45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Beste traagschuim matras 2016 / 2017

Beste traagschuim matras 2016 / 2017

Het beste traagschuim matras van Royal Health Foam

Ons beste traagschuim matras is zonder twijfel de Premium Support. Met dit matras hebben vooral mensen met lichamelijke klachten enorm veel baat maar ook mensen die gewoon een heerlijk matras zoeken. Het matras biedt veel comfort en heeft eigenlijk alles in huis om een goed en fijn matras te zijn. De Premium Support is gemaakt naar aanleiding van de Original Support wat het matras is waar wij met Royal Health Foam mee begonnen zijn. De Original Support hebben we dus op een aantal punten verbeterd en de verbeterde versie is de Premium Support geworden.

De Premium Support heeft een HR 65 koudschuim onderkant en 9 cm traagschuim met een blokjes profiel. Het blokjesprofiel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt omdraaien en dat de bovenzijde nog iets minder druk geeft en meer voegt naar uw lichaam. Het blokjesprofiel zorgt ook voor een betere ventilatie. De Premium Support is niet alleen het beste traagschuim matras maar ook het traagschuim matras binnen ons assortiment dat wij het meest verkopen én het minst retour krijgen.

De natuurlijke Tencel tijk zorgt voor een goede vochtopname en voelt zijdezacht aan. De tijk is gemakkelijk afritsbaar en wasbaar op 60 graden (huisstofmijt dodend). De opbouw van het matras is perfect. De koudschuim onderlaag HR 65 is ons beste koudschuim en de 9 cm traagschuim bovenlaag is precies hetzelfde medisch gekwalificeerde schuim dat wij aan ziekenhuizen leveren. Met de Premium Support haalt u niet alleen een heerlijk traagschuim matras in huis maar ook nog eens ons beste traagschuim matras.

Al 3 jaar achter elkaar is het Premium Support matras ons beste traagschuim matras. Het Premium Support matras garandeert zwevend slapen met minimale drukpunten waardoor een heerlijk lig-comfort gerealiseerd wordt. Het matras is 25 cm dik en is het matras binnen ons assortiment dat alle technische mogelijkheden is huis heeft. Zo heeft het matras een 3D zijden en zijn de schuimlagen door middel van waterbasis lijm verlijmd voor optimale ventilatie. Hierdoor is dit traagschuim matras niet warm en blijft het matras droog en fris.

Met de Premium Support matras koopt u niet alleen ons beste traagschuim matras maar wellicht ook nog eens hét beste traagschuim matras. Als u werkelijk heerlijk wilt slapen én volledig uitgerust wilt opstaan is de Premium Support het matras voor u.

Best verkochte koudschuim matras

Bekijk ook ons beste koudschuim matras
Geschreven door O. Jol


1998 - 2019   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag