Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

RHF Nieuws

Laatste nieuws over Royal Health Foam

Tijdens de vakantieperiode 2023 maken wij u er op attent dat: Onze showroom gesloten is op maandag 14 augustus 2023 en maandag 21 augustus 2023 is Tijdens de vakantieperiode kan de post langer onderweg zijn dan u gewend bent De levertijd van onze matrassen, kindermatrassen, toppers en bedbodems kan 1 a 2 weken langer zijn dan normaal Kindermatrassen Donna en Prima Donna zijn op voorraad en kunnen worden afgehaald ..
Royal Health Foam: Het goed bewaarde geheim van ScheveningenMaak kennis met Royal Health Foam, een kleine maar uiterst bijzondere matrassenfabriek uit Scheveningen die al 25 jaar lang een goed bewaard geheim vormt binnen de matrassenbranche. Bekend en geliefd bij kenners en professionals in de industrie, is Royal Health Foam een naam die vaak wordt gefluisterd als het gaat om unieke en kwalitatieve matrassen. Dit bedrijf heeft zijn sporen verdiend door vakhandel te voorzien van uitmuntende produ..
Dit jaar bestaat Royal Health Foam 25 jaar en dat vieren we graag samen met u!  Deze maand bieden wij daarom onze hoogste korting ooit, namelijk  €250,- korting op een matras naar keuze. Historie Met trots kijken wij terug op 25 jaar groei met prachtige ontwikkelingen. Het had allemaal nooit gekund zonder onze klanten en daar zijn wij heel dankbaar voor.  Royal Health Foam introduceerde als eerste in Nederland proeftijd op kwaliteits matrassen en later proeftijd op onlin..
Royal Health Foam is leverancier van het geweldige particuliere cruise ship The World
The World is een uniek cruiseschip die haar bewoners over de hele wereld brengt om talloze verschillende culturen te ervaren en bevoorrechte toegang te krijgen tot de mooiste bestemmingen van de planeet, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. Het opvallend mooie 644-voet schip belooft gracieuze en persoonlijke service in een warme, uitnodigende sfeer net als die van een privéjacht, goed bemand privéhuis of exclusieve countryclub. De gemiddelde bezetting van 150 tot 200 bewoners en hun g..
Nieuw: Het Prima Donna De Luxe matras een Premium tiener/jonge volwassenen matras
Het nieuwste ontwerp van Royal Health Foam (RHF) is een Premium tienermatras. Dit matras is ontwikkeld naar aanleiding van het Prima Donna matras dat op dezelfde manier is opgebouwd namelijk koudschuim HR 55 met een laag van 5 cm traagschuim alleen is het Prima Donna De Luxe matras luxer uitgevoerd en nog meer verbeterd. Met het Prima Donna matras hebben wij al jaren een absoluut top matras in huis. Het Prima Donna De Luxe matras is 18 cm dik en heeft een 5 cm traagschuim laag. Daarnaast heeft h..
Maatregelen tegen Coronavirus
Leveringen Royal Health Foam Wij volgen dezelfde richtlijnen als PostNL om verspreiding van het virus te voorkomen: Leveringen gaan door. Ook montage is mogelijk, onder strikte voorwaarden. Voor uw gezondheid en onze mensen vermijden we contact. Dit wil zeggen dat we een veilige afstand van elkaar hanteren van minimaal 1,5 meter. Onze bezorger tekent, na toestemming van u als klant, voor een goede ontvangst. Heeft u een bestelling bij ons gedaan, maar heeft u zelf medi..
Het hoe en wat over het Corona-virus
Het Coronavirus is en pandemie volgens de Wereld health organisatie. Met name voor ouderen is het Coronavirus een gevaar maar ook jonge mensen blijken het te kunnen krijgen. Hygiëne is nu het belangrijkste devies. Het besmet raken kan veelal voorkomen worden als we maar extra aandacht hebben voor hygiëne.  Wat kan je doen om nu zo hygiënisch mogelijk te leven en hoe wordt het coronavirus precies overgedragen? Het coronavirus wordt met name overgedragen door hoesten en niezen. Door..
Hoe werd Chris Nederhorst een matrassenexpert?
Chris Nederhorst noemt zich matrassenexpert en is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en nog betere matrassen. Waarom doet hij dat en wat ziet er achter? En waarom ergert hij zich aan 'goedkope' marketingpraat van talloze matrassenaanbieders?Hoe word je matrassenexpert?Da's een lang verhaal, maar ik zal het proberen kort te houden. In 1987 ben ik gaan werken in een beddenwinkel en dat beviel goed. Zo goed, dat ik twee jaar later een eigen zaak opende in Den Haag waar ik in eerste insta..
Klanten waarderen ons vijf jaar op rij op Trustpilot
Klanten waarderen ons vijf jaar op rij op Trustpilot Wij staan met trots al meer dan vijf jaar op eerste plaats op Trustpilot. Afgelopen jaren was dat met het prachtige cijfer 9.6 (van 10) op de categorie "slaapkamerbedrijven". Sinds de nieuwe ratingmethode met het prachtige cijfer 4.8 (van 5) onder de nieuwe categorieën: Slaapkamermeubilair winkel De best beoordeelde bedrijven uit de categorie Slaapkamermeubilair winkel. Bekijk hier onze nummer 1 positie op de pagina: https://nl.trus..
Nieuw: Het stro matras, een combinatie van oude- en nieuwe technologie
Nieuw: Het stro matras, een combinatie van oude- en nieuwe technologieOnze stromatrassen zien er op het eerste gezicht niet anders uit dan een normale luxe matras en kunnen op elke bedbodem worden gebruikt. Maar de binnenkant is enorm verschillend van de gebruikelijke met stalenveren gevulde matraskernen want stro is een volledig natuurlijk gekweekte grondstof die 100% biologisch afbreekbaar is. Maar dat niet alleen, stromatrassen bieden nog véél meer voordelen.De positieve eigenschappen van een..
11049 producten