Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Matras artikelen

Matras nieuws, artikelen over matrassen, bedden, slapen en andere gerelateerde onderwerpen.

Het belang van een dikke molton
Een molton zorgt voor een schoner en frisser bed maar ook voor een beter slaapklimaat. De 1 centimeter dikke Swissa molton onderdeken zorgt naast een droger en frisser slaapklimaat ook voor extra comfort. De onderdeken is 100% katoen en heeft rondom een instopstrook van 30 centimeter met elastiek zodat hij goed en vast op zijn plek blijft liggen.Wat is een molton en waar is het goed voor?Een molton beschermd het matras en wordt ook wel een matrasbeschermer genoemd. Maar wat is een molton nu eige..
De beste slaaproutine om goed te slapen
Om goed te slapen zijn er een aantal voorwaarden waaraan u het beste kunt voldoen. Naast een goed en fijn matras, dekbed en hoofdkussen is het uiteraard van belang dat de slaapkamer donker en stil is. Daarnaast helpt een vaste slaaproutine ook om beter te slapen. Maar waar bestaat een vaste slaaproutine uit en hoe bereikt u dat? Slaaproutine of slaaphygiëne? Slaaproutine zijn vaste stappen die u elke avond doet waardoor uzelf “programmeert” waardoor u uw geest en lichaam duidelijk maakt dat u ..
Beste koudschuim matras van 2022
Wat is het beste koudschuim matras van 2022?Het beste koudschuim matras van 2022 is bij ons zonder twijfel het Comfort Premium Air matras. Dit koudschuim matras heeft werkelijk alles in huis wat een echt goed matras zou moeten bieden. Het is een goed ventilerend en koel matras dat veel steun en comfort biedt. Daarnaast is het matras stabiel (deint of wiebelt niet na) omdat het is opgebouwd is uit drie lagen koudschuim (HR 65). Het Comfort Premium Air matras heeft een rijk gewatteerde en luxe Ten..
Hoe kan ik beter slapen?
Dit is een opsomming uit het boek Why do we Sleep van Matthew Walker. Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van dit boek met betrekking tot alle facetten van slaap en heb daarom een opsomming gemaakt van de inhoud van dit boek waar u wellicht direct uw voordeel mee kunt doen om beter te kunnen (leren) slapen.Als het gaat om het krijgen van voldoende NREM en REM slaap, is de kwaliteit van de slaap net zo belangrijk als de hoeveelheid slaap.Het lichaam gebruikt verschillende interne en exte..
Parkinson en slapen
Parkinson is een progressieve en chronische hersenaandoening die meestal pas bij het ouder worden ontstaat. De ziekte van Parkinson is een hersenaandoening waarbij hersencellen geen of minder dopamine aanmaken. Dopamine heeft meerdere functies waaronder het soepel kunnen bewegen en bewegingen onder controle houden. Als er een dopamine tekort ontstaat kunnen er vervelende ziekteverschijnselen ontstaan waaronder het trillen van spieren, lastiger kunnen praten en het krijgen van stijve ledematen. H..
Nadelen van synthetisch textiel
Goed slapen biedt zo enorm veel voordelen. Als je goed geslapen hebt heb je meer energie, ben je vrolijker en zie je er zelfs beter uit. Gedurende de nacht verkeerd het lichaam in rust maar het immuunsysteem is hard aan het werk om uw gezondheid te ondersteunen en beschermen tegen schadelijke invloeden. Goed slapen is niet alleen een fijn matras en een donkere slaapkamer. Er spelen veel meer zaken mee die van invloed zijn op uw nachtrust. Als de ondergrond waar u op ligt goed bij u past en ..
Slapen is een subtiel gebeuren
Slapen kunnen we allemaal en we hebben er eigenlijk helemaal geen bed of matras voor nodig. We kunnen ook slapen in een stoel, op de bank of zelfs op de grond. Maar hoe goed is onze nachtrust dan geweest en hoe voelt ons lichaam? De nachtrust is vrijwel zeker niet goed geweest en uw lichaam voelt zeer waarschijnlijk ook niet al te best. Wat nou als we de ondergrond waar u op ligt als het ware enten op wat u comfortabel en fijn vindt? U zal dan veel fijner liggen en u kan zich beter en gemakkelij..
Een goed matras bij rugklachten
Voor mensen met rugklachten is een goede ondersteuning van het matras essentieel. De natuurlijke lichaamshouding die ontstaat bij de juiste ondersteuning zorgt ervoor dat de spieren zich kunnen ontspannen. Hierdoor slaap je niet alleen sneller en beter maar kun je ook beter herstellen. Daarnaast zorgt de juiste ondersteuning ervoor dat je bloedcirculatie niet afgekneld wordt en dat u comfortabel en prettig ligt. Maar geen mens is hetzelfde en iedereen heeft andere behoeftes waardoor er veel vers..
Duurzaam slapen op een duurzaam bed
De wegwerpmaatschappij is nu hopelijk wel op z'n einde gekomen en ook matrassen mogen weer echt duurzaam zijn én lang meegaan. Echter is duurzaam slapen niet alleen dat het matras lang meegaat. Duurzaam slapen is ook het vermijden van synthetische materialen en juist kiezen voor zo veel mogelijk natuurlijke materialen. Daarnaast gaat het bij duurzaam slapen over gifvrij slapen. Ja, u leest het goed, in veel matrassen zitten giftige stoffen zoals brandvertragers en andere toegevoegde chemische mi..
Slaapproblemen bij Parkinson?
Over het algemeen hebben mensen met Parkinson vaak ook slaapproblemen. Tussen de 70% en 90% van de Parkinson patiënten hebben slaapproblemen. De meest voorkomende slaapproblemen bij mensen met Parkinson zijn: lastig in slaap kunnen vallen, veel wakker worden, slapeloosheid, overdag slaperig zijn en REM- slaapstoornissen. Helaas kunnen de slaapproblemen nog prominenter worden naarmate de ziekte verder vordert. Er zijn voor Parkinsonpatiënten meerdere factoren die een negatieve rol spelen bij slaa..
110119 producten