Wat is een verstelbaar bed? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam?
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras

Verstelbaar bed

Verstelbaar bed

Wat is een verstelbaar bed?

Een verstelbaar bed is een bed wat versteld kan worden in het hoofd- en voeteneinde. Meestal gebeurt dit met elektrische motoren, maar er zijn ook bedden die handmatig verstelbaar zijn. Een verstelbaar bed is ideaal om in bed te lezen of tv te kijken, maar u kunt het ook gebruiken om lekker in bed te ontbijten. Met een elektrisch bed kunt u moeiteloos van een lighouding naar een zithouding komen zonder dat u hiervoor hoeft uit te stappen.

Daarnaast kan een verstelbaar bed goed zijn voor de nachtrust. Zo kan het hoofdeinde of het ruggedeelte iets omhoog gezet worden waardoor ademhalen makkelijker gaat, snurken afneemt en reflux vermindert. Een verstelbaar bed kan ook extra ontspanning creëren voor vermoeide benen of tegen vochtophoping (oedeem) door het voeteneinde iets omhoog te zetten. Ook kan het voeteneinde iets omhoog gezet worden om de spanning op de onderste ruggenwervels te verminderen waardoor lage rugklachten kunnen afnemen.

Een verstelbaar bed maakt het veel gemakkelijker om het bed op te maken en het bed verder af te stellen op je eigen persoonlijke voorkeuren. Het werkt ook goed voor ouderen of voor mensen die last hebben van rugklachten of andere fysieke klachten. Als het bed in de zitstand gezet wordt is het ook gemakkelijker om uit bed te stappen.

Er is keuze tussen elektrisch verstelbare lattenbodems, schotelbodems of boxsprings.


Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin