45 nachten proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd in:
  Matrassen gratis thuisbezorgd in Nederland Matrassen gratis thuisbezorgd in België

Zaterdag en zondag open

Bel ons gerust voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Koudschuim matrassen

Optimale ventilatie en ondersteuning

Een koudschuim matras is veerkrachtig en soepel en keert altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm. Daardoor komen er geen kuilen in het matras. Doordat een koudschuim matras zo veerkrachtig is, biedt deze zeer goede ondersteuning en heerlijk lig- en slaapcomfort.Omdat het matras goed lucht en vocht doorlaat, is het temperatuur neutraal en comfortabel. Door de uitstekende ventilerende eigenschappen blijft de matras fris en droog. Koudschuim is van nature antiallergisch (dus zonder chemische toevoeging). Wij leveren onze koudschuim matrassen in vier verschillende hardheden.

Royal Health Foam koudschuim matras:

  • Koudschuimmatrassen zijn antiallergisch
  • 45 dagen gratis proefslapen ‘Niet goed geld terug’-garantie
  • Gratis bezorgd tot in de slaapkamer
  • Alle matrassen in 4 verschillende hardheden leverbaar
  • Tien jaar volledige garantie per koudschuim matras

Ècht lekker slapen? Zo doen wij het:

Koudschuim matrassen:
144 producten


Bekijk ook:


✔ Veilige, gecertificeerde koudschuimmatras kopen

Onze koudschuim matrassen zijn uitgebreid gecertificeerd en volledig vrij van metaal en schadelijke stoffen. Alle koudschuim matrassen zijn anti allergisch en verkrijgbaar in alle maten en 4 hardheden. De luxe afrits- en wasbare matrastijken die om de koudschuim matrassen heen zitten zijn van 100% natuurlijke materialen en extra gewatteerd om zodoende een goede ventilatie en vochtopname te waarborgen.

Medisch gecertificeerde kwaliteit

Royal Health Foam koudschuim matrassen zijn gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen van ziekenhuizen. De ventilerende Royal Health Foam koudschuim matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen en worden al jaren gebruikt door gerenommeerde Nederlandse ziekenhuizen.

Voor écht lekker slapen

Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt koudschuimmatrassen die goed ventileren, koel slapen, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor kinderen. Royal Health Foam kiest voor duurzame koudschuim matrassen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Eerlijke prijs

Royal Health Foam produceert haar eigen koudschuimmatrassen en levert direct van fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met dure winkels zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.

Gratis 45 dagen proefslapen

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% geld terug garantie.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle matrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

10 jaar volledige garantie

Royal Health Foam staat 100% achter haar duurzame koudschuimmatrassen en biedt 10 jaar volledige (niet-aflopende) garantie.

Eigen fabrieksshowroom

Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen 7 dagen per week kunnen worden vergeleken en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven professionele medewerkers eerlijk advies.

Bewezen innovatie

Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Royal Health Foam werkt steeds aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkt samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.

1998 - 2018   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag