45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Uitvinders proefslapen nemen risico miskoop weg

Uitvinders proefslapen nemen risico miskoop weg

“Wij zijn de eersten geweest die met gratis proefslapen begonnen in 1998”, vertelt Chris Nederhorst van de Scheveningse matrassenfabriek Royal Health Foam. Hij krijgt pretogen als hij doorgaat met vertellen hoe hij tegen de stroom in is gegaan: “De hele markt was er tegen. Mijn leveranciers waren boos, omdat zij vonden dat er sprake was van oneerlijke concurrentie. Maar eerlijker kunnen we niet zijn. Wij zijn duidelijk en open naar onze klanten. Nog steeds zijn wij uniek met de bijzondere combinatie van 30 dagen proefslapen en niet-tevreden-geldterug- garantie. Dus mensen krijgen geen waardebonnen of iets dergelijks als de matras niet bevalt!”. In de showroom aan de Soetensstraat en op de website is een koopjeshoek waarop de retour gekomen matrassen staan. Deze gaan met een buitengewone korting direct in de uitverkoop. “Dit zijn matrassen, waarbij achteraf de voorkeur uit was gegaan naar een wat hardere of juist iets zachtere matras. Een matras via internet bij RHF kopen is 100% risicovrij.

Toch kunnen mensen ook in de showroom een matras uitproberen. Bij ons komen soms mensen die urenlang op de matras liggen om deze uit te proberen. Helaas biedt dat geen enkele uitsluiting over het al dan niet prettig slapen. Tijdens het slapen kom je op een ander bewustzijnsniveau. Alleen door echt, thuis op de matras te slapen weet je zeker of je ook gedurende de hele garantietermijn van 10 jaar prettig zal slapen.” Het is duidelijk te merken dat Chris een bevlogen ondernemer is die alle innovaties op het gebied van traagschuim matrassen volgt en bijdraagt aan nieuwe ontwikkelingen in matrassenland. Deze bevlogenheid komt tot uitdrukking in lekkere, veilige, comfortabele matrassen van topkwaliteit. Bekende Nederlanders hebben RHF ook al naar tevredenheid weten te vinden. Kijk op de website naar hun ervaringen!

Originele artikel in de Posthoorn

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.