Het ultieme matras
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Het ultieme matras

Het ultieme matras


Wat is het ultieme matras? Bestaat het ultieme matras eigenlijk wel. Het ultieme matras is het perfecte matras dat écht geweldig slaapt en alles in huis heeft wat voor u belangrijk is. Al jaren ben ik opzoek om het ultieme matras te ontwikkelen. Elke keer denk ik hem gevonden te hebben maar blijkt hij toch voor bepaalde mensen niet perfect te werken.
Werkelijk al jaren ben ik op zoek om het beste matras ever te maken. Het lijkt me gewoon geweldig om een echte bijdrage te leveren waardoor mensen beter slapen. Ik denk ook steeds beter te weten waar het hem in zit. Het ultieme matras slaapt niet alleen fantastisch maar heeft ook de ideale temperatuur en is op alle fronten geweldig goed. Het is een matras die de Perfection heet en die deze naam eer aan doet. Het matras is namelijk wekelijk perfect!

Perfecte Perfection
Ik maak voor mijn matrassen een label (een grote ronde sticker) die ik op het voeteneind van elk matras plak. Op deze sticker staat informatie zoals welk type matras het is en welke stevigheid het matras heeft.
Al onze matrassen staan op deze sticker en er staat ook al een aantal jaren een naam bij waar geen matras bij hoorde. Deze naam is de Perfection. Sinds begin dit jaar heb ik eindelijk het matras ontwikkeld (samen met mijn zwager Oscar Jol) die de naam Perfection kan dragen. Dit matras heeft namelijk werkelijk alles in huis. Zo is het matras goed ventilerend, koel en qua stevigheid volledig instelbaar. Daarnaast is er nauwelijks lijm gebruikt waardoor het matras beter is qua ventilatie en voor het milieu.

De proefperiode
Als we een nieuw matras hebben ontwikkeld willen we natuurlijk heel graag weten hoe het desbetreffende product slaapt. Hiervoor hebben we klanten, die graag proefkonijn zijn en de mensen werkzaam bij Royal Health Foam. Dit matras is het enige en het eerste matras dat door iedereen die hem geprobeerd heeft goed bevalt. Hoe is dat mogelijk? Op zich niet heel gek als je bedenkt dat het matras qua stevigheid gemakkelijk te veranderen is en standaard in 32 hardheid mogelijkheden geleverd wordt. Als je dan je lengte en gewicht bekijkt weten we eigenlijk op 2 a 3 lagen na welke stevigheid zeer waarschijnlijk het beste zal bevallen. Thuis is het dan nog heel gemakkelijk en letterlijk binnen 1 minuut om het matras toch nog iets harder of toch nog iets zachter te maken. Lees meer over de proeftijd

Als het nauw luistert
Het is de perfecte stevigheid waardoor de Perfection zo perfect en goed is. Al jaren geven wij matrassen op proef en bijna altijd als er geruild moet worden is het de stevigheid die niet klopt of waar mensen niet blij mee zijn. Of het matras is nét te hard of juist nét te zacht. Bij mensen met lichamelijke klachten luistert het vaak allemaal heel nauw. Net iets harder of net iets zachter kan dan net het verschil maken. Op het moment dat dit achteraf thuis nog te veranderen is is de kans van slagen veel groter. Met de Perfection kun je thuis nog finetunen en het matras perfect krijgen. 

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin