Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Matras artikelen

Matras nieuws, artikelen over matrassen, bedden, slapen en andere gerelateerde onderwerpen.

Komt meer dan 80% van het slaap -en ligcomfort door je matras?
Toename aantal mensen met slaapproblemen In Nederland en België kampt ongeveer 10% met slaapproblemen. De laatste twee jaar zijn onze slaapproblemen zelfs nog meer toegenomen. Want door de uitbraak van het corona virus zijn er nog veel meer mensen met slaapproblemen bijgekomen. De reden hiervoor is dat we meer stress zijn gaan ervaren en meer zijn gaan piekeren waardoor de kwaliteit van onze nachtrust er nog verder op achteruit is gegaan. Wat is ervoor nodig om zo goed mogelijk te kun..
Slecht slapen in de overgang
Slecht slapen in de overgang: wat kan je er tegen doen?Slaapproblemen door overgangsklachten (menopauze) is een bekend probleem. Het is meestal heel herkenbaar, je ligt te draaien en te woelen in bed maar het in slaap vallen lukt niet. Of je valt wel gewoon snel in lekker slaap maar je wordt halverwege de nacht wakker en kan niet meer inslapen. Naast het feit dat slecht slapen heel vervelend is wordt het extra vervelend als de slapeloosheid door opvliegers en nachtelijke transpiratie komt. Je ku..
Huisstofmijt, wat is het en wat kan je ertegen doen?
Wat is een huisstofmijt? Een huisstofmijt is een klein wit beestje dat tot de familie van de spinachtigen behoort. De huisstofmijt is bijzonder klein (0,1 tot 0,6 mm) waardoor ze niet zichtbaar zijn met het blote oog. Feitelijk zijn huisstofmijten onschadelijk, maar je kunt er wel allergisch voor zijn. De huisstofmijt voelt zich het meest thuis op een donkere en vochtige plaats met een temperatuur van rond de 25°C.De huisstofmijt voedt zich met huidschilfers van mensen waardoor matrassen, d..
Koel slapen als het warm is
Tips voor koeler slapen bij warm weerHet is weer warm wat natuurlijk altijd fijn is maar er zit ook een keerzijde aan de warmte. De keerzijde is dat de nachtrust hiermee behoorlijk verstoord wordt. Goed slapen helpt ons op allerlei gebied gedurende de dag en slecht slapen maakt ons meestal prikkelbaar en humeurig. Hieronder delen we meerdere tips om ondanks de warmte toch heerlijk koel te kunnen slapen.Zet een fles met ijskoud water voor een ventilator Een goede manier om de slaapkamer af t..
Slapen met reuma
Hoe kan je toch goed slapen ondanks dat je reuma hebt? Reuma gaat hand in hand met slaapproblemen omdat de reumatische klachten het slapen op vele punten belemmert. Het matras waar iemand met reuma op slaapt heeft enorm veel invloed en is dus bijzonder belangrijk. Hoe beter de doorbloeding blijft en hoe minder druk er op het lichaam komt hoe beter het slapen over het algemeen gaat. Wij helpen binnen Royal Health Foam veel mensen met allerlei verschillende vormen van reuma en weten zodoende als g..
IBT Inclined Bed Therapy, schuin slapen
Schuin slapen op een hellend bed d.m.v. IBT Inclined Bed Therapy Door schuin te slapen zou je beter kunnen slapen en kan je zodoende je algehele gezondheid verbeteren. De Engelsman Andrew Fletcher kwam er gedurende een vakantie in Egypte achter dat de 3 aanwezige farao ledikanten allemaal het hoofdeinde 15 cm hoger hadden dan het voeteneinde. Toen hij hierna het Petrie Museum of Egyptian Archaeology in London bezocht en ontdekte hij dat de twee farao bedden die daar stonden eveneens precies 6 g..
Oefeningen tegen rugpijn in de bovenrug
Heeft u wel eens pijn die onder uw nek begint en dan verder uitstraalt richting schouderbladen? Of heeft u regelmatig last van pijn die zich verspreidt naar uw borstkas en dan leidt tot nek-en hoofdpijn? Dit is meestal heel vervelend en pijnlijk maar er is iets tegen te doen. Hoge rugpijn komt niet veel voor en is een relatief zeldzame vorm van rugpijn. Lage rugpijn daarentegen komt vaker voor dan hoge rugpijn. De pijn kan uitstralen naar de borst, de nek of de armen. In dit artikel bieden wij ..
Maakt Royal Health Foam ook matrassen op maat?
Wij zijn een klein flexibel bedrijf dat zowel de ontwikkeling als de productie in eigen beheer heeft. Hierdoor leveren wij echt maatwerk en kunnen wij aan speciale wensen voldoen. Wilt u uw eigen matras ontwerpen? Alle maten en diktes en rondingen zijn denkbaar en (meestal) ook uitvoerbaar. Bij het ontwikkelen van een nieuw matras staat bij ons comfort en effectiviteit voorop. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoge kwaliteit. Voor matrassen maakt het veel uit of er met kwalitatief goede mater..
Het belang van een dikke molton
Een molton zorgt voor een schoner en frisser bed maar ook voor een beter slaapklimaat. De 1 centimeter dikke Swissa molton onderdeken zorgt naast een droger en frisser slaapklimaat ook voor extra comfort. De onderdeken is 100% katoen en heeft rondom een instopstrook van 30 centimeter met elastiek zodat hij goed en vast op zijn plek blijft liggen.Wat is een molton en waar is het goed voor?Een molton beschermd het matras en wordt ook wel een matrasbeschermer genoemd. Maar wat is een molton nu eige..
De beste slaaproutine om goed te slapen
Om goed te slapen zijn er een aantal voorwaarden waaraan u het beste kunt voldoen. Naast een goed en fijn matras, dekbed en hoofdkussen is het uiteraard van belang dat de slaapkamer donker en stil is. Daarnaast helpt een vaste slaaproutine ook om beter te slapen. Maar waar bestaat een vaste slaaproutine uit en hoe bereikt u dat? Slaaproutine of slaaphygiëne? Slaaproutine zijn vaste stappen die u elke avond doet waardoor uzelf “programmeert” waardoor u uw geest en lichaam duidelijk maakt dat u ..
110127 producten