45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Matras op maat

Heeft u uw droomboot of droomcamper / caravan gevonden, en wilt u ook echt lekker slapen? Dat kan! Wij maken echte kwaliteitsmatrassen van de best mogelijke materialen. Sowieso worden al onze producten in eigen beheer vervaardigd waardoor we elk gewenst matras kunnen maken zoals u dat wilt. We kunnen ook ons gehele assortiment op maat maken. Dat wil zeggen met afgeronde- of schuine hoeken in elke gewenste dikte en lengte zonder dat dit het aanzienlijk duurder maakt.

Voor wie en wat maken we matrassen en kussens op maat?

We kunnen eigenlijk voor alles een schuimlaag maken. Wij hebben zweefvliegtuigenstoelen, raceautostoelen, behandelingstafels, operatietafels, tuinmeubels, ambulancematrassen, bankstellen, campers en boten mogen voorzien van schuim. Maar ook matrassen voor in vrachtwagens of vouwwagens maken wij regelmatig. Niet alleen het schuim wordt perfect op maat gemaakt maar ook het benodigde textiel. Het textiel dient volledig te zijn afgestemd aan de omstandigheden. Zijn het bijvoorbeeld kussens voor op een zeilboot? Dan dient de stof wel ademend te zijn maar niet vocht doorlatend.

Alle soorten matrassen en kussens op maat

Ons fabriekje zit al 21 jaar (sinds 1998) vlak bij de Scheveningse haven. Vandaar dat wij in de loop der jaren al heel veel zeilboten en motorboten hebben mogen voorzien van nieuwe maatwerk matrassen en zachte of stevige zitkussens. Meestal is de ondergrond slecht of matig en moet al het comfort volledig uit het matras of schuim worden gehaald.
Daarnaast speelt vocht een grote rol en is de bekleding (het textiel) van deze matrassen en kussens extra belangrijk.

Hoe maken we het?

Het liefst ontvangen we een mal van het oude matras of de oude schuimkern(en). Op deze manier is het vrij eenvoudig om dit precies na te maken en ontstaan er geen fouten. Een papieren- of kartonnen mal mag u ook aanleveren en werkt ook prima. Natuurlijk is schuim flexibel en past het zich zodoende gemakkelijk aan maar hoe preciezer er gemeten wordt hoe mooier het komt te liggen. Als u zich zorgen maakt over het correct opmeten kunt u ons altijd bellen of mailen.

Bel gerust via 070 - 338 70 10, wij helpen u graag

Alle contactgegevens en de openingstijden vindt u hier hier.


Welke matras maat

Elke maat is mogelijk maar ook elke gewenste vorm. Voor (zeil) boten is het bijvoorbeeld mogelijk dat het matras in een punt loopt en ook nog tapstoe waardoor de perfecte pasvorm ontstaat. Hierdoor is de bovenzijde van het matras breder en groter dan de onderzijde. Wij kunnen ons schuim in allerlei vormen snijden zoals rechthoekig, volledig rond, vierkant, ovaal en alle andere vormen. Er is feitelijk geen vorm of maat die wij niet kunnen maken. De maat van een bed heeft overigens veel invloed op het comfort en slaapgenot. De stelregel is hierbij, hoe meer ruimte hoe meer comfort.

Voorbeelden van verschillende vormen matrassen op maat

Kwaliteit op maat

Wij kiezen bij Royal Health Foam totaal voor kwaliteit. Uit een betere kwaliteit haal je meer comfort, een beter ademend vermogen, meer veerkracht (en dus ondersteuning) en een langere levensduur. Kortom allemaal belangrijke zaken als het om matrassen gaat. De kwaliteit schuimen die wij gebruiken voor matrassen op maat en onze standaardmodellen zijn van precies dezelfde kwaliteit als wij medisch leveren. Wij maken hier geen onderscheid in. Juist voor campers en boten is het ventilerende vermogen van onschatbare waarde maar ook de veerkracht is enorm belangrijk omdat we meestal niet echt dikke matrassen kwijt kunnen.

Hardheden bij matrassen op maat

Ook voor matrassen op maat dient de stevigheid te kloppen met uw lichaamsgewicht en lengte. Bij ons kunt u kiezen uit vier verschillende stevigheden: Soft (tot rond 50 kg) Medium (tot rond 70Kg) Firm (tot rond 100Kg) en Extra Firm tot (150 Kg). Hoe beter de hardheid bij u past hoe fijner en lekkerder u zult slapen. Probeer dus hierin een zo goed mogelijke keuze te maken.

Matrassen op maat gemaakt door RHF

Caravan- en boot matrassen

De standaard caravankussens en matrassen zijn vaak van polyether gemaakt. Maar polyether is niet echt comfortabel. Koudschuim werkt veel beter. Dat komt omdat koudschuim veel veerkrachtiger is en beter ventileert. Ventilatie en veerkracht zijn met name voor campers-caravans en boten van groot belang. De kwaliteit van het schuim is voor campers en boten veel belangrijker dan bijvoorbeeld voor een normaal matras omdat we meestal niet zo veel dikte kwijt kunnen.  U hoeft vaak niet direct het hele matras te vernieuwen maar kunt eventueel ook een oplegmatras (matrastopper) gemaakt van soepel HR-koudschuim (of met traagschuim) gebruiken waardoor het slapen weer heerlijk comfortabel wordt. Onze topkwaliteit schuimen, die wij ook medisch aan ziekenhuizen en revalidatiecentra leveren, worden vaak gebruikt voor bootmatrassen- en kussens.

Voorbeeld van een matras op maat met extra ventilatie

De maatwerk matras toepassingen

Maatwerk matras voor een jacht schip gemaakt door Royal Health Foam

Vochtbestendigheid

Ongunstige condities zoals een vochtige ruimte en of een schuine ondergrond is geen enkel probleem mits er rekening mee gehouden wordt. Als de ruimte bijvoorbeeld relatief vochtig is dan is het aan te raden om met extra sneldrogend textiel te werken. Hiermee kun je problemen zoals schimmels voorkomen

Maatwerk voor banken en stoelen

Ook leveren wij diverse schuimsoorten voor bankstellen en stoelen. Heeft u speciale wensen voor het interieur van uw bankstel of tuinbank? Wij beschikken over ruime ervaring en materialen om u een perfecte oplossing te bieden.
Matras of kussen op maat:
Mocht u een matras- of kussens op maat willen laten maken, vraag ons dan om een vrijblijvende offerte.
Bel ons via 070-3387010, of mail ons voor de mogelijkheden.

Deze matrassen maken wij regelmatig op maat:


Matras op maat:
144 producten

Premium Support traagschuim matras

Premium Support traagschuim matras

Veilig getoetst traagschuim matras met certificatie

Comfortabel slapen

Het Premium Support traagschuim matras is een zeer luxe uitgevoerd matras dat heerlijk zwevend slapen garandeert. Met het Premium Support matras hebben wij alle technische mogelijkheden aangewend om een comfortabele en weldadige nachtrust te realiseren.

Beste traagschuim matras van 2014, 2015 en 2016

Het beste traagschuim matras

Al drie jaar achter elkaar wint de Premium Support het beste traagschuim matras van het jaar. Wij verkopen dit traagschuim matras het meest en zien ook de minste omruilingen of retouren.

Ventilerend traagschuim

De gebruikte schuimen zijn goed ventilerend en medisch gekwalificeerd en dus identiek aan onze medische kwaliteitsmatrassen. De  Premium Support is dan ook een zogenoemd anti decubitus matras. De royale 9 cm ventilerend traagschuim bovenlaag van het Premium Support matras is geprofileerd. Door het blokjesprofiel voegt het matras zich extra goed naar het lichaam en biedt daardoor nog meer comfort. Door het ventilerend vermogen van het traagschuim, een onderscheidend kenmerk van matrassen Royal Health Foam, voelt het traagschuim matras relatief koel aan.

Zijdezachte Tencel tijk

Het Premium Support matras is 25 cm dik en voorzien van een ruim gewatteerde en gebiesde Tencel tijk die voor een aangenaam slaapklimaat zorgt. Deze tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Tencel is een sneldrogend, natuurlijk en verkoelend materiaal dat van nature bacteriebestrijdend is. Niet voor niets zorgen al deze eigenschappen ervoor dat dit het best verkochte matras van Royal Health Foam is.

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Premium Support traagschuim matras 5 jaar volledige garantie afbouwend naar 10 jaar, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Premium Support matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem

Bij een goed matras hoort een goede bedbodem. Het is juist de combinatie van een goed matras én bedbodem die het geheel optimaal maakt. Een goede bedbodem zorgt voor een betere ergonomie en voor een langere levensduur van het matras. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog finetunen. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

..

€ 879,00 € 1079,00

Comfort Premium Air koudschuim matras

Comfort Premium Air koudschuim matras

Comfort Premium Air koudschuim matras certificaties

Zeer comfortabel matras

Het Comfort Premium Air koudschuim matras is een stevig, veerkrachtig, koel en zeer goed ventilerend koudschuim matras. De Comfort Premium Air ontwikkelde Royal Health Foam naar aanleiding van het succes van het Comfort de Luxe matras en is daar een verbeterde versie van. Het Comfort Premium Air koudschuim matras is extra dik, bestaat uit drie lagen koudschuim en heeft ventilatiekanalen.

Beste koudschuim matras van 2014, 2015 en 2016

Het beste koudschuim matras

Al drie jaar achter elkaar is de Comfort Premium Air het beste koudschuim matras van het jaar. Wij verkopen dit koudschuim matras het meest en zien ook de minste omruilingen of retouren.

Hoge densiteit koudschuim

De middelste laag zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid door de hoge densiteit  (HR60). De extra ventilatiekanalen zorgen voor een prettig koel en droog slaapklimaat en een betere ventilatie. Het matras is circa 25 centimeter dik en heeft een extra soepele schouderzone waardoor de druk op de schouders verminderd wordt.
De boven- en onderlagen zijn koudschuim HR-65, de best mogelijke kwaliteit koudschuim, die met waterbasislijm verlijmd zijn.

Natuurlijke Tencel® tijk

Het Comfort Premium Air koudschuim matras heeft een natuurlijke rijk gewatteerde Tencel® tijk die voor een aangenaam comfort zorgt. Deze 100% Tencel® tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Tencel® is een sneldrogend en verkoelend natuurlijk materiaal dat van nature bacterie-bestrijdend is,  dus zonder toevoeging van chemische middelen.

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Comfort Premium Air koudschuim matras 5 jaar volledige garantie afbouwend naar 10 jaar, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Comfort Premium Air matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem

Bij een goed matras hoort een goede bedbodem. Het is juist de combinatie van een goed matras én bedbodem die het geheel optimaal maakt. Een goede bedbodem zorgt voor een betere ergonomie en voor een langere levensduur van het matras. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog finetunen. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

..

€ 779,00 € 979,00

Kindermatras Donna

Kindermatras Donna

Comfortabel en veilig

Het Royal Health Foam kindermatras Donna is een zeer comfortabel, goed ventilerend, luxe en veilig kindermatras.

Het kindermatras heeft een koudschuim HR 55 kern die zeer veerkrachtig is en een uitstekende ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Donna kindermatras inclusief luxe afritsbare tijk is circa 14 cm.

Medisch gekwalificeerd

De Donna is een goed ventilerend en koel matras dat veel comfort biedt. Dit kindermatras is comfortabel en afgewerkt met een 320 gram gewatteerde stretch tijk. De tijk is gebiesd, heeft een 3D-breisel zijde voor extra ventilatie. De tijk is doormidden te ritsen en kan gewassen worden op 60 C. Het koudschuim is een HR 55 dat zeer veerkrachtig is waardoor het goede ondersteuning biedt. Daarnaast is het koudschuim medisch gekwalificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en heeft alle mogelijke certificaten. De dikte van het matras inclusief luxe afritsbare tijk is ca. 14 cm.

Meerdere maten

Het Royal Health Foam kindermatras Donna wordt ook in 70 x 200, 80 x 200 en 90 x 200 gemaakt maar dan zonder beertjesmotief op de tijk. Zelfs als u het kindermatras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

..

€ 171,00 € 221,00

Kindermatras Prima Donna

Kindermatras Prima Donna

€ 198,00 € 298,00