Bel ons gerust voor advies +31(0)70-3387010

Matras op maat

Bijna al onze producten worden in eigen beheer vervaardigd. Wij zijn dan ook prima in staat matrassen op maat te produceren zonder dat dit het aanzienlijk duurder maakt. In Nederland is de breedste 1-persoons matras maat 90 x 200 cm. De breedte van het matras heeft veel invloed op het comfort. Hoe breder het matras hoe meer bewegingsvrijheid u heeft. Het is daarom helemaal niet gek een matrasmaat van 100 x 200 cm aan te houden, wat trouwens een normale standaard matras maat in Duitsland is. Voor een ruim 2-persoon matras is de maat 200 x 200 cm ook mogelijk. Mocht u een matras op maat willen laten maken, vraag ons dan om een vrijblijvende offerte.

Matras of kussen op maat:

Bel ons via 070-3387010, of mail ons voor de mogelijkheden.

Maatwerk voor banken en stoelen

Ook leveren wij diverse schuimsoorten voor bankstellen, stoelen, matrassen en kussens. Hebt u speciale wensen voor het interieur van uw bankstel, boot, (sta)caravan, vakantiewoning of camper? Wij beschikken over ruime ervaring en materialen om u een perfecte oplossing te bieden.

Caravan- en boot matrassen

De standaard caravankussens en matrassen zijn vaak hard en niet van al te beste kwaliteit. Met een oplegmatras gemaakt van soepel HR-koudschuim (of nog beter traagschuim) wordt het slapen weer heerlijk comfortabel.
RHF-schuim wordt vaak gebruikt voor matrassen en kussens. Ook wordt het toegepast in onder meer de meubelverwerking, de medische wereld en revalidatiecentra.

Matras op maat - Boot van de familie Cuperus uit Den Haag. Zowel de buitenkussens als de binnenkussens zijn voorzien door RHF Matras op maat. Camper van de familie Luyks uit Roosendaal. Alle kussens en matrassen zijn geleverd door RHF. Matras op maat - Camper van fam. Kraan uit wassenaar met 2 op maat gemaakte RHF21 matrassen

Splittop matrassen / Broekmodel matrassen

Split top mogelijkheid voor matrassen en oplegmatrassen op bodems met verstelbare hoofdeinden bijvoorbeeld bij maatwerk. Een broekmodel matras heeft een split tot ongeveer in het midden van het matras waardoor het hoofdeinde individueel omhoog kan zonder dat de middennaad echt voelbaar is. Het gaat hierbij om een 2-persoons matras met een uitsparing alleen aan de bovenzijde van het matras. Meestal komt de spilt tot ongeveer 80 cm vanuit het hoofdeinde van het matras. RHF produceert split- oftewel broekmodel-matrassen en oplegmatrassen (toppers). Het opleg matras of topmatras is gesplitst aan de bovenkant en aaneengesloten vanaf de benen. Op deze manier zijn bij tweepersoonsbedden de rugdelen individueel verstelbaar, zonder dat er een hinderlijke naad voelbaar is. Hierdoor is een broekmodel matras of broekmodel opleg matras zeer geschikt voor mensen die van de bekende lepeltje-lepeltje houding houden of die willen genieten van het gemak van een verstelbaar bed zonder naad. Ook zijn er lakens te koop die dit broekmodel hebben waardoor u het matras makkelijk en netjes zonder plooien kunt opmaken.

Wilt u iets bijzonders? Neem contact op, en/of bel, wij helpen u graag: 070-3387010.

Deze matrassen maken wij regelmatig op maat:


RHF matrassen werkt samen met

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2017   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag