Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Laatste artikelen - Alle artikelen

RDS Responsible Down Standard certified. 100% Verantwoord dons.
Dons werkt geweldig voor dekbedden hoewel het wel erg isoleert en doordoor niet altijd even geschikt is voor mensen die veel transpireren. Maar aan dons kleeft echter een groot nadeel en dat is dat er enorm veel dierenleed mee gemoeid gaat. Meestal worden de eenden en ganzen namelijk levend geplukt wat te vergelijken is met het uitrekken van je hoofdhaar. Het levend plukken van de dieren veroorzaakt ernstige verwondingen en is daarom zeer dieronvriendelijk. De verwondingen die het plukken vero..
GOTS textiel biologisch
Het Organic textiel certificaat GOTS (Global Organic Textile Standard)Wereldwijd is GOTS de meest toonaangevende textielverwerkingsstandaard voor biologische vezels. GOTS gegarandeerd doormiddel van een onafhankelijke certificatie dat de gebruikte vezels biologisch zijn en hanteert een streng beleid op het gebied van de oogst van de grondstoffen en de milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde productie tot en met de labeling voor de gehele textielketen. Met het GOTS label heeft de eindg..
Welk matras past het beste bij u?
Als een matras goed bij u past slaapt u prettiger en beter. Maar hoe weet u of een matras goed bij u past? Er zijn een aantal basis eigenschappen die per matras type behoorlijk verschillen. Als u de basiseigenschappen per type matras weet, kunt u eenvoudiger het matras kiezen die het beste bij u past. Maar wat zijn die basiseigenschappen? Zo is een latex matras absoluut het warmste en een koudschuim matras het koelst. Maar waar kunt u nog meer op letten? Comfort, ergonomie en kwaliteit Com..
Als u op een nieuw matras gaat slapen is de kans zeer groot dat u in het begin (rug- en/of schouder)klachten zult krijgen en onrustig zult slapen. Allereerst is het goed te weten dat het volkomen normaal is dat er (meer) rugklachten ontstaan als u op een nieuw matras gaat slapen. Uw rug moet wennen aan de nieuwe houding en vele spieren komen onder spanning te liggen die dit niet “gewend” zijn. Wij noemen deze periode de zogenaamde houdingcorrectie periode. 8 van de 10 mensen ondervinden probleme..
Jubileumactie RHF bestaat 18 jaar!
Dit jaar bestaan wij alweer 18 jaar en dat willen wij graag met u vieren. RHF is als een van de eersten gestart met het verkopen van matrassen met een proeftijd via internet. Toen wij 18 jaar geleden als matrassenfabriek(je) begonnen, hadden we nooit durven dromen dat we zouden uitgroeien tot wat we nu zijn. Het had allemaal nooit gekund zonder jullie, onze klanten. Daar zijn wij u dankbaar voor. Wij willen ons 18 jarig jubileum dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Om dit te vieren geven..

blog

Welkom op de blog pagina van Royal Health Foam

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2016   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag