Redactie artikel: Over Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Redactie artikel: Over Royal Health Foam

Royal Health Foam: Het goed bewaarde geheim van Scheveningen

Maak kennis met Royal Health Foam, een kleine maar uiterst bijzondere matrassenfabriek uit Scheveningen die al 25 jaar lang een goed bewaard geheim vormt binnen de matrassenbranche. Bekend en geliefd bij kenners en professionals in de industrie, is Royal Health Foam een naam die vaak wordt gefluisterd als het gaat om unieke en kwalitatieve matrassen. Dit bedrijf heeft zijn sporen verdiend door vakhandel te voorzien van uitmuntende producten en heeft een sterke reputatie opgebouwd door het maken van huismerken voor beddenwinkels in het hoge segment.

Ondanks hun uitmuntende producten heeft Royal Health Foam er bewust voor gekozen om niet deel te nemen aan de wereld van reclame en massamarketing. Ze hebben ervoor gekozen om in plaats daarvan hun vakmanschap en productkwaliteit voor zichzelf te laten spreken. Dit heeft geleid tot een interessante paradox waarbij het bedrijf bekend en bewonderd is in de branche, maar grotendeels onbekend blijft bij het grote publiek.

Royal Health Foam verovert de wereld

Royal Health Foam heeft niet alleen een sterke aanwezigheid in de vakhandel en beddenwinkels in het hoge segment, maar het heeft ook indrukwekkende klanten ver over onze grenzen. Dit kleine maar bijzondere bedrijf heeft zijn unieke matrassen geleverd aan enkele van 's werelds meest exclusieve en veeleisende locaties.

Een van de meest opvallende klanten van Royal Health Foam is het legendarische passagiersschip The World. Dit luxe schip, dat als een drijvend privéappartementencomplex fungeert, biedt zijn bewoners het summum van comfort en luxe. Royal Health Foam heeft het vertrouwen gekregen om de matrassen te leveren die aan boord van The World gebruikt worden. Hiermee is bewezen dat het bedrijf niet alleen voldoet aan de strenge eisen van de maritieme sector, maar ook in staat is om het comfortniveau te bieden dat zelfs de meest veeleisende reizigers verwachten.

Vakmanschap, kwaliteit en géén reclame

Deze uitzonderlijke prestaties van Royal Health Foam hebben bijgedragen aan het versterken van de reputatie van het bedrijf als een producent van bijzondere en kwalitatieve matrassen. Terwijl het bedrijf bescheiden blijft en géén reclame maakt, zijn het de tevreden klanten die het woord verspreiden over de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van de Royal Health Foam-matrassen. Het bedrijf blijft trouw aan zijn principes van vakmanschap, innovatie en kwaliteit, waardoor het de voorkeursleverancier is geworden van zowel de luxe cruise-industrie als vooraanstaande ziekenhuizen. Met hun unieke matrassen heeft Royal Health Foam duizenden klanten een goede nachtrust bezorgd. Hierdoor blijken ze het goed bewaarde geheim dat nu langzaam maar zeker wordt onthuld.

Talloze innovaties op het gebied van matrassen 

 Terwijl veel mensen denken dat een matras gewoon een matras is, heeft Royal Health Foam bewezen dat dit absoluut niet het geval is. Door voortdurend te streven naar verbetering en innovatie, heeft het bedrijf baanbrekende ontwikkelingen geïntroduceerd die de manier waarop we slapen hebben veranderd. Een van de meest opmerkelijke innovaties van Royal Health Foam is het revolutionaire concept van het uitproberen van matrassen met een niet-goed-geld-terug garantie. Voorheen was het vrijwel ondenkbaar om een matras uit te proberen voordat je het kocht, maar Royal Health Foam heeft deze mogelijkheid geïntroduceerd om consumenten vol vertrouwen hun ideale slaapoplossing te laten vinden. Op de website van Royal Health Foam vindt u een koopjeshoek waar alle retour gekomen matrassen tegen 50% korting alsnog hun weg naar de consument vinden. Op deze manier weet je zeker dat je geen tweedehands matras krijgt terwijl u een nieuwe gekocht heeft. Daarnaast heeft het bedrijf ook bijzondere matrassen ontwikkeld zoals het Eco pocket matras, het aanpasbare Perfection matras en het ballen-matras. Het is echter ironisch en soms zelfs grappig om te zien hoe sommige van deze innovaties door concurrenten worden gekopieerd zonder de juiste context te begrijpen. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van de vorm van een bal, die Royal Health Foam heeft gekozen vanwege de progressieve drukverhoging en het verbeterde ligcomfort. Een concurrent bracht vervolgens een matras op de markt met vier ballen, bewerend dat dit extra stabiliteit zou bieden. Het gezegde "beter goed gejat dan slecht bedacht" lijkt tegenwoordig steeds vaker van toepassing te zijn.

Gezond slapen zonder chemische middelen

 Een van de belangrijkste pijlers van Royal Health Foam is het vermijden van chemische- en giftige stoffen in hun producten. Door te kiezen voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen en het vermijden van toegevoegde chemische middelen, zoals anti bedbug, anti mug, antihuisstofmijt, brandvertragers en formaldehyde, zorgen ze voor een veilige en gezonde slaapomgeving. Dit is vooral belangrijk omdat we dagelijks vele uren in direct contact zijn met ons matras. Het vermijden van giftige stoffen en het gebruik van natuurlijke materialen is een bewuste keuze van Royal Health Foam om een gezonde en duurzame slaapomgeving te creëren. 

Door te kiezen voor Royal Health Foam geven consumenten niet alleen zichzelf de beste slaapervaring, maar dragen ze ook bij aan een wereld waarin gezondheid en duurzaamheid de boventoon voeren. 

Hoogwaardige Kwaliteit voor budgetvriendelijke prijzen

Royal Health Foam staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan hoogwaardige kwaliteit, maar wat dit bedrijf echt onderscheidt van de concurrentie is hun streven naar betaalbaar comfort. Ondanks het leveren van matrassen van uitzonderlijke kwaliteit, zijn de prijzen van Royal Health Foam aanzienlijk goedkoper dan die van gerenommeerde merken zoals Auping. 

Maar hoe is dit mogelijk? Royal Health Foam heeft slimme manieren gevonden om kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit. In plaats van enorme reclamecampagnes en dure marketingstrategieën te voeren, vertrouwt het bedrijf al 25 jaar lang op mond-tot-mondreclame en tevreden klanten die de waarde van hun matrassen erkennen.

Betaalbaarheid en ouderwetse service

Een van de belangrijkste redenen waarom Royal Health Foam zijn matrassen tegen betaalbare prijzen kan aanbieden, is de directe levering van de fabriek aan de consument. Door de korte lijnen en het elimineren van tussenhandelaren kunnen ze aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Dit betekent dat consumenten rechtstreeks profiteren van de voordelen van fabrieksprijzen, zonder extra marges die normaal gesproken door tussenpersonen worden toegevoegd.

Daarnaast waardeert Royal Health Foam het belang van persoonlijke service en direct contact met klanten. In een tijdperk waarin callcenters en geautomatiseerde klantenservice de norm zijn geworden, blijft Royal Health Foam trouw aan de traditionele aanpak van directe communicatie. Klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf zonder tussenkomst van een callcenter, waardoor ze een persoonlijke en directe service-ervaring krijgen.

Deze ouderwetse benadering van service gaat hand in hand met de moderne aanpak van betaalbaarheid en kwaliteit. Royal Health Foam begrijpt dat klanttevredenheid essentieel is en dat persoonlijke aandacht een verschil kan maken in de algehele slaapervaring van consumenten. Door direct bereikbaar te zijn en een hoog niveau van service te bieden, creëert Royal Health Foam een vertrouwensband met zijn klanten die verder gaat dan alleen het product zelf.

Het geheim achter Royal Health Foam's klantenaanbevelingen

Als het gaat om het vinden van hun weg naar Royal Health Foam, vertrouwen klanten voornamelijk op aanbevelingen van anderen. Meer dan 80% van de klanten komt via via, wat een heel hoog percentage is. Dit succes kan worden toegeschreven aan het feit dat Royal Health Foam een bedrijf is dat voornamelijk bestaat uit tevreden klanten. Service is een belangrijk onderdeel van Royal Health Foam. Ze begrijpen dat het bieden van een buitengewone service-ervaring de klanttevredenheid versterkt en leidt tot positieve mond-tot-mondreclame. Het bedrijf gaat verder dan de normale verwachtingen van klantenservice door matrassen persoonlijk bij klanten af te leveren tot op de slaapkamer, ze uit te pakken en nemen het oude matras mee voor recycling indien nodig. Deze aandacht voor detail en de extra inspanning die wordt geleverd, zijn essentiële pijlers in het creëren van een uitstekende klantervaring.

 Bij Royal Health Foam geloven ze ook sterk in het bieden van persoonlijk advies en begeleiding aan klanten. Ze begrijpen dat het kopen van een matras een belangrijke beslissing is en dat klanten vaak behoefte hebben aan deskundig advies om de juiste keuze te maken. Daarom staan ze klaar om klanten persoonlijk te helpen in hun zoektocht naar het perfecte matras. Bovendien krijgen klanten de naam van hun verkoper als contactpersoon, waardoor ze een vertrouwd aanspreekpunt hebben voor eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen.

De combinatie van hoogwaardige kwaliteit, een klantgerichte benadering en persoonlijke service maakt Royal Health Foam een ware koploper in de beddenbranche. Door te streven naar tevreden klanten en hen een uitmuntende service-ervaring te bieden, hebben ze een sterke reputatie opgebouwd die wordt doorgegeven van persoon tot persoon. Kom langs en laat u voorlichten.

Download de .pdf, bij publicatie graag link naar deze publicatie

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin