Royal Health Foam bestaat in 20 jaar!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Royal Health Foam bestaat 20 jaar!

Royal Health Foam bestaat 20 jaar!

20 jaar!

Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Wij willen ons 20 jarig jubileum samen met u vieren en bieden u dit hele jaar prachtige kortingen op al onze producten. 

Historie

Toen wij 20 jaar geleden als matrassenfabriek(je) begonnen, hadden we nooit durven dromen dat we zouden uitgroeien tot wat we nu zijn. Het had allemaal nooit gekund zonder onze klanten. Daar zijn wij u dankbaar voor. RHF is als een van de eersten gestart met het verkopen van matrassen met een proeftijd via internet. Nu wordt dat steeds normaler maar onze proeftijd, met de niet-goed-geld-terug garantie en de transparantie van de koopjeshoek, is nog steeds uniek en wordt door niemand zo gedaan.

Ontwikkeling is vooruitgang

Dankzij het vertrouwen van onze klanten, onze betrouwbare leveranciers, de keuze om echte kwaliteitsproducten te maken en te leveren heeft er toe geleid dat we zijn waar we nu zijn. De basis van ons bedrijf is: blijven ontwikkelen en kijken met welke technische ontwikkelingen we weer een stap vooruit kunnen maken. “Met deze instelling zijn we geworden tot wat we nu zijn. Niet afwachten, maar vooruit kijken en kiezen voor de best mogelijke materialen en service“, aldus Chris Nederhorst.

Win-Win-Win

Wanneer u bij Royal Health Foam een matras koopt bent u veel meer dan alleen een nummer. Voor ons is werkelijk de win-win-win-situatie het belangrijkste en dit betekent dat we allereerst echt goede matrassen maken maar ook bijzondere service verlenen. Onze inzet om voor een werkelijke win-win-win-situatie te gaan heeft er toe bijgedragen dat wij echt goede matrassen maken. Dit resulteert er in dat wij er alles aan doen dat iedereen in het proces wint: u, onze leveranciers en wijzelf. Het is echt hartverwarmend hoe wij constateren dat de win-win-win filosofie echt uit te voeren en bereikbaar is.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin