Fibromyalgie en matrassen
Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Bel gerust: 070 - 338 7010
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Corona maatregelen
Royal Health Foam matrassen
Persoonlijk advies: 070 338 7010
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Fibromyalgie en matrassen

Fibromyalgie en matrassen De organisatie Fes is de Nationale vereniging voor fibromyalgie-patiënten. Fes heeft een website en komt uit in de vorm van een Magazine (het Fes magazine) en biedt een schat aan informatie over fibromyalgie.

Een aantal jaren geleden kocht een redactrice van het Fes magazine (mevrouw Ankie Driessen) een matras bij Royal Health Foam. Mevrouw Driessen ging gelijk voor één van onze beste matrassen namelijk de Premium Support matras.  Na een aantal omruilingen qua hardheid hebben we toen het perfecte matras voor haar gevonden. Dit heeft geresulteerd in een prachtig artikel in het Fes magazine over Royal Health Foam en het Premium Support matras. Hierdoor hebben we inmiddels veel mensen met fibromyalgie kunnen helpen om een betere nachtrust te kunnen genieten.

Het is niet zo dat een goed matras de klachten echt kan verhelpen. Maar wel zeker zo dat de klachten dragelijker worden gedurende de nacht en dat er dus beter geslapen kan worden. Doordat we zo veel mensen met fibromyalgie hebben geholpen om beter te slapen hebben we ons verdiept in wat fibromyalgie precies is en welke traagschuim en koudschuim matrassen het beste werken voor mensen met fibromyalgie.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.

Vaak gecombineerd met: