Wat is fibromyalgie? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Fibromyalgie

Fibromyalgie

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie betekent letterlijk pijn in het bindweefsel en de spieren. Dit beschrijft wat er aan de hand is, maar niet de oorzaak van de problemen. Fibromyalgie is een vorm van reuma die pijn, stijfheid, vermoeidheid en soms stemmingswisselingen met zich meebrengt. Deze vorm van reuma kan ook zorgen voor slaapproblemen.

In Nederland zijn er ongeveer 340.000 mensen fibromyalgie. Iemand met deze aandoening heeft te maken met een hogere spierspanning dan mensen die geen fibromyalgie hebben. Deze verhoogde spierspanning zorgt vaak voor ernstige spierpijn. Deze pijn zit meestal rond de gewrichten bij de aanhechtingen. De pijn is vaak stekend, branderig of zeurend. Meestal begint de pijn in de rug, nek of schouders en breidt zich geleidelijk uit naar andere delen van het lichaam.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin