Extra ventilerende stof op maat
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Extra ventilerende stof op maat

Extra ventilerende stof op maat

3D spacer materiaal voor super ventilatie voor boten, caravans en campers


3D-breisel of 3D -spacer stof biedt extra goede ventilatie en andere voordelen. Dit innovatieve 3-dimensionaal geweven textiel vermindert de opbouw van warmte en maakt een luchtcirculatie mogelijk. Het 3 D-breisel is bestendig tegen vocht en het heeft een hoge vocht doorlaatbaarheid. Hierdoor kunnen er zich geen schimmels en huisstofmijt aan hechten. Ook is het materiaal binnen een mum van tijd droog.

Wat is 3D spacer breisel

3D spacer breisel is een hightech stof die wordt geproduceerd via een speciale breitechniek met 3-dimensionale eigenschappen. Het is sneldrogend, recyclebaar en niet-giftig.

3D-breisel heeft micro-airconditioningseigenschappen die ideaal zijn voor caravan, camper of bootmatrassen vanwege het ventilerende en sneldrogende vermogen. 3D-breisel wordt gemaakt van polyester, wat makkelijk wasbaar is en snel droogt. Het 3D spacer materiaal is vormvast en sterk.

Oorsprong van 3D spacer stof

Spacer bestaat uit een synthetisch 3D-breisel dat is ontwikkeld om lucht door te laten tussen twee lagen materiaal. Net zoals veel andere materialen was het in eerste instantie ontwikkeld voor de luchtvaart en de medische wereld. Later werd het spacer materiaal vooral gebruikt voor sportschoenen en kleding. Bijna overal waar ventilatie een rol speelt zou je 3 D-breisel wel kunnen gebruiken.


Diverse dikte 3 D Spacer materiaal
Het 3 D spacer materiaal is in meerdere diktes en stevigheden leverbaar. Bij Royal Health Foam gebruiken we het graag als dunne matras border (stoffering van de matras zijde) omdat het super goed ventileert en goed in model blijft. De dikte voor een matraszijde is maar 3 mm. Voor onder een matras is een dikkere en veel stevigere variant beter zeker als u een gesloten bedbodem heeft. Onze 3D spacer laag is verkrijgbaar op een dikte van ongeveer 3 tot 30 mm. In de kleuren donkerblauw en wit

3 D-breisel eenvoudig op maat gemaakt voor onder uw matras
Als u een stevige 3D laag onder uw matras legt zal dit ervoor zorgen dat er onder het matras nog ventilatie kan plaats vinden. Dit vermindert de kans op schimmelgroei aanzienlijk. Het 3 D spacer breisel is makkelijk op maat te maken en netjes af te werken door middel van een zoom, bies of ritssluiting. Wij maken ook matrassen op maat

3 D-breisel voor matrassen op maat
3 D-breisel werkt bijzonder goed ventilerend en is zodoende ideaal voor matrassen voor campers, boten en caravans op maat. Het is licht van gewicht, ventileert buitengewoon goed en houd kussens en matrassen schimmel en bacterie vrij.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin