Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Leveringsinformatie

Eigen chauffeur en het transportbedrijf Montrieurs

Alle leveringen binnen Nederland en België zijn gratis. U betaalt dus geen extra verzendkosten met uitzondering van levering op de Waddeneilanden. De levering is tot het depot (vasteland) gratis en bij afleveren op de eilanden zijn de kosten €79,-.

In vakanties en tijdens feestdagen kan het iets langer duren voordat uw bestelling wordt bezorgd. In de zomervakantie is de levertijd ca 2 weken langer, dus i.p.v. 3 tot 4 weken 5 tot 6 weken.

Op de matrassen, bedbodems, ledikanten en boxsprings zit in de regel een levertijd, u kunt uiteraard altijd informeren naar de voorraadstatus. Wij zijn ongeveer 3 á 4 weken bezig met de productie van uw matrassen. Voor de bodems en ledikanten hanteren wij een levertijd van 8 tot 10 weken. Zodra wij klaar zijn met de productie nemen wij in eerste instantie contact met u op om een dag af te spreken wanneer de bezorging schikt. De chauffeurs van Montrieurs en onze eigen chauffeur brengen uw producten tot op de slaapkamer. Als wij bij u het door u bestelde matras komen bezorgen en deze blijkt in een verkeerde maat besteld te zijn dan zijn wij genoodzaakt u de transportkosten in rekening te brengen. Meet daarom goed de maat van uw bed na om dit te voorkomen.

Hoe wordt u gecontacteerd?
U krijgt een e-mail van Easy2send met de mogelijkheid tot het maken van een online afspraak. Het kan ook zijn dat u gebeld wordt door Montrieurs: 088 - 66 68 743 of 088 - 3300 900 Easy2send.

RHF levert via eigen chauffeur en het transportbedrijf Montrieurs

PostNL

Alle kleinere bestellingen, zoals kussens, dekbedden, bedtextiel, accessoires, eenpersoonsmatrassen en kleine maten van kindermatrassen worden verzonden via PostNL.