Fibromyalgie en matrassen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €250 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Fibromyalgie en matrassen

Fibromyalgie en matrassen De organisatie Fes is de Nationale vereniging voor fibromyalgie-patiënten. Fes heeft een website en komt uit in de vorm van een Magazine (het Fes magazine) en biedt een schat aan informatie over fibromyalgie.

Een aantal jaren geleden kocht een redactrice van het Fes magazine (mevrouw Ankie Driessen) een matras bij Royal Health Foam. Mevrouw Driessen ging gelijk voor één van onze beste matrassen namelijk de Premium Support matras.  Na een aantal omruilingen qua hardheid hebben we toen het perfecte matras voor haar gevonden. Dit heeft geresulteerd in een prachtig artikel in het Fes magazine over Royal Health Foam en het Premium Support matras. Hierdoor hebben we inmiddels veel mensen met fibromyalgie kunnen helpen om een betere nachtrust te kunnen genieten.

Het is niet zo dat een goed matras de klachten echt kan verhelpen. Maar wel zeker zo dat de klachten dragelijker worden gedurende de nacht en dat er dus beter geslapen kan worden. Doordat we zo veel mensen met fibromyalgie hebben geholpen om beter te slapen hebben we ons verdiept in wat fibromyalgie precies is en welke traagschuim en koudschuim matrassen het beste werken voor mensen met fibromyalgie.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: