45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Elke Zaterdag open

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Matras op maat

Bijna al onze producten worden in eigen beheer vervaardigd. Wij zijn dan ook prima in staat matrassen op maat te produceren zonder dat dit het aanzienlijk duurder maakt. In Nederland is de breedste 1-persoons matras maat 90 x 200 cm. De breedte van het matras heeft veel invloed op het comfort. Hoe breder het matras hoe meer bewegingsvrijheid u heeft. Het is daarom helemaal niet gek een matrasmaat van 100 x 200 cm aan te houden, wat trouwens een normale standaard matras maat in Duitsland is. Voor een ruim 2-persoon matras is de maat 200 x 200 cm ook mogelijk. Mocht u een matras op maat willen laten maken, vraag ons dan om een vrijblijvende offerte.

Matras of kussen op maat:

Bel ons via 070-3387010, of mail ons voor de mogelijkheden.

Maatwerk voor banken en stoelen

Ook leveren wij diverse schuimsoorten voor bankstellen, stoelen, matrassen en kussens. Hebt u speciale wensen voor het interieur van uw bankstel, boot, (sta)caravan, vakantiewoning of camper? Wij beschikken over ruime ervaring en materialen om u een perfecte oplossing te bieden.

Caravan- en boot matrassen

De standaard caravankussens en matrassen zijn vaak hard en niet van al te beste kwaliteit. Met een oplegmatras gemaakt van soepel HR-koudschuim (of nog beter traagschuim) wordt het slapen weer heerlijk comfortabel.
RHF-schuim wordt vaak gebruikt voor matrassen en kussens. Ook wordt het toegepast in onder meer de meubelverwerking, de medische wereld en revalidatiecentra.

Matras op maat - Boot van de familie Cuperus uit Den Haag. Zowel de buitenkussens als de binnenkussens zijn voorzien door RHF Matras op maat. Camper van de familie Luyks uit Roosendaal. Alle kussens en matrassen zijn geleverd door RHF. Matras op maat - Camper van fam. Kraan uit wassenaar met 2 op maat gemaakte RHF21 matrassen

Splittop matrassen / Broekmodel matrassen

Een splittop matrastopper werkt ideaal voor verstelbare bedden. Er kan gekozen worden voor een enkele split. Bijvoorbeeld aan het hoofdeind. Maar er kan ook gekozen voor een dubbele split. Voor zowel het hoofdeinde als het voeteinde. Zo blijft het middendeel naadloos. Een broekmodel matras heeft een split tot ongeveer in het midden van het matras waardoor het hoofdeinde individueel omhoog kan zonder dat de middennaad echt voelbaar is. Het gaat hierbij om een 2-persoons matras met een uitsparing alleen aan de bovenzijde van het matras. Meestal komt de spilt tot ongeveer 80 cm vanuit het hoofdeinde van het matras. Royal Health Foam produceert split- oftewel broekmodel-matrassen en oplegmatrassen (toppers). Het opleg matras of topmatras is gesplitst aan de bovenkant en aaneengesloten vanaf de benen. Op deze manier zijn bij tweepersoonsbedden de rugdelen individueel verstelbaar, zonder dat er een hinderlijke naad voelbaar is. Hierdoor is een broekmodel matras of broekmodel opleg matras zeer geschikt voor mensen die van de bekende lepeltje-lepeltje houding houden of die willen genieten van het gemak van een verstelbaar bed zonder naad. Ook zijn er lakens te koop die dit broekmodel hebben waardoor u het matras makkelijk en netjes zonder plooien kunt opmaken.

Wilt u iets bijzonders? Neem contact op, en/of bel, wij helpen u graag: 070-3387010.

Deze matrassen maken wij regelmatig op maat:


Matras op maat:
144 producten

Premium Support traagschuim matras

Premium Support traagschuim matras

Veilig getoetst traagschuim matras met certificatie

Comfortabel slapen

Het Premium Support traagschuim matras is een zeer luxe uitgevoerd matras dat heerlijk zwevend slapen garandeert. Met het Premium Support matras hebben wij alle technische mogelijkheden aangewend om een comfortabele en weldadige nachtrust te realiseren.

Beste traagschuim matras van 2014, 2015 en 2016

Het beste traagschuim matras

Al drie jaar achter elkaar wint de Premium Support het beste traagschuim matras van het jaar. Wij verkopen dit traagschuim matras het meest en zien ook het minste omruilingen of retouren.

Ventilerend traagschuim

De gebruikte schuimen zijn goed ventilerend en medisch gekwalificeerd en dus identiek aan onze medische kwaliteitsmatrassen. De  Premium Support is dan ook een zogenoemd anti decubitus matras. De royale 9 cm ventilerend traagschuim bovenlaag van het Premium Support matras is geprofileerd. Door het blokjesprofiel voegt het matras zich extra goed naar het lichaam en biedt daardoor nog meer comfort. Door het ventilerend vermogen van het traagschuim, een onderscheidend kenmerk van matrassen Royal Health Foam, voelt het traagschuim matras relatief koel aan.

Zijdezachte Tencel tijk

Het Premium Support matras is 25 cm dik en voorzien van een ruim gewatteerde en gebiesde Tencel tijk die voor een aangenaam slaapklimaat zorgt. Deze tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Tencel is een sneldrogend, natuurlijk en verkoelend materiaal dat van nature bacterie bestrijdend is. Niet voor niets zorgen al deze eigenschappen ervoor dat dit het best verkochte matras van Royal Health Foam is.

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Premium Support traagschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Premium Support matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem

Bij een goed matras hoort een goede bedbodem. Het is juist de combinatie van een goed matras én bedbodem die het geheel optimaal maakt. Een goede bedbodem zorgt voor een betere ergonomie en voor een langere levensduur van het matras. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog finetunen. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

..

€ 829,00 € 979,00

Comfort Premium Air koudschuim matras

Comfort Premium Air koudschuim matras

Comfort Premium Air koudschuim matras certificaties

Zeer comfortabel matras

Het Comfort Premium Air koudschuim matras is een stevig, veerkrachtig, koel en zeer goed ventilerend koudschuim matras. De Comfort Premium Air ontwikkelde Royal Health Foam naar aanleiding van het succes van het Comfort de Luxe matras en is daar een verbeterde versie van. Het Comfort Premium Air koudschuim matras is extra dik, bestaat uit drie lagen koudschuim en heeft ventilatiekanalen.

Beste koudschuim matras van 2014, 2015 en 2016

Het beste koudschuim matras

Al drie jaar achter elkaar wint de Comfort Premium Air het beste koudschuim matras van het jaar. Wij verkopen dit koudschuim matras het meest en zien ook het minste omruilingen of retouren.

Hoge densiteit koudschuim

De middelste laag zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid door de hoge densiteit  (HR60). De extra ventilatiekanalen zorgen voor een prettig koel en droog slaapklimaat en een betere ventilatie. Het matras is circa 25 centimeter dik en heeft een extra soepele schouderzone waardoor de druk op schouders verminderd wordt.
De boven- en onderlagen zijn koudschuim HR-65, de best mogelijk kwaliteit koudschuim, die met waterbasislijm verlijmd zijn.

Natuurlijke Tencel® tijk

Het Comfort Premium Air koudschuim matras heeft een natuurlijke rijk gewatteerde Tencel® tijk die voor een aangenaam comfort zorgt. Deze 100% Tencel® tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Tencel® is een sneldrogend en verkoelend natuurlijk materiaal dat van nature bacterie-bestrijdend is,  dus zonder toevoeging van chemische middelen.

Gunstige voorwaarden

U krijgt op het Comfort Premium Air koudschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk

Het Comfort Premium Air matras kan in elke maat voor u geproduceerd worden. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem

Bij een goed matras hoort een goede bedbodem. Het is juist de combinatie van een goed matras én bedbodem die het geheel optimaal maakt. Een goede bedbodem zorgt voor een betere ergonomie en voor een langere levensduur van het matras. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog finetunen. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

..

€ 729,00 € 879,00

Kindermatras Prima Donna

Kindermatras Prima Donna

€ 198,00 € 248,00

Kindermatras Donna

Kindermatras Donna

Comfortabel en veilig

Het Royal Health Foam kindermatras Donna is een zeer comfortabel, goed ventilerend, luxe en veilig kindermatras.

Het kindermatras heeft een koudschuim HR 55 kern die zeer veerkrachtig is en een uitstekende ondersteuning biedt. Uw kind zal genieten van dit extra comfort. De dikte van het Donna kindermatras inclusief luxe afritsbare tijk is circa 14 cm.

Medisch gekwalificeerd

De Donna is een goed ventilerend en koel matras dat veel comfort biedt. Dit kindermatras is comfortabel en afgewerkt met een 320 gram gewatteerde stretch tijk. De tijk is gebiesd, heeft een 3D-breisel zijde voor extra ventilatie. De tijk is doormidden te ritsen en kan gewassen worden op 60 C. Het koudschuim is een HR 55 dat zeer veerkrachtig is waardoor het goede ondersteuning biedt. Daarnaast is het koudschuim medisch gekwalificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en heeft alle mogelijke certificaten. De dikte van het matras inclusief luxe afritsbare tijk is ca. 14 cm.

Meerdere maten

Het Royal Health Foam kindermatras Donna wordt ook in 70 x 200, 80 x 200 en 90 x 200 gemaakt maar dan zonder beertjesmotief op de tijk. Zelfs als u het kindermatras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

..

€ 171,00 € 221,00


1998 - 2019   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag