Bootmatras de beste kwaliteit - Ook bootmatrassen op maat
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Bootmatras

Bootmatras

Bootmatrassen en kussens op maat

Vocht en beperkte dikte spelen vaak een belangrijke rol voor bootmatrassen en kussens op maat. Maar ook comfort en een droog slaapklimaat is belangrijk aan boord. Voor ons is comfort en echt lekker slapen het uitgangspunt. Dit is met name bereikbaar met de juiste materialen en door voor kwaliteit te kiezen. Onze showroom en matrassen fabriek(je) zit praktisch in de haven van Scheveningen waardoor we bijzonder veel boten hebben voorzien van comfortabele matrassen op maat. Maatwerk is voor ons normaal en iets dat wij elke dag doen.  Neem gerust telefonisch via 070 - 338 70 10 of per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk voor uw bootmatras

Zowel bootkussens als bootmatrassen maken wij in alle vormen, afmetingen en kwaliteiten. Naast onze ‘normale’ matrassen maken we bijzonder veel comfortabele matrassen voor zeil- en motorboten. Omdat wij het productieproces volledig in eigen beheer hebben biedt dit u vele voordelen zoals keuze uit de beste materialen, snelle levertijden en een gegarandeerd comfortabel bootmatras. Door middel van maatwerk met kwalitatief goede  comfortabele materialen en creëren we hoogwaardig slaapcomfort voor uw jacht of boot.


Schimmels en hygiëne

Schimmels kunnen bijzonder ongezond zijn en kunt u het beste voorkomen. Het is daarom van groot belang dat het matras en of de bootkussens snel drogen. Juist bij boten speelt vocht een grote rol en de ruimte goed ventileren is één maar hoe zit het met de rest? Goed vocht opnemende en sneldrogende materialen zoals CoolMax, 3 D breisel en koudschuim werken hiervoor het beste. Een goed ventilerend en veerkrachtig koudschuim biedt naast goede ventilatie namelijk ook veel comfort. Maar als u een tweedehands boot over heeft genomen check de kussens en de matrassen goed op schimmels. Soms kunnen bootmatrassen en bootkussens er aan de buitenkant nog netjes uitzien maar is het schuim ernstig bevuild. Rits daarom het textiel van de bootkussens of bootmatras en bekijk het schuim. Als het bijzonder muf ruikt en u ziet zwarte aanslag kan dat een indicatie van schimmels zijn. Dit zorgt voor een slecht slaapklimaat wat heel jammer is want het kan zo ontzettend veel beter.

Wij maken comfortabele bootmatrassen

Comfort en kwaliteit is waar wij voor kiezen bij Royal Health Foam. Dit doen wij voor al onze matrassen en producten. Comfortabel en hoogwaardig slaap-en zitcomfort maken voor een boot of jacht is vaak een uitdaging omdat er maar met beperkte diktes gewerkt kan worden. Als er dan gekozen wordt voor een goed koudschuim met de juiste HR waarde maar ook met de juiste stevigheid kan je toch echt slaapcomfort creëren. Zoals eerder al aangegeven speelt vocht een grote rol en dienen bootkussen en bootmatrassen zo droog mogelijk te blijven. Wij werken met sneldrogende textiele stoffen, verlijmen minimaal (met waterbasislijm), en kiezen volledig voor comfort en kwaliteit. Als u een comfortabel en goed bootmatras op maat wilt laten maken, laat ons een vrijblijvende offerte voor u maken.


Bekleding van het bootmatras

Voor bootmatrassen adviseren wij het liefst onze CoolMax tijk of Tencel. Beide materialen nemen goed vocht op en staan het snel weer af. Coolmax is bijzonder sneldrogend en licht verkoelend materiaal dat goed in model blijft. Tencel is volledig natuurlijk materiaal dat ook snel droogt en veel comfort biedt. Uiteraard kunnen we ook een simpele witte gewatteerde dubbeldoek afritsbare hoes om het bootmatras of bootkussens doen. Al ons textiel is wasbaar op minimaal 60 graden wat belangrijk is om de meeste bacteriën en schimmels te kunnen doden.
Speciale outdoor meubelstoffen zijn ook mogelijk in diverse kleuren en variaties. Ook niet vocht doorlatende maar wel ademde stoffen, ideaal voor kussens die nat worden, hebben wij in de kleur donkerblauw standaard op vaarraad.


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een comfortabel bootmatras op maat

Voor het maken van een prijsopgave voor uw bootmatras hebben wij een aantal gegevens nodig. Gegevens zoals de afmetingen, gebruikte materialen, de dikte en de bekleding. Als u tekeningen heeft of zelf een schets heeft gemaakt kunt u deze ook e-mailen. Wij zullen uw bootmatras of bootkussens prijsopgave direct behandelen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen in Scheveningen in onze fabrieks-showroom met uw bestaande bootmatras/bootkussen of tekeningen. Wij kunnen u dan meestal gelijk een prijsopgave geven.   

Online offerte aanvragen voor boot matrassen op maat

Om u een prijsopgave te kunnen geven hebben we een aantal gegevens van u nodig. Deze gegevens zijn:
•    De maten, de vorm en de dikte van het bootmatras
•    De kwaliteit van de matraskern: Kiest u voor onze Koudschuim Hr 55, Hr 60 of HR 65 in Soft, Medium Firm of extra Firm
•    Welke matrashoes kiest u. CoolMax, Tencel, of onze simpele witte dubbeldoeks

Stuur ons deze gegevens via het contactformulier.

Binnen 12 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat zullen wij het bootmatras voor u op maat maken en is de levertijd gemiddeld twee tot maximaal drie weken.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin