Slaapproblemen en Slaapstoornissen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Slaapproblemen

Inslaap problemen en doorslaapproblemen, iedereen kent het wel... je bent moe maar valt niet in slaap. Schaapjes tellen helpt niet en het wordt steeds later en je wilt slapen. Je gedachten blijven doorgaan waardoor je lichaam zich niet ontspant. Als je langere tijd inslaap problemen hebt is dat heel irritant en kan je ook echt heel moe worden. Uiteindelijk heeft dit gevolgen voor overdag, je concentratie wordt minder en je gaat je moe en slaperig voelen. Een half uurtje wakker liggen voordat de slaap komt is vrij normaal maar wordt het langer dan kan je spreken van een inslaapprobleem. Waarom lukt het inslapen niet en waarom ervaren veel mensen inslaap probleem? Een belangrijke oorzaak is vaak stress of eigenlijk dat je je niet goed ontspannen kan. Slaap problemen zijn heel divers. Inslaap problemen zijn maar een ding. Er veel zijn verschillende soorten slaapprobleem. Zo zijn er ook veel mensen die na een paar uur slaap wakker worden en dan niet meer in slaap kunnen komen.

Slaapproblemen en onderzoek

Uit recent onderzoek is gebleken dat slaapproblemen vaak samengaan met depressieve klachten en angst. Eigenlijk is dit logisch want als mensen lange tijd slecht slapen, worden ze moe, prikkelbaar en gespannen. Uit onderzoek blijkt dat 40 procent van de Nederlanders slaapproblemen hebben waarvan 25 procent echt last heeft van een slaapstoornis. Slapeloosheid (Insomnia) komt het meest voor. Ruim 9 % van de Nederlandse bevolking heeft hier last van. 5% van de Nederlanders heeft het zogeheten rusteloze benensyndroom. Dit zijn zeer onprettige gevoelens in de ledematen, die juist toenemen in rust en weer afnemen bij beweging. Dit wekt daardoor als het ware een soort bewegingsdrang op.

Nieuw matras

Een goed matras kan u zeker helpen, hoe beter u ligt hoe meer ontspant. Dit voorkomt veel slaapproblemen. Bekijk onze matrassen, en probeer het zelf thuis uit. De drukverlagende eigenschappen van de traagschuim matrassen zorgen voor een ontspannen nachtrust. U kunt 45 dagen gratis thuis een matras uitproberen.

Bekijk meer voor uitgebreide informatie de slaapproblemen op matras.info

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin