Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Koudschuim matrassen

Een koudschuim matras is veerkrachtig en soepel. Doordat een koudschuim matras zo veerkrachtig is, biedt deze goede ondersteuning en heerlijk lig- en slaapcomfort. Ook laat een koudschuim matras goed- lucht en vocht door, is het temperatuur neutraal en blijft het matras fris en droog. Koudschuim is van nature antiallergisch (dus zonder chemische toevoeging). Wij leveren onze koudschuim matrassen standaard in vier verschillende hardheden.

Bekijk het best verkochte matras

Optimale ventilatie en ondersteuning

  • Gecertificeerd veilig en antiallergisch
  • Leverbaar is vier hardheden
  • 45 nachten gratis proefslapen
  • Tot vijf jaar volledige garantie + afbouwend naar 10 jaar
  • 'Niet goed, geld terug'

"Koudschuim matrassen zijn voor iedereen geschikt. Slapen met optimale ventilatie en uitstekende ondersteuning."

De koudschuim matrassen:


Wat is koudschuim?

Koudschuim is een bijzonder veerkrachtig schuim met een open celstructuur. Koudschuim ventileert bijzonder goed en biedt veel steun door de enorme veerkracht. Een koudschuim matras biedt hierdoor geweldige ligeigenschappen en gaat lang mee.

Hoe lang gaan kwalitatief goede koudschuim matrassen mee?

Een kwalitatief goed koudschuim matras gaat lang mee en behoudt alle jaren veel veerkracht en dus ook steun. Omdat koudschuim een opencelstructuur heeft ventileert het goed en ontstaat er geen kuilvorming in het koudschuim.

De koudschuim matrassen van Royal Health Foam

Royal Health Foam koudschuim matrassen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van Certipur, Hygcen en het LGA. Royal Health Foam koudschuim matrassen bieden oplossingen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen en worden al jaren met veel succes verkocht in Nederland, België en Duitsland

Veilige, gecertificeerde koudschuimmatras kopen

Onze koudschuim matrassen zijn gegarandeerd volledig vrij van giftige en/of schadelijke stoffen. Alle koudschuim matrassen zijn volledig antiallergisch en verkrijgbaar in alle maten en 4 verschillende hardheden. De luxe afrits- en wasbare matrastijken die om de koudschuim matrassen heen zitten zijn van 100% natuurlijke materialen en extra gewatteerd om zodoende voor een goede ventilatie en vochtopname te zorgen.

Voor écht lekker slapen

Als het om echt lekker en goed slapen gaat zit u bij Royal Health Foam goed. Royal Health Foam biedt oplossingen voor jong en oud en maakt koudschuimmatrassen die goed ventileren, koel slapen, lichamelijke klachten verlichten en veilig zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Royal Health Foam kiest alleen voor duurzame koudschuim matrassen omdat deze 100% vrij zijn van giftige stoffen en metalen.

Eerlijke prijs

Royal Health Foam produceert haar eigen koudschuimmatrassen en levert direct van onze eigen fabriek aan de consument. Royal Health Foam werkt niet met dure winkels zodat de prijs voor comfortabel slapen op een duurzaam kwaliteitsmatras betaalbaar blijft.

Gratis 45 dagen proefslapen

Royal Health Foam gelooft dat ieder mens uniek is en weet dat de keuze voor een goed matras zeer persoonlijk is. Daarom kunnen Royal Health Foam matrassen in vier verschillende stevigheden 45 dagen thuis worden geprobeerd met 100% niet goed geld terug garantie.

Gratis bezorging in Benelux

Royal Health Foam bezorgt alle matrassen gratis tot in de slaapkamer. Royal Health Foam heeft een betrouwbare eigen bezorgdienst en bezorgt kosteloos in de gehele Benelux.

Eigen fabrieksshowroom

Royal Health Foam heeft een eigen fabrieksshowroom waar alle matrassen kunnen worden vergeleken, geprobeerd en gevoeld. In de showroom helpt Royal Health Foam haar klanten bij het kiezen van de best mogelijke matras en geven professionele medewerkers eerlijk advies.

Bewezen innovatie

Royal Health Foam is de bedenker en maker van bewezen innovaties op slaapgebied. Zo hebben wij, naast vele matrassen, bijvoorbeeld ook de proeftijd bedacht en geïntroduceerd in 1998. Royal Health Foam werkt continu aan nog betere oplossingen voor écht lekker slapen en werkt samen met bekwame partners zoals o.a. TU Delft en Philips.

Bekijk ook: