Het beste matras
Corona maatregelen: Levertijden zijn onveranderd (2 à 3 weken) Showroom open, max 8 personen tegelijk Alléén pinbetalingen of vooraf betalen
45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Corona maatregelen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Verifieerbaar 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Het beste matras

Het beste matras

Wat is het beste matras?

Dit is eigenlijk heel simpel. Het beste matras is natuurlijk het matras dat perfect bij u past! Er is dus eigenlijk niet zoiets als het beste matras. Een matras kan wel als beste uit een (mechanische) matrassentest komen maar dit zegt feitelijk niet of dit wel het beste matras voor u is. Tijdens deze matrassentesten wordt er gekeken naar ventilatie, duurzaamheid en drukverdeling maar niet naar ergonomie. Uit het enorme aanbod van matrassen is niet één matras aan te wijzen als het beste matras. Wat u zich zou moeten afvragen is welk matras is het beste voor mij? Welke matras het beste is hangt af van zijn of haar lichaamskenmerken, wensen, eisen en voorkeuren. Als de eisen en wensen duidelijk zijn kan iemand pas het beste matras voor hem of haar vinden. Dat dit allemaal zwaar mee telt wordt pas duidelijk als u zich realiseert dat dat het matras die het beste is voor u zeer waarschijnlijk helemaal niet geschikt is voor uw partner. Hierdoor wordt het al snel duidelijk dat er niet zoiets bestaat als het beste matras maar wel een matras die het beste is voor u. Zo ook wat is het beste matras tegen rugklachten of wat is het best geteste matras? Dit zegt allemaal niets en is een volledig persoonlijke kwestie. Zelfs als u in reviews lovende dingen over een bepaald matras leest zegt dit niet of deze zaken voor u ook gelden. Het beste kijkt u goed naar uw eisen en wensen waarna u probeert te bepalen of een bepaald matras deze zaken voor u bieden kan. Als u hieruit bent komt het belangrijkste, namelijk er echt op slapen. Hiervoor heeft u een proeftijd nodig. Het liefst een proeftijd met een niet goed geld terug garantie zodat u niet geboden bent aan de leverancier. Door echt op het matras te slapen, en dan ook nog minimaal 4 weken, weet u of het matras voor u werkt en het beste matras is voor uw eisen en wensen.

Waar moet u op letten om het voor u beste matras voor u te kopen?

Het beste matras is een matras dat op alle fronten goed voor u werkt. Zowel ergonomisch als qua comfort dient een matras perfect op uw wensen aan te sluiten. Pas dan zal u werkelijk uitgerust en fit opstaan. Zo zijn er bijvoorbeeld matrassen die warmer of juist koeler zijn en dit heeft grote invloed op uw slaapkwaliteit.

Waar kunt u op letten om het best mogelijke matras voor u te vinden?

Hier vindt tips waarmee u gemakkelijker het beste matras voor u kunt vinden. Er zijn een aantal indicaties die u direct een goed beeld kunnen geven welk matras het beste voor u zou kunnen werken. Deze indicaties zijn: de juiste hardheid/zachtheid, de gewenste temperatuur, de gebruikte materialen, de certificaten, de garantie en waar het matras gemaakt is (Europees product). Daarnaast heeft elk type matras zijn specifieke eigenschappen.

De juiste hardheid/zachtheid

Of een matras u de juiste ondersteuning kan geven valt en staat bij de juiste hardheid. Een type matras dat in meerdere hardheden gemaakt wordt verdient de voorkeur omdat u pas dan het matras goed kunt laten aansluiten op uw gewicht. Let dus goed op of het matras de juiste hardheid voor u heeft.

De gewenste temperatuur

Houdt u van een koel bed of wilt u juist een warm bed. Dit is heel belangrijk voor een prettige en rustige nachtrust. Het in- en doorslapen kan heel lastig zijn als u het (te) koud of te warm heeft in uw bed. Vraag hier naar bij de aanschaf zodat u niet pas achteraf erachter komt dat het matras qua temperatuur niet geschikt is voor u. De juiste temperatuur in bed heeft namelijk grote invloed op uw slaap kwaliteit.

De gebruikte materialen

Waar is het matras van gemaakt? Nemen deze materialen goed vocht op zodat het matras droog blijft ondanks dat u bijvoorbeeld veel transpireert? Is het matras stabiel of juist niet. Pocketveer matrassen hebben de neiging nogal na te deinen en latex matras zijn nogal plomp evenals traagschuim matrassen. Probeer dit bij het proefliggen te voelen. Als bijvoorbeeld een deinend tweepersoons matras koopt en u slaapt met een onrustige partner heeft dit grote invloed op uw eigen nachtrust.

Certificaten op matrassen

Certificaten op matrassen geven u de zekerheid dat de gebruikte materialen veilig zijn en geen giftige stoffen bevatten. Bijna altijd zijn de matrassen die certificaten hebben Europese producten waarmee de kans op gerommel veel kleiner wordt en mogelijke garanties nagekomen worden veel groter is.

Het beste matras van Royal Health Foam

Het Premium Support matras is met kop en schouders ons beste matras. De Premium Support is een traagschuim matras dat wij het meest verkopen en het minst terug krijgen. Wij weten dus zeker dat dit matras veel comfort biedt en bijzonder goed bevalt. Wij maken dit matras in 4 verschillende hardheden waardoor de kans van slagen groot is. Wij zijn dan ook werkelijk trots op dit matras aangezien dit matras alles in huis heeft waar wij voor staan: Comfort, kwaliteit en alle certificaten een goede prijs.

Ons beste traagschuim matras op proef

Wij geven al onze matrassen volledig gratis op proef! Probeer ons best verkochte matras zelf gratis 45 dagen thuis uit. Wij bieden u de mogelijkheid om dit matras gratis thuis uit te proberen zodat u zelf kunt ervaren hoe heerlijk dit matras ligt en of dit matras σσk zo goed voor u werkt.

Bekijk ons beste matras

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.