Maakt Royal Health Foam ook matrassen op maat?
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras

Maakt Royal Health Foam ook matrassen op maat?

Maakt Royal Health Foam ook matrassen op maat?

Wij zijn een klein flexibel bedrijf dat zowel de ontwikkeling als de productie in eigen beheer heeft. Hierdoor leveren wij echt maatwerk en kunnen wij aan speciale wensen voldoen. Wilt u uw eigen matras ontwerpen? Alle maten en diktes en rondingen zijn denkbaar en (meestal) ook uitvoerbaar. Bij het ontwikkelen van een nieuw matras staat bij ons comfort en effectiviteit voorop. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoge kwaliteit. Voor matrassen maakt het veel uit of er met kwalitatief goede materialen gewerkt wordt want dit heeft direct effect en invloed op het ventilerende vermogen, de veerkracht en dus ondersteuning, het comfort en de levensduur. 

Een matras is een matras

Op het eerste gezicht lijkt elk matras vrijwel hetzelfde maar niets is minder waar. Matrassen verschillen vrijwel op alle fronten. Zo is het ene matras warm en het andere koel of het ene matras deinend en het andere volledig stabiel. De verschillen tussen matrassen kunnen in vrijwel alle facetten aanwezig zijn het enige wat echt gelijk is aan elk matras is het doel namelijk er (goed) op slapen. Maar ook dat is verschillend op vrijwel elk matras.

Wij zullen onze ervaringen met u delen

Wij hebben regelmatig klanten waar het allemaal bijzonder nou luistert en die hoge eisen stellen aan hun matras. Door de loop van de jaren heen weten wij heel goed welke matrassen goede steun bieden én echt fijn slapen. Wij weten waardoor bepaalde matrassen veel beter voldoen dan andere en wat het verschil is tussen een goed matras en een slecht matras. Wij willen onze ervaringen graag met u delen bij het ontwerp van uw eigen matras.

Matrassen voor campers, boten of caravans

Vrijwel wekelijks maken wij matrassen op maat voor boten, campers en caravans waarbij de maten, rondingen en diktes enorm uit één lopen. Meestal willen onze klanten gewoon écht lekker slapen en zoeken we samen uit welke stevigheid het beste past. Wij kunnen hiervoor uitgaan van bestaande modellen die wij binnen Royal Health Foam veel verkopen en deze kunt u voelen en uitproberen bij ons in de showroom. 

Op aanvraag een matras

U kunt bij ons ook een matras volledig op maat en naar eigen inzicht laten maken. Wij kunnen u helpen om de basisprincipes zoals bijvoorbeeld het belang van progressieve tegendruk te verwerken in uw ontwerp. Op deze manier kunt u werkelijk uw eigen unieke matras in huis krijgen en beslapen.

Ontwerp uw eigen speciale matras:

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het bedenken /ontwikkelen van een goed matras? Wat heeft prioritijd voor u en wat wilt u bereiken? Gaat het u om ondersteuning of juist om comfort? Samen kijken we precies wat u wenst en realiseren we uw ontwerp.

Mogelijke zaken om waar u aan kunt denken zijn:

-Instelbaar 

-extra schouder ruimte

-extra stevig in de lenden

-extra ventilerend

-plaatselijk een stuk zachter


Het maken en leveren van een echt maatwerk matras

Het ontwikkelen én maken van een speciaal matras (echt maatwerk) matras duurt bij ons niet lang. We kunnen dit realiseren binnen 4 weken tenzij het om zeer specifieke materialen gaat.

Neem contact op om uw eigen matras te ontwikkelen

Om ideeën uit te wisselen te kijken naar de mogelijkheden neemt u het beste contact op via 070-3387010  of per mail, we helpen u graag.  


Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin