Vrachtwagen matras op maat / Vouwwagen matras op maat
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Vrachtwagen matras op maat / Vouwwagen matras op maat

Vrachtwagen matras op maat / Vouwwagen matras op maat

Een fijn matras waarop u echt lekker slaapt voor in uw vouwwagen of vrachtwagen. Het kan! Wij maken kwaliteit matrassen perfect op maat voor vouwwagens en vrachtwagens. Wij maken alles in eigen beheer waardoor we snel en scherp geprijsd kunnen werken. Voor ons is comfort een prioriteit vandaar dat wij al onze matrassen in vier verschillende stevigheden maken. Een matras op maat voor iedere vouwwagen, vrachtwagen, caravan of camper hebben wij in de regel binnen twee weken klaar.

Een heerlijk ruim bed op maat gemaakt

De meeste vouwwagens hebben veel ruimte en staan bekend om hun riante bed! Ruimte bepaald een groot deel van het comfort. Maar ook de dikte is medeverantwoordelijk voor het comfort en ondersteuning. Meestal is de dikte een probleem en kunnen matrassen voor vouwwagens maar 10 tot 15 cm dik zijn. Deze hoogte is voor volwassenen eigenlijk veel te dun. Tenzij er echt met een bijzonder veerkrachtig schuim gewerkt wordt maar dan nog is 15 cm veel en veel beter dan 10 cm. Een vouwwagen is relatief licht, zeker vergeleken met caravans. Dit is fijn voor het rijden maar dat moet wel zo blijven. Matrassen dienen dus ook niet (te) zwaar te zijn.

Een matras op maat voor uw vouwwagen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.
Zoekt u een matras op maat voor uw caravan, bedstede, Frans bed, camper, vouwwagen of vrachtwagen? Wij maken comfortabele matrassen op maat. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Als u ons de lengte, breedte en hoogte van het te maken matras geeft dan kunnen wij u al een vrijblijvende offerte maken.

Maatwerk is niet per definitie kwaliteit
Er zijn nu veel aanbieders van matrassen op maat maar de meeste maken het geheel alléén maar precies op maat. Als je het goed wilt doen komt er wat meer bij kijken. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de luchtvochtigheid in de ruimte. Dit hoeft niet exact maar het is wel van belang om te weten of het om een vochtige omgeving gaat of om een droge omgeving. Zo ook de dikte in combinatie met de gebruikte schuimsoort. Als je maar weinig dikte kwijt kan maar je wilt toch een optimale ondersteuning wat moet je dan doen? Een steviger schuim gebruiken of juist een zachtere variant. Een hoge HR-waarde of juist een lage. Er zijn enorm veel mogelijkheden maar er zijn er maar een paar de juiste. Laat alleen een matras op maat maken door iemand die echt wat over matrassen en ergonomie weet.


Matras uit meerdere delen

Of het matras uit één deel of uit meerdere delen bestaat is afhankelijk van het model en merk. Ook de materialen die gebruikt worden verschillen per merk. Meestal wordt er standaard met het goedkope polyether gewerkt. Polyether is licht in gewicht maar mist comfort en ondersteuning (veerkracht). Veel beter maar ook een stuk duurder is koudschuim. Koudschuim heeft enorm veel veerkracht en biedt daardoor veel ondersteuning. Wij werken het liefst met koudschuim en liever niet met polyether want wij willen graag comfort en kwaliteit leveren.

Condens en vocht

Per nacht verliest een persoon gemiddeld 300 milliliter vocht. Hierdoor kan de slaapomgeving klam en vochtig voelen en wat slapen negatief beïnvloed. Maar ook kunnen hier schimmels en bacteriën door ontstaan. Als u voor sneldrogende en goed ventilerende materialen kiest kan dit probleem voorkomen worden. Een droge slaapomgeving zorgt voor een beter en gezonder slaapklimaat.

Passende matrassen op maat

Een matras dat goed bij u past zou rekening moeten houden met uw lengte, gewicht en lichaamsbouw. Buiten het feit dat een matras goed moet ondersteunen is comfort ook belangrijk. Vaak kan er door ruimte beperkingen niet onbeperkt in dikte en maat iets gemaakt worden. Het mooiste is een matras-opbouw die progressief is. De onderkant dient stevig te zijn en de top zacht en comfortabel. Om een goed passend matras te vinden is al lastig genoeg laat staan een echt goed matras op maat. Maar voor ons is dat zeker geen probleem. Wij maken elke dag matrassen op maat en doen dat ook zeker graag voor u!

Een echt goed matras voor uw vouwwagen? Wanneer kiest u voor een nieuw matras op maat?

Wanneer is het nou echt nodig een nieuw matras aan te schaffen voor uw vouwwagen? Natuurlijk als u er niet fijn of goed op slaapt. Vaak weet u zelf wel of uw matrassen aan vervanging toe zijn of niet. Als u een tweedehands vouwwagen heeft overgenomen is dat natuurlijk een goed moment om ook goed naar de matrassen te kijken. Het kan zijn dat de vouwwagenmatrassen er van de buitenkant nog prima uitzien maar dat de binnenkant vol met schimmels en bacteriën zit. Dit is absoluut niet goed en zelfs ongezond. Vernieuw uw matras door een echt goed matras op maat te laten maken.


Vervangingsmomenten kunnen zijn: 
–  Als u een gebruikte vouwwagen of caravan koopt (met gebruikte matrassen)
–  Omdat het bestaande matras vuil of muf ruikt (door jarenlange stalling of gebruik)
–  Bij behoefte aan meer slaapcomfort of een betere ergonomie

Sneldrogende wasbare textiele
Voor onze matrassen op maat kan gekozen worden voor verschillende soorten textiel. Met name voor matrassen op maat waarbij rekening gehouden dient te worden met condens en vocht is het textiel bijzonder belangrijk.

U kunt kiezen uit:
-Een comfortabele dubbeldoek stoffering, deze stof is wit van kleur.
-De goed vocht opnemende en verkoelende CoolMax stof, deze stof is wit met blauw
-Het comfortabele en 100% natuurlijke Tencel, deze stof is creme -wit

Veerkrachtige materialen voor matrassen op maat
Omdat er meestal maar weinig dikte gebruikt kan worden is het enorm belangrijk om met echt goede veerkrachtige schuimen te werken. Anders kan er geen goede ondersteuning plaatsvinden. Bij de oplevering van een nieuwe vrachtwagen of vouwwagen wordt er vanuit de fabriek meestal met Polyether schuim gewerkt.  Polyether heeft weinig veerkracht en biedt ook niet veel comfort. Maar Polyether is het goedkoopst en ook nog eens licht in gewicht. Het meeste comfort en veerkracht komt uit koudschuim met een hoge HR -en Polyol waarde.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor comfortabele vouwwagenmatrassen

Als u een vrijblijvende offerte wenst kunt u ons e-mailen met uw tekening of schets. U kunt ook langs komen in Scheveningen in onze fabrieks-showroom met uw bestaande oude matrassen of kartonnen mal. Wij zullen u dan in de meeste gevallen ter plaatste een vrijblijvende offerte geven.
Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw vouwwagen of vrachtwagen op maat
Om voor u een passende prijsopgave te kunnen maken hebben we een aantal gegevens nodig. Deze gegevens zijn:

•    De maat, vorm en de dikte van het gewenste matras op maat
•    De matraskern: Kiest u voor onze Koudschuim Hr 55, Hr 60 of HR 65 in Soft, Medium Firm of extra Firm
•    Welke matrashoes kiest u: CoolMax, Tencel, of onze simpele witte dubbeldoeks

Als u deze gegevens naar ons e-mailt (info@healthfoam.com ) ontvangt u binnen 12 uur een vrijblijvende offerte van ons. Als u akkoord gaat is de levertijd gemiddeld twee tot maximaal drie weken.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin