Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Bel gerust: 070 - 338 7010
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Corona maatregelen
Royal Health Foam matrassen
Persoonlijk advies: 070 338 7010
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Blog

Slaapproblemen bij Parkinson?
Over het algemeen hebben mensen met Parkinson vaak ook slaapproblemen. Tussen de 70% en 90% van de Parkinson patiënten hebben slaapproblemen. De meest voorkomende slaapproblemen bij mensen met Parkinson zijn: lastig in slaap kunnen vallen, veel wakker worden, slapeloosheid, overdag slaperig zijn en REM- slaapstoornissen. Helaas kunnen de slaapproblemen nog prominenter worden naarmate de ziekte verder vordert. Er zijn voor Parkinsonpatiënten meerdere factoren die een negatieve rol spelen bij slaa..
Wat is nou een echt goed bed?
Het zou goed zijn als u zichzelf deze vraag stelt op het moment dat u een nieuw bed wilt kopen. Het antwoord is niet zo moeilijk maar het vinden kan een uitdaging zijn. Het simpele antwoord is: een goed bed is een bed waar u goed en comfortabel op slaapt én helemaal uitgerust op wakker wordt. Op zich lijkt dit niet zo moeilijk maar in de praktijk is het ideale bed voor iedereen anders en vaak lastig te vinden. Daarnaast spelen leeftijd en eventuele lichamelijke klachten een grote rol. Als men d..
Minder reumatische klachten door een goed matras
Slapen is van groot belang om te kunnen regenereren maar als je pijn hebt van reumatische klachten kan dit jouw nachtrust enorm verpesten. Hoe kan je er wat aan doen en wat is er dan aan te doen? Het eerste waar je echt een voordeel uit kunt halen is jouw bed en je matras. Met name het matras kan echt een groot verschil maken. Als je minder druk op je lichaam krijgt is het mogelijk om met aanmerkelijk minder pijnklachten te kunnen slapen. Aan wat voor matras moet je dan denken? Comfort en e..
Wanneer moet je je matras vervangen?
Een matras gaat gemiddeld zo’n 10 jaar mee. Het ene matras wat langer mee dan het andere. Wanneer is je matras nou echt aan vervanging toe? Moet je wachten tot dat je kuilen ziet of is er iets anders waaraan je kan zien of voelen dat je matras aan vervanging toe is? De meeste mensen gaan pas op zoek naar een nieuw matras als ze slecht slapen en of rugklachten krijgen van hun oude matras. In feite is dat te laat en kan dit zorgen voor chronische- slaapproblemen en lichamelijke klachten. Het best..
De mythe van een hard matras
Ook een hard matras kan rugklachten veroorzaken.In het verleden sliepen de meeste mensen meestal op oude versleten en doorgezakte matrassen én spiraalbodems. Met name de doorgezakte spiraalbodems zorgden voor een hangmat effect. De lichaamshouding kwam in een soort banaanvorm te hangen. Als er rugklachten ontstonden adviseerden specialisten om hard te slapen. Leg een plank onder uw matras was het advies. Feitelijk was dit goed bedoelde advies er alleen om de vervorming van de spiraalbodem tegen..
Onze 8 tips voor het kopen van een nieuw bed
Een gezond leven begint met goed slapen. Goed slapen doe je op een fijn matras dat helemaal bij je past. Omdat elk mens anders gebouwd is en andere wensen heeft bieden wij verschillende type matrassen aan in vier verschillende stevigheden. Zo kun je precies het matras vinden dat echt bij jou past. Het is namelijk een feit dat je het lekkers slaapt in je eigen bed.Maar waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een nieuw bed? Hier onder vindt u 8 tips die het kopen van een nieuw bed een ..
Wat is de beste slaaphouding?
Wat is de beste houding voor uw rug tijdens de slaap? De natuurlijke vorm van de ruggengraat is een S-vorm. Het maakt niet uit of u nu ligt, zit of slaapt het beste is die S-vorm zoveel mogelijk te behouden. De beste en juiste slaaphouding is de houding waarbij de wervelkolom zijn natuurlijke houding behoudt. Een matras die uw lichaam de juiste ondersteuning biedt, zorgt ervoor dat u in de juiste slaaphouding gaat liggen en goed kan ontspannen. Het juiste matras biedt u comfort en overal..
Wat is het beste matras voor mij?
Als je merkt dat je matras niet meer lekker ligt en je vermoeid opstaat in de morgen dan wordt het misschien tijd voor een nieuwe. Maar dan, waar moet je op letten? Met welke zaken moet ik rekening houden bij het kopen van een matras? En: welk matras past het beste bij mij? In dit artikel leggen we alles uit wat je weten moet bij het kopen van een nieuw matras.Goed en fijn slapenSlapen heeft enorm veel invloed op je leven en het maakt een enorm verschil of we fijn en goed hebben geslapen of juis..
Verschillende merken koudschuim
HR Koudschuim, het high-tech schuimrubber van dit moment. Koudschuim is met kop en schouders het beste schuimrubber en heeft vele voordelen. Zo heeft het bijvoorbeeld alle voordelen van latex maar mist het de nadelen (slechte ventilatie, warm en kortere levensduur). Maar ook Polyether schuim is achterhaald schuim ten opzichte van Koudschuim. Koudschuim is een stuk veerkrachtiger dan polyether en krijgt nauwelijks kuilvorming. Door de enorme veerkracht ondersteund koudschuim goed en werkt het per..
Verbeter uw slaap en slaapkamer
Om de volgende dag productief te zijn en in goede gezondheid te blijven, is een goede nachtrust van groot belang. Zonder voldoende rust kunnen lichaam en geest de dagelijkse prikkels niet goed genoeg verwerken. Helaas zijn er veel kleine factoren die een negatieve invloed op slaap kunnen hebben. Hoe u uw slaap- en slaapkamer verbeterd zullen we in dit artikel doornemen. Het is de moeite waard om zo veel mogelijk negatieve factoren te elimineren en zodoende uw slaap te verbeteren. Maar dan m..
Gifstoffen in matrassen en hoofdkussens
Onze matrassen zijn 100% vrij van giftige stoffen. Voor ons is dat volledig logisch maar voor de beddenbranche is dat het niet. In meer dan de helft van alle verkochte matrassen in Nederland zitten brandvertragers toegevoegd.  Hoe gek is het dat er giftige stoffen in matrassen worden toegevoegd? Het gaat in dit geval om brandvertragers en anti-huisstofmijt en anti bed-bug chemie. De matrassen worden meestal omschreven als huisstofmijt-vrij of anti-huisstofmijt. Dit lijkt op het eerste gesch..
Duurzaam slapen
Duurzaam slapen, hoe doe je dat? Bijna één derde van onze tijd brengen wij door in onze slaapkamer. Hoe belangrijk is het dan wel niet dat dit een veilige plek is. Een plek die in het teken van ontspanning staat en waar we volledig tot rust kunnen komen. Vandaar dat voor Royal Health Foam logisch is hier aandacht aan te besteden.  Natuurlijk weten wij als geen ander wat goed slapen betekend voor zowel het lichaam als de geest. Duurzaam slapen betekent echter meer dan alleen een echt goed en..
Kwaliteits bedden en matrassen
Kwaliteit Matrassen Echt goed slapen begint bij een fijn en goed matras. Wat dat precies is is voor iedereen anders. Jouw persoonlijke voorkeur, je slaaphouding en je lengte en gewicht zijn de belangrijke factoren om te bepalen welk matras het beste bij jou past. De juiste ondersteuning en het comfort dat jij zoekt zit hem met name in de stevigheid van het matras.  Onze koudschuim matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende stevigheden en hebben meerdere zones die zorgen voor de meest per..
12 tips van Royal Health Foam om goed te slapen
De feiten over in-slaap-vallen Het duurt gemiddeld maximaal 30 minuten voordat mensen in slaap vallen. De één slaap veel sneller en gemakkelijker in dan de ander. Dit komt door verschillende factoren waaronder het geslacht. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vaker moeite hebben met in slaap vallen dan mannen. Maar ook leeftijd en stress spelen een rol. Hieronder vind je tips om gemakkelijk in slaap te vallen en beter te slapen. Slaaptip 1: Het beste ga je elke dag op hetzelfde tijdstip naa..
114173 producten