Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Bel gerust: 070 - 338 7010
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Corona maatregelen
Royal Health Foam matrassen
Persoonlijk advies: 070 338 7010
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Leveringsinformatie

Eigen chauffeur en het transportbedrijf Montrieurs

Alle leveringen binnen Nederland en België zijn gratis. U betaalt dus geen extra verzendkosten met uitzondering van levering op de Waddeneilanden. De levering is tot het depot en de kosten hiervoor zijn €79.

In vakanties en tijdens feestdagen kan het iets langer duren voordat uw bestelling wordt bezorgd. In de zomervakantie is de levertijd ca 2 weken langer, dus i.p.v. 3 tot 4 weken 5 tot 6 weken.

Op de matrassen, bedbodems, ledikanten en boxsprings zit in de regel een levertijd, u kunt uiteraard altijd informeren naar de voorraadstatus. Wij zijn ongeveer 3 á 4 weken bezig met de productie van uw matrassen en/of bedbodems. Zodra wij klaar zijn met de productie nemen wij in eerste instantie contact met u op om een dag af te spreken wanneer de bezorging schikt. De chauffeurs van Montrieurs en onze eigen chauffeur brengen uw producten tot op de slaapkamer.

Als wij bij u het door u bestelde matras komen bezorgen en deze blijkt in een verkeerde maat besteld te zijn dan zijn wij genoodzaakt u de transportkosten in rekening te brengen. Meet daarom goed de maat van uw bed na om dit te voorkomen.

RHF levert via eigen chauffeur en het transportbedrijf Montrieurs

PostNL

Alle kleinere bestellingen, zoals kussens, dekbedden, bedtextiel, accessoires, eenpersoonsmatrassen en kleine maten van kindermatrassen worden verzonden via PostNL.