Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Innovatieve partners

Royal Health Foam werkt graag samen met innovatieve partners aan ontwikkeling van nieuwe projecten- en producten. Onze Innovatie Partners zijn, net als wij, specialisten op hun vakgebied. Complexe uitdagingen op slaapgebied zijn vaak lastig op te lossen omdat er geen kennis binnen de branche gedeeld wordt. Je weet dan bijvoorbeeld niet of er buiten het eigen werkterrein betere ideeën zijn. Een doelgerichte blik naar relevante kennis uit andere industrieën en sectoren ontbreekt. Het realiseren van echt slaapcomfort en het gebruik van nieuwe materialen werkt het beste als er kennis gedeeld wordt en verder dan de al bestaande oplossing gedacht kan worden. Daarom werkt Royal Health Foam graag samen met innovatieve partners die op hun vakgebied verder zijn en een andere kennis en visie binnen een samenwerking met ons kunnen delen.

Royal Health Foam en Philips

Royal Health Foam werkt samen met Philips aan een medisch project waarbij de nieuwste snufjes op het gebied van traagschuim matrassen en kindermatrassen worden toegepast

Royal Health Foam en Technische Universiteit Delft

Royal Health Foam heeft samen gewerkt met de TU Delft aan de auto van de toekomst. Dit is gebeurt in de vorm van een Open Source auto. In samenwerking met Stichting Natuur en Milieu en het Nederlandse automotive bedrijfsleven. Dit initiatief is genomen om de auto-industrie uit te dagen om met schonere, stillere en zuinigere auto’s te komen.

Royal Health Foam en Campina

Royal Health Foam heeft samen gewerkt met Campina om drukverlagend traagschuim te maken voor een egalere rijping bij het produceren van kaas. De kaas rijpt sneller en er ontstaat minder restproduct bij het gebruik van traagschuim

Royal Health Foam en Bliss Mobil

Royal Health Foam levert Bliss Mobil matrassen op maat voor exclusieve campers. Deze campers kunnen elk terrein aan. Met de door ons geleverde matrassen is nu ook het slaapcomfort op elk terrein van hoog niveau.

Royal Health Foam en Máxima Medisch Centrum

Tezamen met Prof.dr. S. Bambang Oetomo van het MMC heeft Royal Health Foam gewerkt aan een Smart mattress. Het doel van deze samenwerking was het “Design of a Smart Textile Mat to Study Pressure Distribution on Multiple Material Configurations for Neonatal Monitoring”.

Royal Health Foam en rederij Groen

Rederij Groen is sinds 1973 operationeel op de Noordzee vanuit de Scheveningse haven. Ondertussen voert Rederij Groen wereldwijd opdrachten uit en Royal Health Foam heeft Koudschuim matrassen mogen leveren waardoor er op zee in ieder geval goed geslapen wordt.

Royal Health Foam en Applied Micro Electronics

AME is een onafhankelijke ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige elektronische producten gevestigd in de top technologische regio van de wereld (Brainport Eindhoven).AME heeft sensoren ontwikkeld welke wij in een matras hebben verwerkt om hier diverse metingen mee te kunnen doen

Royal Health Foam en Technische Universiteit Eindhoven

Smart sleep project. Chris Nederhorst van Royal Health Foam is coördinator in het Project Smart Sleep op de Universiteit van Eindhoven. Smart sleep tackelt slaapproblemen maar zonder gebruik te maken van slaapmiddelen. Daarnaast heeft Royal Health Foam het 5 jaar durende Enemo project succesvol afgerond met de TUE.

Royal Health Foam en Maritiem BV

Maritiem BV is in 1971 opgericht in Scheveningen en is al ruim 40 jaar specialist in visserijbenodigdheden. Waar hard gewerkt wordt aan boord, moet ook goed en kwalitatief geslapen worden. Royal Health Foam heeft heerlijke goed ventilerende koudschuim matrassen mogen leveren aan dit mooie bedrijf.

Royal Health Foam en RetourMatras

Royal Health Foam werkt samen met Retourmatras om zo veel mogelijk oude matrassen te recyclen. U kunt uw oude matrassen inleveren als u dat van te voren heeft aangegeven bij uw bestelling. De kosten hiervoor zijn €15,- per eenpersoons matras.

Adviseur Dienst Justitiële Inrichting

Royal Health Foam heeft als adviseur op het gebied van matrassen en kussens opgetreden om dit aanschafproject tot en met de gunning te begeleiden naar een technisch goed resultaat voor het Nederlands gevangeniswezen.

Royal Health Foam en Super Yacht The World

Royal Health Foam heeft samen gewerkt aan het inrichten van een residentiële suite aan boord van het gigantische schip, The World. Uiteraard is hier niet bezuinigd op de best mogelijk matrassen. We zijn trost dat ons paradepaardje, de Perfection matras is geleverd in meerdere hardheden.