen
  • Tot 10 jaar garantie
  • 'Niet goed, geld terug'

"Koudschuim matrassen zijn voor iedereen geschikt. Slapen met optimale ventilatie en uitstekende ondersteuning."

De koudschuim matrassen:


Wat is koudschuim?

Koudschuim is een bijzonder veerkrachtig schuim met een open celstructuur. Het koudschuim ventileert bijzonder goed en biedt veel steun door de enorme veerkracht. Een koudschuim matras biedt hierdoor geweldige ligeigenschappen, behoudt alle jaren veel veerkracht en gaat lang mee zonder dat er kuilvorming ontstaat. Qua ergonomie zijn er zones verwerkt in onze matrassen van koudschuim die meer steun geven in de zij en onderrug, maar juist zachter aanvoelen bij de schouders en heup.
Het koudschuim vormt zich zich razendsnel naar de contouren van het lichaam. Maar als je draait en keert tijdens de slaap, keert het even snel weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit is wel zo gemakkelijk en comfortabel als je je omdraait in bed.

Veilige, gecertificeerde koudschuimmatras kopen

De koudschuim matrassen van Royal Health Foam zijn gegarandeerd volledig vrij van giftige en/of schadelijke stoffen, zijn volledig antiallergisch en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van Certipur, Hygcen en het LGA. Het koudschuim matras van Royal Health Foam is verkrijgbaar in alle maten en vier verschillende hardheden. De luxe afrits- en wasbare matrastijken die zijn van 100% natuurlijke materialen en extra gewatteerd om zodoende voor een goede ventilatie en vochtopname te zorgen. Royal Health Foam koudschuim matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen en worden al jaren met veel succes verkocht in Nederland, België en Duitsland. Verhoog je slaapcomfort en koop een veilig en gecertificeerd koudschuim matras van Royal Health Foam.

Het beste koudschuim matras van 2024

De meest verkochte en het minst retour gekomen koudschuim matras van Royal Health Foam tot nu toe in 2024, is de Comfort Premium Air. Dit matras heeft een gunstige prijs/kwaliteitverhouding en staat nu al meerdere jaren op nummer één. Ontdek alle voordelen van de Comfort Premium Air hier.

Veilig en gifvrij

In tegenstelling tot andere verkrijgbare matrassen zijn onze matrassen volledig veilig en gifvrij. De matrassen van Royal Health Foam voldoen aan de sterkste kwaliteitseisen en bevatten geen giftige stoffen. Hierdoor ruiken onze matrassen ook niet en kunnen ze meteen beslapen worden zonder te moeten luchten.

De lagen waar onze matrassen uit opgebouwd zijn, worden verlijmd op waterbasis. Hierdoor duurt het produceren misschien wat langer, maar het voordeel is dat het matras geen formaldehyde bevat.

Met onze matrassen bent u er zeker van dat de plek waar u twee derde van uw leven doorbrengt geen giftige stoffen of dampen bevat.

Een koudschuim matras op maat - Royal Health Foam levert professioneel maatwerk

Ook als u op zoek bent naar een kwalitatief koudschuim matras op maat helpt Royal Health Foam u graag. We kunnen het koudschuim in verschillende kardheden maken en precies op maat ook voor de meest uitdagende projecten zoals boten. campers en caravans. Een koudschuim matras op maat is ideaal voor het gebruik aan boord of in kleinere ruimtes in verband met de uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle matrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare eigen bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

Voor écht lekker slapen

Als het om echt lekker en goed slapen gaat zit u bij Royal Health Foam goed. Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt koudschuimmatrassen die goed ventileren, koel slapen, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Royal Health Foam kiest alleen voor duurzame koudschuim matrassen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Gratis 45 dagen proefslapen

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen in vier verschillende stevigheden 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% niet goed geld terug garantie.

Bekijk ook: