Hotel bedden
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras

Hotel bedden

Wij streven er naar, net als de meeste hotel eigenaren, om uw gasten net zo comfortabel en goed te laten slapen op één van onze bedden als ze thuis gewend zijn, of beter natuurlijk. In onze optiek is het enorm belangrijk dat uw gasten lekker slapen en in de ochtend uitgerust opstaan.

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op per e-mail of per telefoon +31(0)70-3387010

Dat een goede nachtrust centraal staat in onze onderneming is een feit en wij zien goed slapen dan ook als de basis van een gezond leven. Vraag ons een offerte te maken. Wij staan graag voor u klaar.

  • Koudschuim hotelmatrassen
  • Traagschuim hotelmatrassen
  • Niet verstelbare boxspring bedbodems
  • Verstelbare boxspring bedbodems
  • Algemene informatie over onze hotelbedden

    Al onze matrassen, waaronder onze hotelmatrassen, worden in onze eigen matrassenfabriek geproduceerd, zodat wij 100% garant kunnen staan voor kwalitatief goede producten en scherpe prijzen.

    RHF hotelbedden Royal Health Foam produceert bedden voor hotels

    Voor projectmatrassen wordt meestal gebruik gemaakt van polyetherschuim (SG- of comfortschuim). Dit materiaal mist echter veerkracht, krijgt snel kuilvorming en biedt weinig comfort. Het enige voordeel is dat het goedkoop is. Wij bieden veel liever een goed koudschuim matras en kunnen de HR waarde (veerkracht waarde) in een iets mindere kwaliteit leveren waardoor het nog steeds scherp geprijsd is maar veel meer comfort biedt.

    Onze schuimmatrassen zijn ook verkrijgbaar met een brandvertragende schuimkern en/of brandvertragende matras tijkstof, dit is echter niet is dat wij graag aanraden omdat de gebruikte sprays giftig en slecht voor het milieu zijn.

    Als u hoge eisen aan het comfort en de levensduur stelt dan is een koudschuimmatras en boxspring combinatie het beste product om te nemen. Deze combinatie biedt veel comfort, ondersteuning en kan eventueel ook van een zone-contour (insnijdingen) worden voorzien.

    Royal Health Foam biedt een hoge kwaliteit hotelbedden en boxsprings voor: hotels, bed & breakfasts kampeerboerderijen, vakantieparken, luxe hotels. Wij komen graag met een voorstel, en maatwerk is voor ons geen enkel probleem.

    Hotelbedden of bedden voor bed & breakfasts

    Voor een hotel is het extra lastig het meest ideale bed te kunnen bieden omdat goed slaapcomfort immers samenhangt met de stevigheid van het matras en de wensen van de klant.

    Het ideale hotelbed is een bed waar een breed publiek goed en prettig op slaapt. Een persoon van 50 kg moet net zo fijn en goed op het hotelbed kunnen slapen als een persoon van 100 kg. Hotel eigenaren die zich bewust zijn van het feit dat hun gasten goed moeten slapen en het liefst heerlijk uitgerust opstaan zijn bij ons aan het goed adres.

    RHF hotelbedden voor bed and breakfast

    Hotelbedden op maat

    Wij kunnen hotelbedden op maat maken en kunnen samen met de hoteliers een hotelbed samenstellen dat aan al de eisen voldoet en het beste bij hun hotel past. Dit kan door middel van speciaal gemaakt hotelbedden die naar de wensen van de hotelier wordt ontworpen waardoor het hotelbed beter bij de eisen van het hotel aansluit.

    Als een hotel de kamers gaat renoveren of als de hotelbedden aan vervanging toe zijn is dat natuurlijk een perfect moment om stil te staan bij de vraag wat voor hotelbed het meest geschikt is voor het betreffende hotel. Jammer genoeg bestaat het ideale hotelbed (nog)niet, maar we kunnen u garanderen dat u samen met ons wel een héél eind komt.

    Het meest ideale hotelbed

    De meeste hotels doen tegenwoordig echt hun best om het meest ideale hotelbed voor hun gasten te kunnen bieden. Ze ontwikkelen zelf een bed of bieden hun gasten keuze uit verschillende typen hotelbedden. De meest geschikte hotelbedden zijn in de regel pocket matrassen maar (koud) schuim matrassen gaan langer mee én, niet onbelangrijk, bieden meer comfort. De meeste hoteliers streven steeds vaker een hoog ligcomfort na terwijl het vroeger vooral om de levensduur van het hotelbed ging. Over het algemeen heeft een gemiddelde hotelier niet zo veel verstand van bedden. Het is daarom belangrijk dat als u opzoek bent naar goede comfortabele hotelbedden vooral opzoek te gaan naar een beddenspecialist.

    Het meest geschikte hotelbed

    Een duur hotelbed is niet altijd het meest geschikte bed voor het gebruik in hotels. Uiteraard speelt het budget ook een grote rol maar zelfs voor niet al te veel geld kan er bij ons al een echt comfortabel hotelbed worden samengesteld. De grote, vaak dure merken, berekenen vaak veel geld terwijl het comfort en de levensduur vaak niet eens al te best is. De uiteindelijke kosten voor een goed hotelbed hoeven dus helemaal niet zo hoog te zijn. Zeker als je rekening houdt met een gemiddelde levensduur van zo’n 8 a 9 jaar zijn de kosten, afhankelijk van de bezettingsgraad, maar zo’n €0,10 per nacht. Eigenlijk super weinig natuurlijk, zeker als je dat afzet tegen de gemiddelde prijs van een overnachting.

    Hotelbed van de toekomst

    Zeer waarschijnlijk zal er in toekomst een hotelbed komen waarvan de gast zelf de hardheid kan bepalen. Dit is overigens al mogelijk en hierdoor is het ideale hotelbed al dichterbij dan je wellicht verwacht. Het is namelijk al mogelijk een matras harder en of zachter te maken. De uitvinding van een matras dat je harder en zachter kan maken is in Nederland gedaan door de Firma Matriar. Deze firma biedt matrassen die doormiddel van een druk op de knop naar wens qua hardheid ingesteld kunnen worden.

    Dit is voor hotellerie het perfecte hotelbed alleen zijn dit soort matrassen nu nog behoorlijk prijzig. Pas als dit type matras betaalbaarder is geworden kunnen dit soort bedden als hotelbed gaan dienen. Tot die tijd is in mijn optiek het koudschuim matras het ideale hotelbed.

    Hotelbed bedbodems

    Meestal wordt voor de bedbodem in hotels gekozen voor een boxspring bedbodem en qua matrassen worden vaak pocketmatrassen gekozen. Qua bed bodem is een boxspring zeer waarschijnlijk ook wel de meest ideale bedbodem maar qua matrassen zijn pocket matrassen zeker niet de meest ideale hotelmatrassen. Pocketmatrassen zijn minder duurzaam en veel minder hygiënisch dan koudschuimmatrassen. Een hotelbed heeft in de regel veel te verduren en dient daarom stevig en duurzaam te zijn.

    Het uiterlijk van hotelbedden

    Vroeger werd een hotelbed verstopt onder een bedsprei maar tegenwoordig mag het bed nu meer worden gezien, en kiezen hotels voor mooie designbedden met mooie stofferingen. Het hotelbed krijgt steeds meer uitstraling en de bedden mogen steeds luxer zijn. Naast luxer, worden hotelbedden ook steeds hoger. De matrassen worden dikker en de bedden worden hoger geplaatst. We zien ook de vraag naar hogere poten toenemen omdat de senioren hier veel baadt bij hebben. Een hotelbed op seniorenhoogte biedt een groot voordeel voor met name de wat oudere gast omdat die eenvoudig in en uit bed stapt. Daarnaast is het bed ook gemakkelijker op te maken voor het personeel.

    Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

    Chris Nederhorst - Oprichter RHF

    Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

    Matras.info | Youtube | Linkedin

    Vaak gecombineerd met: