Royal Health Foam bestaat in 20 jaar!
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Royal Health Foam bestaat 20 jaar!

Royal Health Foam bestaat 20 jaar!

20 jaar!

Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Wij willen ons 20 jarig jubileum samen met u vieren en bieden u dit hele jaar prachtige kortingen op al onze producten. 

Historie

Toen wij 20 jaar geleden als matrassenfabriek(je) begonnen, hadden we nooit durven dromen dat we zouden uitgroeien tot wat we nu zijn. Het had allemaal nooit gekund zonder onze klanten. Daar zijn wij u dankbaar voor. RHF is als een van de eersten gestart met het verkopen van matrassen met een proeftijd via internet. Nu wordt dat steeds normaler maar onze proeftijd, met de niet-goed-geld-terug garantie en de transparantie van de koopjeshoek, is nog steeds uniek en wordt door niemand zo gedaan.

Ontwikkeling is vooruitgang

Dankzij het vertrouwen van onze klanten, onze betrouwbare leveranciers, de keuze om echte kwaliteitsproducten te maken en te leveren heeft er toe geleid dat we zijn waar we nu zijn. De basis van ons bedrijf is: blijven ontwikkelen en kijken met welke technische ontwikkelingen we weer een stap vooruit kunnen maken. “Met deze instelling zijn we geworden tot wat we nu zijn. Niet afwachten, maar vooruit kijken en kiezen voor de best mogelijke materialen en service“, aldus Chris Nederhorst.

Win-Win-Win

Wanneer u bij Royal Health Foam een matras koopt bent u veel meer dan alleen een nummer. Voor ons is werkelijk de win-win-win-situatie het belangrijkste en dit betekent dat we allereerst echt goede matrassen maken maar ook bijzondere service verlenen. Onze inzet om voor een werkelijke win-win-win-situatie te gaan heeft er toe bijgedragen dat wij echt goede matrassen maken. Dit resulteert er in dat wij er alles aan doen dat iedereen in het proces wint: u, onze leveranciers en wijzelf. Het is echt hartverwarmend hoe wij constateren dat de win-win-win filosofie echt uit te voeren en bereikbaar is.

Geschreven door O. Jol