Kwaliteits bedden en matrassen
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Kwaliteits bedden en matrassen

Kwaliteits bedden en matrassen

Kwaliteit Matrassen

Echt goed slapen begint bij een fijn en goed matras. Wat dat precies is is voor iedereen anders. Jouw persoonlijke voorkeur, je slaaphouding en je lengte en gewicht zijn de belangrijke factoren om te bepalen welk matras het beste bij jou past.
De juiste ondersteuning en het comfort dat jij zoekt zit hem met name in de stevigheid van het matras.  Onze koudschuim matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende stevigheden en hebben meerdere zones die zorgen voor de meest perfecte ondersteuning. De zones zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld minder druk op de schouders krijgt en meer druk in de lendenen. Bij onze traagschuim matrassen gebruiken we géén zones want goed traagschuim maakt per vierkante centimeter zones van je lichaam. Daarom werkt traagschuim ook zo goed ergonomisch.

Er is niets dat zo goed de contouren van je lichaam volgt als traagschuim. Het is wel belangrijk dat je het traagschuim in de juiste stevigheid kiest. Wij maken onze matrassen met de hand in Scheveningen en in Duitsland afhankelijk van het type matras. Wij geven onze matrassen al 22 jaar (2020) volledig gratis op proef waardoor het voor ons net zo belangrijk is als voor onze klanten dat onze matrassen echt goed zijn en de juiste ondersteuning bieden. Wij maken al onze matrassen in vier verschillende stevigheden en in diverse typen en maten. Daarnaast gebruiken wij géén brandvertragers of anti-huisstofmijt chemicaliën in onze matrassen. Wat voor type slaper je ook bent en wat voor voorkeur je ook hebt bij Royal Health Foam kan je altijd slagen.


Klasse Boxsprings

Een boxspring kan een mooi bed met een luxe uitstraling zijn. Met comfortabele matrassen neemt een boxspring niet meer ruimte dan nodig is. Boxsprings zijn bijzonder populair omdat je feitelijk direct klaar bent. Je kiest de maat, de kleur en wat voor vorm achterwand je mooi vindt en klaar is kees. Hoewel, dan komt natuurlijk het belangrijkste, het matras! Met het matras bepaal je de ondersteuning en het comfort.
Bij Royal Health Foam hebben we meerdere boxspring bedbodems waaronder een boxspring zonder staal! Staal in matrassen maar ook in bedbodems verhogen de spierspanning van de slaper wat niet wenselijk is. Deze verhoogde spierspanning kan zelfs tot krampen in tenen en kuiten leiden. Het is in bed juist de bedoeling dat het lichaam en de geest ontspannen. Bij Royal Health Foam vind je verschillende boxsprings die je zelf samenstelt. De boxspring doet niet zo veel behalve het matras dragen en zorgen voor ventilatie. Het matras bepaalt je ergonomie en het comfort.
Let er dus op dat het matras goed bij je slaapwensen en je lengte en gewicht past. Pas als het matras echt klopt bij uw wensen en wat u nog heeft kunt u echt fijn slapen en fris en uitgerust opstaan. De hoogte van de boxspring bepaalt het in- en uitstap gemak. De hoogte wordt mede bepaald door de poten die in allerlei kleuren en vormen leverbaar zijn. U kunt ook kiezen voor wieltjes zodat u de box gemakkelijk uit elkaar kunt schuiven als u wilt schoonmaken. Wij hebben veel keuzemogelijkheden waarmee je je boxspring naar eigen wens maakt waardoor je ideale basis voor een goede en fijne nachtrust creëert.


Goede Bedden

Voor Royal Health Foam is het van belang dat onze bedden niet piepen of kraken en dit ook niet met de jaren gaan doen. Een bed moet mooi zijn en passen in de slaapkamer. Wij hebben velen eigentijdse én duurzame bedden en ledikanten die jaren mee kunnen gaan. Het is belangrijk dat je bij ons een weloverwogen keuze maakt juist omdat onze producten duurzaam zijn en dus jaren probleemloos mee kunnen gaan. Het kiezen van het bed is vaak minder lastig dan het kiezen van het matras. Want hoe kies je nou het beste een goed passend matras? Naast het feit dat ieder persoon uniek is hebben we ook nog andere wensen.  

Zorg ervoor dat je goede steun krijgt en kijk niet zo zeer naar en lekker bed maar eerder naar een goed bed. De juiste stevigheid van het matras betekend voldoende ondersteuning maar niet te zacht. Een zacht matras is altijd comfortabeler dan een hard matras echter werkt een steviger matras bijna altijd beter dan een zachtere variant. De beste bedbodem is zonder twijfel de Premium Schotelbodem. Elke schotel is instelbaar en de schotelbodem geeft een volledig egale tegen druk. Bij lattenbodems is de tegendruk niet egaal omdat een lat het meeste buigt in het midden en het minste buigt waar de lat op het frame rust.
Zowel bij onze schotelbodems als onze lattenbodems kun je kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden.

Al onze bedden zijn leverbaar als eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of een twijfelaar bed. Daarnaast kunnen al onze bedden in verschillende lengte- en breedtematen en met verschillende instaphoogtes. Ook zijn afwijkende maten geen enkel probleem voor ons. Dit geldt niet alleen voor onze bedbodems maar uiteraard ook voor al onze matrassen.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.