Goed matras
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Goed matras

Een goed matras is erg belangrijk voor uw nachtrust en rug maar ook voor hoe u zich overdag zult voelen. Maar wat is nou een goed matras en hoe vind je een goed matras? Een goed matras koop je namelijk niet overal. Matrassen die zwaar afgeprijsd zijn of bijzonder goedkoop in prijs zijn zijn meestal niet een echt goed. Vooral bij beddenwinkels (verkoop punten) waar de prijzen echt laag zijn laat de kwaliteit en het comfort te wensen over. Dat u met aanbiedingen geen goed matras koopt is meestal eigenlijk al zichtbaar aan de garantie van een dergelijk nieuw matras is. Voor een nieuw goed matras behoord u minimaal 7 jaar volledige garantie te krijgen. Is de garantie minder dan 7 jaar dan kunt u er eigenlijk van uit gaan dat de kwaliteit van dit nieuwe matras te wensen overlaat. Waar herkent u een goed matras aan? Een goed matras is minimaal 20 cm dik. Een goed matras is van duurzame materialen gemaakt. Een goed matras heeft een afritsbare en wasbare tijk. Een goed matras kunt u in meerdere hardheden kopen. Een goed matras kan al snel zijn kwaliteit verliezen als deze in combinatie met een slechte bed bodem gebruikt wordt. Neem dus ook een goede bedbodem bij een goed matras.

Best verkochte matras

Het Premium Support traagschuim matras

Koel matras

Een goed matras voor mensen die het snel warm hebben in bed en toch de voordelen van traagschuim willen benutten is het Comfort Premium Air koudschuim matras.

Goede matrassen

Bekijk alle matrassen van Royal Health Foam.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: