Wat is een pont d'amour? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Pont d'Amour

Pont d'Amour

Wat is een pont d'amour?

Een pont d'amour, ook wel een matraswig genoemd, is een schuimrubber balkje om van twee losse matrassen één geheel te maken. Pont d'amour betekent letterlijk een brug van de liefde in het Frans. De matraswig zorgt ervoor dat de naad tussen twee losse matrassen verminderd wordt. Zo kunt u, alleen of samen met uw partner, op iedere plek van uw bed liggen zonder dat u in de naad in het midden terecht komt.

Om de naad helemaal niet meer voelbaar te maken kunt u over de twee matrassen ook nog een tweepersoons onderdeken van Swissa leggen. In combinatie met de pont d'amour voelt u de naad helemaal niet meer.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin