Wat is een hemelbed? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Hemelbed

Hemelbed

Wat is een hemelbed?

Een hemelbed is een bed met een zogenaamde hemel. Dit is een overkapping boven het slaapgedeelte van het bed. In de meeste gevallen zitten er gordijnen aan deze overkapping die naar wens kunt openen of sluiten. Dit geeft een geborgen gevoel en houdt insecten en pottenkijkers weg.

Een hemelbed is meestal opgebouwd uit vier verticale kolommen die een vierhoekig frame boven het bed ondersteunen. Aan dit frame wordt een gordijn bevestigd. Vooral klassieke hemelbedden hebben deze constructie. Moderne hemelbedden zitten vaak wat creatiever in elkaar.

Een hemelbed zorgt voor gezelligheid en romantiek in de slaapkamer.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin