Slapen met reuma - Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Slapen met reuma

Slapen met reuma

Hoe kan je toch goed slapen ondanks dat je reuma hebt? Reuma gaat hand in hand met slaapproblemen omdat de reumatische klachten het slapen op vele punten belemmert. Het matras waar iemand met reuma op slaapt heeft enorm veel invloed en is dus bijzonder belangrijk. Hoe beter de doorbloeding blijft en hoe minder druk er op het lichaam komt hoe beter het slapen over het algemeen gaat. Wij helpen binnen Royal Health Foam veel mensen met allerlei verschillende vormen van reuma en weten zodoende als geen ander wat het beste werkt.

De juiste balans

De balans tussen de juiste stevigheid en het reumatische lichaam is heel subtiel en kan in hele kleine verschillen zitten. Zo mag het bed bijvoorbeeld zeker niet te warm zijn (warmte in combinatie met ontstekingen is niet goed). Daarnaast dient het bed zo droog mogelijk te blijven want vochtigheid is ook helemaal niet goed voor reuma. Over het algemeen werkt het het beste als er minder druk op je lichaam staat want dit maakt het mogelijk om met aanmerkelijk minder pijnklachten te kunnen slapen. Maar aan wat voor soort matras moet je dan denken?

Welk matras bij reuma?

Feitelijk heeft iemand met reumatische klachten een extra zacht matras nodig echter kun je niet oneindig zacht gaan want dan wordt de ondersteuning van de wervelkolom onvoldoende. Er is dus ondersteuning nodig en tegelijkertijd ook zachtheid om zo voor minder druk op de gewrichten te zorgen. Maar het gaat niet alleen om minder druk, ook een goede doorbloeding is van groot belang. Want de doorbloeding zorgt onder andere voor het afvoeren van ontstekingen.

Drukverlagende matrassen

Veel mensen met reuma ondervinden zelfs al extra pijnklachten bij minimale druk op het lichaam of op de gewrichten. Een drukverlagend traagschuim matras werkt bijna altijd het beste en zorgt voor minder druk op de uitstekende lichaamsdelen zoals de schouders en de heupen. Daarnaast wordt op een drukverlagend matras de doorbloeding niet belemmerd en is het comfort bijzonder prettig.

Ons beste matras bij reuma

Als het om reuma gaat is het Premium Support matras zonder twijfel ons beste matras. Het Premium Support matras werkt geweldig drukverlagend en biedt veel steun. Het Premium Support matras heeft een laag van 9 cm traagschuim met een blokjesprofiel aan de bovenzijde wat ervoor zorgt dat de druk nog minder wordt. Daarnaast heeft het Premium Support matras een 100% natuurlijke matrastijk die wasbaar is op 60 graden en voor een droog en koeler slaapklimaat zorgt. Wij maken de Premium Support in vier verschillende stevigheden en bieden het 45 dagen thuis gratis op proef aan.
Hier vindt u alle informatie over het Premium Support matras.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin