Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Certificaties

Alle certificaten die de RHF matrassen hebben

Hieronder vindt u een overzicht met uitleg per keurmerk, normering en/of certificatie.

Lees hier over onze bedrijfsfilosofie

LGA Quality Certificate

LGA

Het LGA-Certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.

De LGA Quality Certificate verklaart dat een schuimproduct een hoge en constante kwaliteit heeft. Het LGA kwaliteitscertificaat op een product biedt u een grondig geteste matras.

Medisch getest

Medisch getest

Body-wholesome textiles.

Een keuringsdienst voor textiel die onderzoek doet naar huidvriendelijke textielstoffen.

ISO 9002

ISO 9001

De ISO-9001-certificaties zijn standaarden van het ISO-instituut waarbij is vastgelegd hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. Indien een organisatie volgens de ISO-9001-normen werkt, kan zij een certificaat aanvragen dat dit bewijst.

100% verantwoord dons

RDS - 100% Verantwoord dons

RDS Responsible Down Standard certified. 100% Verantwoord dons.
Dekbedden en hoofdkussens gecertificeerd volgens de de Responsible Down Standard.

Öko-Tex-100-norm

Öko-tex normering

nr: 0110048

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex-100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

CertiPur

CertiPUR

Dit label wordt toegekend aan producenten van koudschuim matrassen en traagschuim matrassen (polyurethaan schuim) die gebruikt worden in de bedden- en meubelsector. Alleen de producenten die voldoen aan strikte veiligheids-, gezondheids- en milieueisen mogen gebruik maken van dit label.

Ecovadis

ECOVADIS

Het koudschuim en traagschuim dat Royal Health Foam in haar producten gebruikt is getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke Ecovadis instantie. Hoe het schuim geproduceerd wordt op het gebied van milieu, de arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de distributie heeft ons schuim in 2015 het Ecovadis Silver certificaat gekregen.

HygCen

HygCen

HygCen is een internationaal gerenommeerd testlaboratorium op het gebied van hygiëne en veiligheid van medische apparatuur en haar deskundige testmethodologie biedt een bijdrage aan het gebied van kwaliteitsborging in heel Europa.

TÜV Rheinland

TÜV Rheinland

Onze bedbodems zijn gecertificeerd door TÜV. Dit betekent dat dit product veilig en gebruiksvriendelijk is. Deze vooraanstaande certificatie is algemeen bekend in Europa.

Milieuvriendelijkheid

Milieuvriendelijkheid

Geen afval meer! Bij Royal Health Foam wordt zo veel mogelijk met natuurlijke materialen gewerkt en praktisch alles, zoals plastic, karton en papier, wordt gerecycled. Oude matrassen van klanten kunnen worden meegenomen en eveneens gerecycled. Wij rekenen hiervoor €15,- per (1-persoons) matras. Dit is hetzelfde bedrag als wij het recyclecentrum betalen.’ Alle handeling doen wij voor u en het milieu. Ook werken wij zoveel mogelijk met materialen die het milieu niet belasten zoals waterbasislijm, zonnebloemolie, soja-olie (in plaats van aardolie) en tijken van Tencel, bamboe en katoen.

Centrale Bond Meubelfabrikanten

Centrale Bond Meubelfabrikanten

Binnen de CBM opereert de werkgroep matrassen. Dit college komt in beginsel elk kwartaal bijeen en bespreekt met elkaar met name marktgerichte onderwerpen.

Centrale Branche Wonen

Centrale Branche Wonen

Dankzij de drie extra garanties die de CBW-erkende woonwinkel biedt, koopt u hier altijd veilig. De geldende algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Koop dus zeker, koop CBW-erkend!

Q-Shops

Q-Shops

Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren.

Rainforest Concern

Rainforest Concern

Met elk matras dat er verkocht wordt, doneren wij €5. U beschermt  op deze manier een halve acre (2023m2) aan regenwoud! Dit project is werkzaam in de gebieden: Ecuador, Colombia, Costa Rica, Panama, Chili, Peru, Brazilië, Suriname en Sri Lanka

Gerycyclede matrassen

Gerecyclede matrassen en ons milieu

Wanneer u uw matras naar de vuilstort brengt, worden deze matrassen verbrand. Hierdoor gaan diverse bruikbare grondstoffen verloren. Retour matras zorgt voor algehele recycling van PU schuimen, textiel en staal.

Graydon award

Graydon award

Royal Health Foam heeft sinds 6 september 2012 de Graydon award voor financieel gezond bedrijf in ontvangst mogen nemen. Wij voldoen aan de strenge voorwaarden om ons 'financieel gezond' te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie.