Maatregelen door Royal Health Foam tegen het Corona virus
Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom gesloten, telefonisch bereikbaar Alléén pinbetalingen of vooraf betalen
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Corona maatregelen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Verifieerbaar 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Maatregelen tegen Coronavirus

Maatregelen tegen Coronavirus


Beste bezoeker,

Sinds afgelopen week zijn in Nederland nieuwe maatregelen van kracht om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Evenementen worden afgelast, restaurants gaan dicht en op school worden alle lessen geschrapt. Royal Health Foam wil uiteraard haar steentje bijdragen om werknemers, klanten, leveranciers en hun familie te beschermen. Er worden daarom een aantal preventieve maatregels genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Concreet houdt dit voor u als klant in dat onze zaak vanaf vandaag (16-3-2020) alleen telefonisch te bereiken is en dat onze showroom niet meer open is. Als u informatie wenst of geholpen wil worden om het juiste matras of bed te vinden dan kunt u ons bellen op 070-3387010.

Voorlopig is geen enkele werknemer besmet met het COVID-19 virus en zetten wij onze productieactiviteit verder. We vragen u wel om rekening te houden met mogelijke vertragingen in de levertijd omdat we niet met onze gewoonlijke bezetting kunnen werken. We volgen de situatie op de voet en evalueren dagelijks de productiebezetting en levermogelijkheden. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met Chris Nederhorst.

Met vriendelijke groeten, het Royal Health Foam-team

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.