Ronde matrassen
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Ronde matrassen

Ronde matrassen

Een rond bed met een rond matras biedt een bijzondere slaapervaring. De meer-ruimte en het feit dat je letterlijk zo kan liggen als je wilt maken het slapen op een rond bed absoluut bijzonder. Op een rond bed kan je wel eens het idee hebben dat je je oriëntatie verloren hebt. Echter niets is minder waar. Juist uit een rond bed val je niet gemakkelijk en zelfs minder snel omdat er altijd een heel stuk matras naast je ‘over ‘ zal zijn. Het slapen op een rond bed biedt zonder twijfel toegevoegde waarde en meer ruimte. Verder is het eenvoudig te voorkomen door aan beide kanten van het bed een nachtkastje te plaatsen of een TV aan het ‘voeteneind’ aan de muur. Hierdoor liggen de hoofdkussens automatisch op dezelfde plek.

Een prachtig rond bed

Een rond bed staat meestal ook prachtig in de slaapkamer hoewel er wel veel ruimte voor nodig is. Een rond bed in een grote slaapkamer is absoluut een eye-catcher en wordt ook vaak als een soort van loungebank gebruikt. Op het bed wordt dan een mooie sprei met veel kussens gebruikt waardoor het loungebank effect ontstaat. Wat ook een vergelijkbaar effect geeft is een gewoon normaal rechthoekig bed op een ronde vlonder of plateau.


Rond matras

Wij maken dagelijks matrassen op maat. Het maken van een rond matras is voor ons dan ook geen extra moeite. In principe is elk type matras in een rond model te maken hoewel het lastig is met pockets. Het gemakkelijkst werkt het met polyether, latex of koudschuim. Schuimen zijn gemakkelijk te snijden en zodoende perfect op elke maat te maken.

Bedtextiel voor een rond matras

Naast ronde matrassen op maat kunnen we ook textiel op maat maken. Met name onderdekens (super dikke moltons) kunnen wij perfect op maat maken en leveren. Deze dikke molton onderdekens (Van het merk Swissa) bieden veel extra’s. Zo blijft een bed dat een Swissa onderdeken heeft koeler, droger en veel schoner. Waar koop je je ronde hoeslakens? Met een fijn hoeslaken maak je je bed namelijk af. Het mooiste en fijnste is een zijde hoeslaken evenals een zijde kussensloop.


Ronde bedbodems

Een rond bed maken is wat betreft het matras niet moeilijk. Maar qua bedbodems is het een stuk lastiger. In principe kan elke bedbodem rond gemaakt worden maar met schotels creëer je de beste bedbodem die ook nog eens per schotel instelbaar is. Verstelbare bedbodems in een rond bed kunnen eigenlijk niet tenzij deze ook helemaal op maat gemaakt worden. -Boxspring bodem-Lattenbodem-Schotelbodem

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin