45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Perfection matras

  • € 1489,00
  • NU € 1289,00

  • Deze aanbieding is geldig t/m 30-11-2019

    € 200.- euro korting
  • Bestel nu, betaal pas bij levering
  • 5 Jaar volledige garantie tot 10 jaar afbouwend
  • Levertijd matras 3 à 4 weken


Meest luxe matras, zelf samen te stellen
Geschikt voor schouderklachten
Koel matras, uitstekende ventilatie
ca. 30 cm hoog

Het Perfection matras doet zijn naam eer aan want dit zou wel eens het meest perfecte matras voor iedereen kunnen zijn. Het Pefection matras is een veerkrachtig en goed ventilerend matras dat met de beste materialen is samengesteld én zelfs tot in detail instelbaar is.

Het Perfection matras is 30 cm dik en opgebouwd uit een drager (onderkant van het matras) van 3 verschillende lagen koudschuim (allen HR65). De drie lagen zijn progressief opgebouwd (de stevigste laag onder en de zachtste laag boven) met in het midden een ingesneden laag voor ventilatie. Hier bovenop ligt een afritsbare vaste topper.

Vaste topper
Op de bovenkant van het matras zit een afritsbare vaste topper. De topper zit d.m.v. een ritssluiting vast aan het matras en is niet verlijmd. In de topper zelf zit ook een ritssluiting waardoor de schuimlagen hier gemakkelijk veranderd kunnen worden voor andere stevigheden. Ook blijft het ventilerende vermogen optimaal omdat er geen lijm tussen de schuimlagen zit. Aan de volledige zijde van het matras is 3D breisel gebruikt. Deze donkerblauwe stof houdt maar 2% lucht tegen waardoor het matras aan de zijkanten bijzonder goed kan ventileren.

Het finetunen
De bovenlaag is volledig instelbaar en te veranderen in zowel koudschuim als traagschuim. De traag- en koudschuimlagen kunnen ieder in vier verschillende hardheden samengesteld worden. Door deze subtiele instelbaarheid kan dit matras werkelijk perfect voor u geschikt zijn. Doordat de lagen die in het bovenste gedeelte liggen gemakkelijk veranderd kunnen worden ontstaat er steeds een andere stevigheid (hardheid) en is het matras volledig fine te tunen naar wens. Het Perfection matras heeft hierdoor maar liefst 32 stevigheidsmogelijkheden.




De matrastijk
Door de bijzonder goede ventilatie en snelle droogtijd van de CoolMax stof ontstaat er een optimaal microklimaat, dat bacterievorming voorkomt en huisstofmijt minimaliseert. De CoolMax tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan en is wasbaar op 60 graden.  CoolMax® is een sneldrogend en verkoelend materiaal dat van nature bacteriebestrijdend is, dus zonder toevoeging van chemische middelen.

Gunstige voorwaarden
U krijgt op de drager/kern van het Perfection matras 5 jaar volledige garantie, afbouwend tot 10 jaar,  45 dagen proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer. Op de topper zit 2 jaar volledige garantie.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk
Het Perfection matras kan in elke maat voor u worden geproduceerd. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem
Een goede bedbodem draagt bij aan een langere levensduur van het matras en verhoogt ook het comfort. Bij het Perfection matras kan elk type bedbodem gebruikt worden. Ook kan het matras zonder problemen op een verstelbare bedbodem. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog meer optimaliseren. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter, waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het koudschuim van het Perfectionmatras wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Lees meer over zonnebloemolie in het schuim

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd (textiel vrij is van schadelijke stoffen) en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij). Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: LGA, Certipur, CE, ISO en Öko-Tex.

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen wordt uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Koudschuim matras basis - 3x HR65 + Traagschuim of koudschuim toplaag naar keuze
Comfort klasse Premium, zeer geschikt voor mensen met rugklachten
Dikte van het matras Circa 30 cm inclusief tijk
Hardheden 32 hardheid mogelijkheden: Drager heeft 2 hardheden door te keren. Traagschuim toplaag met 4 hardheden eveneens keerbaar. Koudschuim laag 4 hardheden ook keerbaar.
Afmeting Kan in elke maat geproduceerd worden
Soort koudschuim 3D geprofileerde medisch koudschuim HR65 met uitstekende ventilatie
Verlijming Drager drie lagen verlijmd op waterbasis. Toplaag niet verlijmd
Soort matrastijk / hoes Standaard geleverd met CoolMax. Vulling 590 gr/m²
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 60 °C
Gevoelstemperatuur Koel
Bijpassende bedbodem Dit matras is geschikt voor elk type bedbodem zowel vlak als elektrisch verstelbaar
Vrij van schadelijke stoffen Ja, medisch gekwalificeerd en vrij van metaal
Keurmerken en certificeringen
ISO 9001 ISO 9001

De ISO-9001-certificaties zijn standaarden van het ISO-instituut waarbij is vastgelegd hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. Indien een organisatie volgens de ISO-9001-normen werkt, kan zij een certificaat aanvragen dat dit bewijst.

LGA LGA

Het LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

De LGA Quality Certificate verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het LGA kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

Garantie 5 Jaar volledige garantie tot 10 jaar afbouwend
Matras met proeftijd / proefslapen U krijgt 45 dagen omruilgarantie op de topper
Hardhedentabel
Advies hardheid 32 hardheid mogelijkheden: Drager heeft 2 hardheden door te keren. Traagschuim toplaag met 4 hardheden eveneens keerbaar. Koudschuim laag 4 hardheden ook keerbaar.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: