Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Leveringsinformatie

Alle levering binnen Nederland en België zijn gratis. U betaald dus geen extra verzendkosten. Wij maken gebruik van de volgende transportdiensten.

PostNL

RHF levert kleine bestellingen via de PostNL bezorgdienst

Alle kleine bestelling, zoals kussens, dekbedden, bedtextiel, accessoires en kleine maat kindermatrassen worden verzonden via PostNL. Zij leveren, in Nederland, meestal binnen 1-2 dagen. De bestelling wordt tweemaal bij u aangeboden. Bent u ook de tweede keer niet thuis, dan kan de bestelling opgehaald worden op het dichtstbijzijnde postkantoor.

XXL Pakket

RHF levert via het transportbedrijf XXL Pakket

Voor de grotere maten kindermatrassen gebruiken wij de transportdienst XXL Pakket. XXL Pakket levert binnen 4 werkdagen uw bestelling thuis. U krijgt de dag voor de levering een e-mail met daarin de vermelding dat de chauffeur langskomt. Op de dag van de levering zelf krijgt u een SMS bericht met daarin de tijdsindicatie.

Eigen chauffeur en het transportbedrijf Montrieurs

RHF levert via eigen chauffeur en het transportbedrijf Montrieurs

Op de matrassen, bedbodems, ledikanten en boxsprings zit in de regel een levertijd, u kunt uiteraard altijd informeren naar de voorraadstatus. Wij zijn ongeveer 3 a 4 weken bezig met de productie van uw matrassen en/of bedbodems. Zodra wij klaar zijn met de productie nemen wij in eerste instantie contact met u op om een dag af te spreken wanneer de bezorging schikt. De chauffeurs van Montrieurs en onze eigen chauffeur brengen uw producten tot op de slaapkamer.

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2016   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag