Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Perfection matras

  • € 1489,00

  • Bestel nu, betaal pas bij levering
  • 10 jaar garantie
  • Gratis 45 dagen thuis uitproberen
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Levertijd matras 3 à 4 weken


30 cm hoog
10 Jaar garantie
Antiallergisch
Meest luxe matras, zelf samen te stellen
Koel matras, uitstekende ventilatie

Perfection matras

Het Perfection matras is qua stevigheid te veranderen in maar liefst 12 stevigheden. Om het Perfection matras ten alle tijden progressieve tegendruk te laten bieden wordt de drager (onderkant van het matras) ook veranderd. Dit wil zeggen dat u bij een Firm en of Extra Firm standaard een stevigere drager krijgt dan als u kiest voor Soft of Medium. Op deze manier zal de onderzijde van het matras altijd steviger zijn dan de top en dus progressieve tegendruk geven.


Het Perfection matras is het nieuwste matras van Royal Health Foam en doet zijn naam absoluut eer aan want dit is het meest perfecte matras voor iedereen. Het Pefection matras is veerkrachtig, koel en goed ventilerend en met de beste materialen samengesteld. Daarnaast is dit matras in een handomdraai steviger of juist iets zachter te maken. Dit matras kan met CoolMax tijk besteld worden maar wordt standaard geleverd met de 100% natuurlijke Tencel tijk. Mocht u liever coolmax willen kunt u dit aangeven bij de opmerkingen als u de bestelling plaatst. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Het Perfection matras is 30 cm dik en opgebouwd uit een drager (onderkant van het matras) van 2 verschillende lagen koudschuim (allen HR65). De stevigste laag onder en de zachtste laag boven. De lagen zijn progressief opgebouwd voor een extra veerkrachtige ondersteuning. Hier bovenop ligt een afritsbare vaste topper.

Veilige materialen, schuim zonder toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen

Veilige materialen

  •   Gifvrij! 100% vrij van schadelijke en/of giftige stoffen 
  •   Géén toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen zoals brandvertragers en pesticiden
  •   100% vrij van benzeen, fenolen en formaldehyde en hierdoor dus geurloos

Vaste topper
Op de bovenkant van het matras zit een afritsbare vaste topper. De topper zit d.m.v. een ritssluiting vast aan het matras en is niet verlijmd. Aan de topper zelf zit ook een ritssluiting, waardoor de schuimlagen hier gemakkelijk in veranderd kunnen worden voor andere stevigheden. De schuimlaag van de matrastopper is ter bescherming in een katoenen tricot met rits geplaatst. Ook blijft het ventilerende vermogen optimaal omdat er geen lijm tussen de schuimlagen zit. Aan de volledige zijde van het matras is 3D breisel gebruikt. Deze donkerblauwe stof houdt maar 2% lucht tegen waardoor het matras aan de zijkanten bijzonder goed kan ventileren.

Het finetunen
De bovenlaag is volledig instelbaar en te veranderen in zowel koudschuim als traagschuim. De traag- en koudschuimlagen kunnen ieder in vier verschillende hardheden samengesteld worden. Elke laag heeft twee verschillende kanten en dus stevigheden. Als u de topper-laag omkeert maakt u het matras iets steviger. Door deze subtiele instelbaarheid is dit matras werkelijk optimaal af te stellen. Doordat de lagen die in het bovenste gedeelte liggen gemakkelijk veranderd kunnen worden ontstaat er steeds een andere stevigheid (hardheid) en is het matras volledig fine-te-tunen naar wens. Het Perfection matras heeft hierdoor maar liefst 32 stevigheidsmogelijkheden.

Welke stevigheid past bij u?
Een van de belangrijkste aspecten van een fijn passend matras is de juiste stevigheid. Met het Perfection matras is het daadwerkelijk mogelijk om de perfecte stevigheid te vinden.  De topper is eenvoudig om te draaien en zodoende kunt u de stevigheid thuis alsnog in een handomdraai veranderen. U kiest bij aanschaf welke materiaal (traagschuim of koudschuim) u wenst en welke stevigheid u denkt dat bij u past, zie staffel als u een stukje naar boven scrolt en dan klikt op het tabblad Hardheid kiezen:


Verschillende topperlagen
De toplaag is niet alleen qua stevigheid te veranderen maar ook qua materiaalkeuze. U kunt bijvoorbeeld gedurende de warme zomermaanden voor een koeler slaapklimaat kiezen door de topper- schuimlaag te veranderen naar koudschuim. Of juist voor de koude maanden voor het warmere traagschuim kiezen. Ook kan uw postuur of behoefte veranderen in de loop der jaren en dan kunt u het matras naar de gewenste keuze aanpassen.

Koel en ventilerend
Het Perfection matras is ontwikkeld om qua stevigheid te kunnen fine-tunen maar is ook bijzonder goed ventilerend en vochtregulerend. Dit komt omdat de tijk van het Perfection matras van CoolMax is en omdat de topper er niet op gelijmd is. Een lijmlaag zal altijd voor minder ventilatie en een mindere vochtregulatie zorgen. Het Perfection matras is dan ook een koel en droog matras dat geschikt is voor mensen die het snel warm hebben. Het is een matras dat bijzonder veel veerkracht en ondersteuning biedt. Mocht u een echt koel matras willen kies dan wel voor een koudschuim toplaag.
De matrastijk
Door de bijzonder goede ventilatie en snelle droogtijd van de CoolMax stof ontstaat er een optimaal microklimaat, dat bacterievorming voorkomt en huisstofmijt minimaliseert. De CoolMax tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan en is wasbaar op 60 graden.  CoolMax® is een sneldrogend en verkoelend materiaal dat van nature bacteriebestrijdend is, dus zonder toevoeging van chemische middelen.

Gunstige voorwaarden
U krijgt op de drager/kern van het Perfection matras 5 jaar volledige garantie, afbouwend tot 10 jaar,  45 dagen proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer. Op de topper zit 2 jaar volledige garantie.

Verkrijgbaar in elke maat, ook maatwerk
Het Perfection matras kan in elke maat voor u worden geproduceerd. Van 70 x 200 tot 200 x 220. Zelfs als u het matras in een afwijkende maat wilt hebben, kunnen wij dit voor u maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geschikt voor iedere bedbodem
Een goede bedbodem draagt bij aan een langere levensduur van het matras en verhoogt ook het comfort. Bij het Perfection matras kan elk type bedbodem gebruikt worden. Ook kan het matras zonder problemen op een verstelbare bedbodem. Ook kunt u door middel van een bedbodem, met name een schotelbodem, uw comfort nog meer optimaliseren. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter, waardoor u het geheel perfect naar uw wensen kunt afstemmen.

De juiste hardheid kiezen

Hardheid Perfection matras met Traagschuim topper

De volgende stevigheden in combinatie met uw lichaamsgewicht. Elke laag biedt twee verschillende stevigheden, de kant met het blokjesprofiel is zachter dan de gladde zijde. Deze stevigheden zijn richtlijnen en dus niet vaststaand. U kunt ook een extra laag in een andere stevigheid bijbestellen voor €280,-

Traagschuim Soft laag

Soft laag Traagschuim-blokjes zijde naar boven: geschikt van 40 tot 50 kg
Gladde zijde naar boven Soft laag traagschuim geschikt van 50 tot 60 kg
De Soft Traagschuim is dus geschikt voor een gewicht van 40 kg tot een gewicht van maximaal 60 kg

Traagschuim Medium laag

Medium laag Traagschuim-blokjes zijde naar boven geschikt van 55 tot 65 kg
Medium laag traagschuim Gladde zijde naar boven geschikt van 65 tot 75 kg
De Medium Traagschuim is dus geschikt voor een gewicht van 55 kg tot een gewicht van maximaal 75 kg

Traagschuim Firm laag

Firm laag Traagschuim-blokjes zijde naar boven geschikt van 70 tot 80 kg
Firm laag traagschuim gladde zijde naar boven geschikt van 75 tot 85 kg
De Firm Traagschuim is dus geschikt voor een gewicht van 70 kg tot een gewicht van maximaal 85 kg

Traagschuim Extra Firm laag

Extra Firm laag Traagschuim- blokjes zijde naar boven geschikt van 80 tot 90 kg
Extra Firm laag traagschuim gladde zijde naar boven geschikt van 90 tot 100+ kg (maximaal 120 kg gewicht)
De Extra Firm Traagschuim is dus geschikt voor een gewicht van 80 kg tot een gewicht van maximaal 120 kg

Hardheid Perfection matras met Koudschuim topper

De volgende stevigheden in combinatie met uw lichaamsgewicht. Elke topper-laag biedt twee verschillende stevigheden, de kant met het blokjesprofiel is zachter dan de gladde zijde. Deze stevigheden zijn richtlijnen en dus niet vaststaand. U kunt ook een extra laag in een andere stevigheid bijbestellen voor €280,--

Koudschuim Soft laag

Soft laag Koudschuim- blokjes zijde naar boven geschikt van 40 tot 50 kg
Gladde zijde naar boven Soft laag Koudschuim geschikt van 50 tot 60 kg.
De Soft Traagschuim is dus geschikt voor een gewicht van 40 kg tot een gewicht van maximaal 60 kg

Koudschuim Medium laag

Medium laag Koudschuim - Blokjes zijde naar boven geschikt van 55 tot 65 kg
Medium laag Koudschuim - Gladde zijde naar boven geschikt van 65 tot 75 kg.
De Medium Koudschuim is dus geschikt voor een gewicht van 55 kgtot een gewicht van maximaal 75 kg

Koudschuim Firm laag

Firm laag Koudschuim - blokjes zijde naar boven geschikt van 70 tot 80 kg
Firm laag Koudschuim gladde zijde naar boven geschikt van 75 tot 85 kg.
De Firm Koudschuim is dus geschikt voor een gewicht van 70 kg tot een gewicht van maximaal 85 kg

Koudschuim Extra Firm laag

Extra Firm laag Koudschuim - blokjes zijde naar boven geschikt van 80 tot 90 kg
Extra Firm laag Koudschuim gladde zijde naar boven geschikt van 90 tot 100+ kg. (maximaal 120 kg gewicht)
De Extra Firm Koudschuim is dus geschikt voor een gewicht van 80 KG tot een gewicht van maximaal 120 kg

Natuurlijke materialen

Wij maken onze producten van natuurlijke materialen. Het koudschuim van het Perfection matras wordt voor tenminste 30% uit volledig natuurlijke zonnebloemolie gemaakt.

Schuim op natuurlijke basis

Het schuim van RHF is op natuurlijke basis geproduceerd

Ons koudschuim en traagschuim is zowel fysisch als chemisch recyclebaar, is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd (textiel vrij is van schadelijke stoffen) en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd (volledig CFK- en halogeenvrij). Daarnaast is het door ons gebruikte traagschuim en koudschuim medisch gecertificeerd en bestaan beide schuimen tenminste voor 30% uit natuurlijke zonnebloemolie.

Elk matras wordt geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: LGA, Certipur, CE, ISO en Öko-Tex.

Ecovadis

Het schuim van RHF heeft het Ecovadis zilver certificaat

Elk aspect van de gebruikte schuimen wordt uitgebreid gekeurd en getest. Dit is op ademend vermogen, drukpuntverdeling, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én op de volledige afwezigheid van schadelijke stoffen gedaan. Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

Specificaties matras
Soort matras Koudschuim matras basis - 2x HR65 + Traagschuim of koudschuim toplaag naar keuze
Comfort klasse Premium, zeer geschikt voor mensen met rugklachten
Dikte van het matras Circa 30 cm inclusief tijk
Hardheden 32 hardheid mogelijkheden: Drager heeft 2 hardheden door te keren. Traagschuim toplaag met 4 hardheden eveneens keerbaar. Koudschuim laag 4 hardheden ook keerbaar.
Afmeting Kan in elke maat geproduceerd worden
Soort koudschuim 3D geprofileerde medisch koudschuim HR65 met uitstekende ventilatie
Verlijming Drager drie lagen verlijmd op waterbasis. Toplaag niet verlijmd
Soort matrastijk / hoes Standaard geleverd met CoolMax. Vulling 590 gr/m²
Hoes wasbaar De hoes is wasbaar op 60 °C
Gevoelstemperatuur Koel
Bijpassende bedbodem Dit matras is geschikt voor elk type bedbodem zowel vlak als elektrisch verstelbaar
Vrij van schadelijke stoffen Ja, medisch gekwalificeerd en vrij van metaal
Keurmerken en certificeringen
ISO 9001 ISO 9001

De ISO-9001-certificaties zijn standaarden van het ISO-instituut waarbij is vastgelegd hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. Indien een organisatie volgens de ISO-9001-normen werkt, kan zij een certificaat aanvragen dat dit bewijst.

Certipur Certipur

Het Certipur certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

Het certificaat verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het Certipur kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Öko-tex normering Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

Garantie 10 Jaar garantie
Matras met proeftijd / proefslapen U krijgt 45 dagen omruilgarantie op de topper
Hardhedentabel
Advies hardheid 32 hardheid mogelijkheden: Drager heeft 2 hardheden door te keren. Traagschuim toplaag met 4 hardheden eveneens keerbaar. Koudschuim laag 4 hardheden ook keerbaar.

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed


Vaak gecombineerd met: