45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Wanneer kiest u voor een Soft, Medium, Firm of Extra Firm hardheid van een matras?

Wanneer kiest u voor een Soft, Medium, Firm of Extra Firm hardheid van een matras?

De hardheid van een matras bepaalt mede uw slaapgenot en is dus heel belangrijk. Wat de juiste hardheid voor u is is heel persoonlijk want hoe voelt een ‘harde’ of ‘zachte’ matras? Wij hebben wel goed werkende richtlijnen die door middel van uw lengte en gewicht de stevigheid aangeven. Dit is echter alleen een indicatie. Als u op een grens uitkomt, bijvoorbeeld tussen Medium en Firm vraagt u zichzelf dan af of u meer van een stevig matras of juist een zachter matras houdt. Het zelf uitproberen werkt hierbij meestal het beste.

Onze matrassen zijn verkrijgbaar in vier verschillende hardheden

Een Soft versie voor lichte mensen of mensen die van een bijzonder zacht matras houden. De Medium voor nog steeds lichte mensen die van een relatief stevig matras houden. De Firm voor de gemiddelde mensen die van een redelijk stevig matras houden. En de Extra Firm voor zwaardere mensen die stevigheid nodig hebben. Een zacht matras biedt in de regel minder ondersteuning dan een iets steviger matras. Een hard matras zorgt als gauw voor een afknelling van de doorbloeding en ook voor een mindere rustigere nachtrust. Bijna iedereen moet wennen aan zijn of haar nieuwe matras. In het begin ontstaan er ook bijna altijd pijnen door de nieuwe houding. Meestal duren die aanvangsklachten niet langer dan 4 a 5 weken. In elk geval is de juiste stevigheid van uw nieuwe matras van groot belang.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.

1998 - 2019   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag