Wat is volledige garantie? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras

Volledige garantie

Volledige garantie

Wat betekent volledige garantie?

Een garantie houdt in dat u recht hebt op een deugdelijk product. Bij een volledige garantie wordt er niet afgebouwd (afbouwende garantie) met het verstrijken van de jaren, maar heeft u 100% garantie gedurende de gestelde periode. Als een product niet goed is heeft u recht op eventueel vervanging, gratis reparatie, een compleet nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijk verplichte garantietermijn in Nederland. Dit heeft er mee te maken dat het ene product langer meegaat dan het andere product.

Garantie is een ander woord voor waarborg. Als een verkoper een garantie biedt op een product houdt het in dat hij er voor instaat dat het product zal voldoen aan de beloofde eisen. Een garantie is dus een sterke belofte die ook de nodige juridische gevolgen heeft.

Er is een verschil tussen fabrieksgarantie en winkelgarantie. Het verschil tussen winkelgarantie en fabrieksgarantie zit hem in wie de garantie garandeert. In het geval van een fabrieksgarantie zult u de fabrikant van het product moeten aanschrijven. Wij winkelgarantie kunt u bij de winkel waar u het product gekocht heeft terecht. Er zijn dus drie verschillende soorten garantie: winkelgarantie, fabrieksgarantie en wettelijke garantie. Winkelgarantie en fabrieksgarantie krijgt of koopt u bij een product, maar wettelijke garantie heeft u altijd bij een aankoop.

Bekijk meer over de garantie op matrassen van Royal Health Foam.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin