Nooit meer slapen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Nooit meer slapen

Nooit meer slapen

...op metalen springveren.

Dat was de droom van de Haagse matrasuitvinder en eigenaar van matrassen-fabriek Royal Health Foam, Chris Nederhorst: “Mijn wens was het realiseren van een matras van natuurlijke materialen, terwijl tegelijkertijd de krachtige eigenschappen van springveren behouden blijven.

Door Christine Filip in de Posthoorn editie 18-01-2012 - Den Haag

Er zijn zoveel onderzoeken die uitwijzen dat metalen in onze omgeving negatieve invloed hebben op ons welbevinden. Metalen spiralen in matrassen zorgen voor magnetische velden en beinvloeden onze nachtrust nadelig. Toch zorgen springveren voor een perfecte ondersteuning van de wervelkolom. De pockets om de veren zorgen voor maximale ventilatie. De grootste uitdaging met deze matras was mijn wens voor het behoud van springveren, zonder gebruik te maken van metalen. Dat is uiteindelijk gelukt met behulp van glasvezel. Samen met pockets die gemaakt zijn van zonnebloemolie, het verlijmen van de lagen met lijm op waterbasis en een tijk gemaakt van de nieuwste Nasa-technologie, kan je rustig zeggen dat deze matras een revolutionaire uitvinding is. Met de realisatie van de Eco-pocket matras is mijn wens uitgekomen.” Dat zijn klanten het daarmee eens zijn getuigen de vele verhalen die o.a. op zijn website staan. Zoals het verhaal van Gerard van Drunen die eindelijk weer kan uitslapen zonder rugpijn. “Mensen hoeven van mij niets te geloven. Vertrouw alleen op uzelf en maak gebruik van de mogelijkheid om gratis 45 dagen proef te slapen op een van onze traagschuim matrassen.”

Royal Health Foam,
Soetensstraat 18.

Tel: 070-3387010

Open:
Elke dag geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Ook op zaterdag en zondag!

Site: healthfoam.com | Originele artikel: nooitmeerslapen.pdf

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin