Wat is een splittopper? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras
Nu €200 Korting per matras
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Splittopper

Splittopper

Wat is een splittopper?

Een splittopper is een topper met aan het hoofdeinde en/of het voeteneinde een inkeping. Dit maakt dit soort toppers ideaal voor op een verstelbaar bed omdat de hoofdeindes en de voeteneindes zo onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn. Dit is erg handig als u zelf nog een boek wilt lezen, maar uw partner wilt slapen. Daarnaast is het handig als u om medische redenen het hoofdeind of het voeteneind iets omhoog moet hebben staan. Door een splittopper aan te schaffen voor uw verstelbare bed kunt u uw bedden los van elkaar bewegen zonder dat u de naad voelt tussen de matrassen.

Mocht u opzoek zijn naar een nieuwe topper voor uw verstelbare bed. Al onze toppers zijn te verkrijgen met een enkele en dubbele split.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin