Wat is HR-waarde? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

HR-waarde

HR-waarde

Wat is HR-waarde?

HR-waarde staat voor High Resilience waarde en een waarde om de dichtheid van HR-schuim aan te geven. HR-schuim is een andere naam voor koudschuim. Deze schuimen bieden een betere ondersteuning en hebben een betere veerkracht over het hele oppervlakte dan conventionele FPFs. De open celstructuur van HR-schuim heeft zorgt voor een betere ondersteuning en ventilatie. De veerkracht zorgt ervoor dat de open celstructuur niet dichtgedrukt kan worden waardoor er optimale luchtcirculatie en vochtregulatie mogelijk is. Hierdoor blijft het matras koel, droog en fris.

Koudschuim is het meest comfortabele en veilige schuim dat er op dit moment te krijgen is en het is ook nog eens heel erg duurzaam. De cellen binnenin het schuim zijn rond en hebben iets weg van een honinggraat. Het is een polyurethaanschuim en wordt veel gebruikt in onder andere kwaliteits bankstellen, goede zitkussens, matrassen, matrastoppers en hoofdkussens.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin