Metalen in matrassen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Metalen in matrassen

Metalen in matrassen

Er is een snel groeiend bewustzijn over de schadelijke effecten van metalen veren in matrassen. Uw lichaam heeft het vermogen de mogelijkheid om zichzelf te repareren wanneer het slaapt. Dit wordt bereikt met uw eigen interne elektrische systeem dat met zeer zwakke elektrische impulsen werkt. Deze elektrische impulsen worden gegenereerd door uw hersenen en gebruikt voor de intercellulaire communicatie. Dit is mogelijk omdat het lichaam voornamelijk uit water bestaat. Het water in het lichaam heeft een hoog gehalte aan mineralen waardoor het zeer elektrisch geleidend is. Cellen weten wanneer zich moeten delen door het trillen. Hersencellen, zenuwcellen, bot cellen, trillen allen met verschillende frequenties om met elkaar te communiceren. Het lichaam werkt als een stemvork. Een stemvork gaat alleen mee trillen als er een toon is die gelijk is aan haar frequentie. Is dit niet het geval, dan bestaat deze toon niet voor de stemvork omdat de stemvork hem dan niet kan waarnemen. Wanneer u een stemvork laat trillen (externe elektrische invloeden), zal elke stemvork (zoals ons lichaam) in de omgeving beginnen mee te trillen op dezelfde frequentie, en zal daarom worden verward over de vraag hoe snel te groeien. Dit fenomenen heeft een wetenschappelijke naam en heet resonantie. In een normale slaapkamer bestaat de verlichting uit externe bronnen ( elektrische bedrading in plafonds, wanden en vloeren) en zijn de elektrische impulsen duizend keer sterker dan het elektrische systeem van het lichaam. Langdurige blootstelling aan deze elektrische velden kan afbreuk doen aan uw lichaam en het vermogen om met zichzelf te communiceren en heeft zodoende invloed op uw gezondheid. In feite, besteedt de gemiddelde persoon ongeveer een derde van de tijd slapend, en is het daarom zo belangrijk om te controleren of uw slaapkamer is beschermd tegen verstoringen van EMF velden (elektromagnetische veld).

Hoe elektromagnetische velden schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid

Een elektromagnetisch veld (EMF) is een onzichtbaar gebied van energie die elektrische apparaten en bedradingen omringt. Elektromagnetische velden bestaan eigenlijk uit twee velden: Een elektrisch veld en een magnetisch veld. Het elektrisch veld wordt gemaakt door spanning, welke de kracht bepaald waarmee de elektriciteit door de draden geduwd wordt. De meeste elektrische velden worden beschermd door het ontwerp van het toestel. Magnetische velden, die de belangrijkste oorzaak zijn van gezondheidsproblemen, zijn moeilijk te blokkeren. Het BioInitiative rapport, gepubliceerd op 31 augustus 2007 door een internationale groep van wetenschappers, onderzoekers en openbaar beleid gezondheidswerkers, laten serieuze wetenschappelijke bezorgdheid over de straling van hoogspanningslijnen, mobiele telefoons, en vele andere bronnen van blootstelling aan radiofrequenties en elektromagnetische velden in het dagelijks leven. Het concludeert dat de bestaande normen voor de openbare veiligheid volstrekt onvoldoende zijn om uw gezondheid te beschermen. Het verslag omvat studies waaruit blijkt dat elektromagnetische invloed hebben op: gen- en eiwit expressie (Transcriptomic en Proteoom Onderzoek), genotoxische schade effecten op DNA, induceren stress-respons (Stress-eiwitten), invloed op het immune systeem en neurologie gedrag, het veroorzaken van kanker (leukemie) bij kinderen, de aanmaak van Melatonine productie; De ziekte van Alzheimer; borstkanker, bevordering van kanker van de borst (melatonine links in het laboratorium en cel studies).

Daarom kan een matras of bed waar metaal in verwerkt is bijzonder gevaarlijk zijn. De overgrote meerderheid van matrassen en bedden (90-95 procent) bevatten metalen veren en/of frames. Helaas, kunnen deze metalen frames en metalen boxsprings het natuurlijke magnetisch veld van de aarde versterken en verstoren wat weer kan leiden tot een onrustige slaap samen met een aantal andere symptomen zoals: hoofdpijn, hyperactiviteit, nachtmerries, spierkrampen, depressie en vermoeidheid. Kies dus altijd voor matrassen zonder metaal erin verwerkt.

Vermoeide ogen en spierkrampen

Verdere achteruitgang van het biologische systeem in verband met elektromagnetische stressoren in twee hoofdcategorieen: 1. Hersenen (gedrag afwijkingen, leerstoornissen, veranderde bio-cycli en stress reacties) 2. Toenemend weefsel (embryo’s, genetica en kanker). Onderzoek heeft aangetoond dat om het lichaam te ontgiften het goed is om tijdens de slaap alkalisch te worden, en hoge elektromagnetische velden kunnen juist tot een verhoogde zuurgraad leiden. Als u wilt weten of uw bed een magnetisch veld bevat kan u de kompas truc van Vicki Warren gebruiken welke u op Youtube vinden kan. Het vermijden van het blootstellen aan elektromagnetische velden is heel belangrijk voor zwangere vrouwen en babys. Als u een baby heeft, is het vooral belangrijk een niet-metalen bed of matras voor uw baby aan te schaffen daar kleine kinderen en babys zelfs nog meer vatbaar zijn voor EMF schade. Een veiliger alternatief is een houten ledikant of houten wieg, in tegenstelling tot metalen en een matras zonder staal. Dr. Dietrich Klinghardt, MD, PhD heeft een klein onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat autisme daadwerkelijk kan worden voorspeld op basis van de niveaus van de EMF van uw slaapruimten tijdens de zwangerschap! Hij vond dat als je in sterke elektromagnetische velden slaapt tijdens de zwangerschap, uw kind waarschijnlijk neurologische afwijkingen zal te vertonen binnen de eerste twee jaar van het leven, zoals: Neurologische dysfunctie Hyperactiviteit Leerstoornissen

Geopathische Stress: Waarom u wilt voorkomen te slapen op de plek waar uw kat slaapt

Katten, mieren en termieten hebben een ongewoon kenmerk gemeen; ze zijn alle aangetrokken tot geopathische stress zones. Geopathische stress is de natuurlijke straling die via de aarde stijgt en wordt vervormd door zwakke elektromagnetische velden, gemaakt door ondergronds stromend water, bepaalde minerale concentraties, breuklijnen en ondergrondse holten. Electropathological energie door moderne technologie zoals hoge en lage frequentie energie uit telecommunicatie torens, elektriciteitsmasten, transformatoren, radar en radio torens kan ook bijdragen tot geopathische stress. Potentiele gezondheidsproblemen die voortvloeien uit geopathische stress in uw omgeving zijn onder andere: cardiovasculaire problemen, neurologische handicaps en leerproblemen, immuundeficientie stoornissen, chronische vermoeidheid en prikkelbaarheid, lichaam pijn en hoofdpijn, plotselinge tekenen van fysieke veroudering, onvruchtbaarheid en miskramen.

Onrustig slapen

Slapen in een geopathische stress ruimte is bijzonder schadelijk voor je lichaam. Tijdens de slaap worden je hersenen verondersteld om uit te rusten. Echter, als je word blootgesteld aan geopathische stress tijdens de slaap, kunnen je hersenen nooit de volledige rust krijgen die nodig is voor het herstellen en regenereren. Daarom is het zo belangrijk om te voorkomen dat u slaapt waar uw kat graag slaapt. Als u geen kat heeft, kijk dan naar plekken waar planten niet gedijen, mier heuvels zijn gebouwd of termieten samenkomen. Dit zijn alle tekenen van een geopathische stress zone. U kunt ook een stralingsmeter kopen voor het meten van magnetische velden in uw huis. Bij onrrustig slapen zijn traagschuim matrassen zeer goed geschikt doordat de matrassen vrij zijn van metaal en je veel comfort en ondersteuning geven.

Tips voor

het gezond maken van uw huis (EMF-afgeschermd)

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om EMF in uw huis te verminderen. Hier een aantal tips op een rijtje: Haal de stoppen s, nachts uit de meterkast. Bescherm uw matras met speciaal gemetalliseerde weefsel (zilvergaren). Pas op met mobiele telefoons en draadloze internetfuncties. Dit zijn niet de enige bronnen waar u voorzichtig mee moet zijn. In wezen zal de meeste elektronica EMF genereren, met inbegrip van de bedrading in uw huis, elektrische alarm klokken, elektrische dekens, computers en lampen, om er maar een paar te noemen. Verplaats uw bed zodat uw hoofd tenminste 3 meter van alle stopcontacten af is. Schakelen alles uit in uw slaapgedeelte, met inbegrip van uw WI-FI, mobiele en draagbare telefoons. Vervang DECT telefoons voor ECO DECT telefoons. DECT telefoons genereren bijzonder veel EMF. Slaap op een matras zonder staal, een niet-metalen bed en een houten bedbodem.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin