Beste koudschuim matras van 2022 - Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Beste koudschuim matras van 2022

Beste koudschuim matras van 2022

Wat is het beste koudschuim matras van 2022?

Het beste koudschuim matras van 2022 is bij ons zonder twijfel het Comfort Premium Air matras. Dit koudschuim matras heeft werkelijk alles in huis wat een echt goed matras zou moeten bieden. Het is een goed ventilerend en koel matras dat veel steun en comfort biedt. Daarnaast is het matras stabiel (deint of wiebelt niet na) omdat het is opgebouwd is uit drie lagen koudschuim (HR 65). Het Comfort Premium Air matras heeft een rijk gewatteerde en luxe Tencel tijk die 100% natuurlijk is. Tencel neemt goed vocht op en ook weer snel afstaat waardoor het matras fris en droog blijft. Door de hoge veerkracht van de drie lagen koudschuim (HR 65) biedt het matras goede steun en ligt het comfortabel. Wij maken en leveren dit matras in vier verschillende stevigheden (hardheden) waardoor het matras voor zowel lichte mensen als voor zwaardere mensen comfortabel ligt en goede ondersteuning biedt. Bekijk het matras hier.

Wat maakt het Comfort Premium Air ons beste koudschuim matras van 2022

We hebben 8 verschillende koudschuim matrassen in ons assortiment maar zoals aangegeven hebben wij de beste resultaten met het Comfort Premium Air matras. Wat is het dat dit matras zo goed maakt ? Het is een comfortabel matras die een fris en droog slaapklimaat biedt. Daarnaast biedt het matras veel steun door de hoge veerkracht. Dit komt door de opbouw (3 lagen) in combinatie met het gebruikte koudschuim (HR 65) en de luxe tencel tijk. Maar ook de zonering met de ventilatie kanalen zorgen ook voor extra comfort en hierdoor blijft het matras relatief koel en fris. Het slaapklimaat voor de gemiddelde slaper is op dit matras nagenoeg perfect waardoor het in -en doorslapen goed en gemakkelijk gaat. Al met al een werkelijk heel fijn matras dat alles in huis heeft.


Geweldige matras tijk van natuurlijke Tencel® 

De tijk (het textiel) van de Comfort Premium Air koudschuim matras is de 100% natuurlijke en rijk gewatteerde Tencel® tijk. Deze matras tijk is gebiesd aan boven- en onderzijde waardoor de zijden van het matras goed vierkant blijven en er dicht op de rand van het matras gelegen kan worden zonder dat je van het matras afrolt. De 100% Tencel® tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan en is sneldrogend en verkoelend. De zijde van het matras heeft een 3D breisel wat maar 2% lucht tegenhoudt waardoor het matras heel goed kan ventileren. Ook is deze matrastijk van nature bacterie-bestrijdend (dus zonder toevoeging van chemische middelen) en wasbaar op 60 graden.

Volledig veilige materialen

De Comfort Premium Air heeft geen toegevoegde chemische middelen en is  100% vrij van schadelijke en/of giftige stoffen. De drie lagen in het koudschuim matras zijn door middel van waterbasis lijm verlijmt en vrij van Formalyhyde. Hierdoor ruikt het matras dan ook niet en hoeft het niet voor gebruikt gelucht te worden. Het matras heeft geen toegevoegde chemische bestrijdingsmiddelen zoals brandvertragers, is 100% vrij van benzeen en fenolen en is daarmee 100% veilig.


Dit koudschuim matras werkt goed tegen rug- en nekklachten

Omdat de Comfort Premium Air in vier verschillende stevigheden gemaakt wordt en zo veerkrachtig is werkt het matras ook goed voor mensen met rugklachten of andere lichamelijke klachten? De juiste stevigheid is belangrijk voor mensen met lichamelijke klachten omdat net te hard of net te zacht gewoon weg verkeerd is. Meestal werkt een drukverlagend matras goed als het om slijtage of pijnlijke gewichten gaat maar voor rugklachten is juist vaak meer stevigheid en steun het beste. Wellicht is een stevig matras iets minder comfortabel maar het ondersteund meestal beter. Bij een (te) zacht matras ontstaat juist meer spanning op de onderrug en wordt die minder goed “gedragen”. Hoe beter het matras ondersteund hoe beter het matras zal werken tegen rugklachten of andere lichamelijke klachten en laat nou net het ondersteunde vermogen van de Comfort Premium Air echt geweldig zijn!

Geschikt voor iedere bedbodem

Een bedbodem is een belangrijk onderdeel van goed slapen en bij een goed matras hoort ook een goede bedbodem. Het is namelijk de combinatie van een goed matras én een goede bedbodem die het geheel optimaal maakt. Het Comfort Premium Air matras kan op elke type bedbodem maar een betere bedbodem draagt bij aan een betere ergonomie en zorgt ook voor een langere levensduur van het matras. Als u bijvoorbeeld voor een schotelbodem kiest kunt het comfort nog finetunen. U kunt individuele schotels steviger instellen of juist zachter waardoor u het geheel perfect naar uw eigen wensen kunt afstemmen.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: