Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Innovatieve partners

Royal Health Foam werkt graag samen met innovatieve partners aan ontwikkeling van nieuwe projecten- en producten. Onze Innovatie Partners zijn, net als wij, specialisten op hun vakgebied. Complexe uitdagingen op slaapgebied zijn vaak lastig op te lossen omdat er geen kennis binnen de brunch gedeeld wordt. Je weet dan bijvoorbeeld niet of er buiten het eigen werkterrein betere ideeën zijn. Een doelgerichte blik naar relevante kennis uit andere industrieën en sectoren ontbreekt. Het realiseren van echt slaapcomfort en het gebruik van nieuwe materialen werkt het beste als er kennis gedeeld wordt en verder dan de al bestaande oplossing gedacht kan worden. Daarom werkt Royal Health Foam graag samen met innovatieve partners die op hun vakgebied verder zijn en een andere kennis en visie binnen een samenwerking met ons kunnen delen.

RHF en Philips

RHF werkt samen met Philips aan een medisch project waarbij de nieuwste snufjes op het gebied van matrassen worden toegepast

RHF en Technische Universiteit Delft

RHF heeft samen gewerkt met de TU Delft aan de auto van de toekomst. Dit is gebeurt in de vorm van een Open Source auto. In samenwerking met Stichting Natuur en Milieu en het Nederlandse automotive bedrijfsleven. Dit initiatief is genomen om de auto-industrie uit te dagen om met schonere, stillere en zuinigere auto’s te komen.

RHF en Máxima Medisch Centrum

Tezamen met Prof.dr. S. Bambang Oetomo van het MMC heeft RHF gewerkt aan een Smart mattress. Het doel van deze samenwerking was het “Design of a Smart Textile Mat to Study Pressure Distribution on Multiple Material Configurations for Neonatal Monitoring”.

RHF en Applied Micro Electronics

AME is een onafhankelijke ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige elektronische producten gevestigd in de top technologische regio van de wereld (Brainport Eindhoven). AME heeft sensoren ontwikkeld welke wij in een matras hebben verwerkt om hier diverse metingen mee te kunnen doen

RHF en Technische Universiteit Eindhoven

Smart sleep project. Chris Nederhorst van Royal Health Foam is coördinator in het Project Smart Sleep op de Universiteit van Eindhoven. Smart sleep takelt slaap problemen maar zonder gebruik te maken van slaapmiddelen. Daarnaast heeft RHF het 5 jaar durende Enemo project succesvol afgerond met de TUE.

RHF en RetourMatras

RHF werkt samen met Retourmatras om zo veel mogelijk oude matrassen te recyclen. U kunt uw oude matrassen inleveren als u dat van te voren heeft aangegeven bij uw bestelling. De kosten hiervoor zijn €10,- per eenpersoons matras.

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2016   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag