Bel ons gerust +31(0)70-3387010

45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd in:
  Matrassen gratis thuisbezorgd in Nederland Matrassen gratis thuisbezorgd in België

Zaterdag en zondag open

Bel ons gerust voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Veel gestelde vragen | RHF


Wat is een schotelbodem
Informatie over wat een schotelbodem is Wat is een schotelbodem eigenlijk? De vraag is al vaak gesteld en gemakkelijk te beantwoorden. Een schotelbodem is een bedbodem (matras-drager) die de druk van het matras en de slaper perfect verdeeld. Een schotelbodem lijkt qua constructie enigszins op een lattenbodem maar de latten kunnen niet buigen. De kunststofschotels kunnen onafhankelijk naar beneden bewegen ( ingedrukt worden ). De beweging is niet beperkt tot alleen indrukken maar ook driedime..
Wat voor matras?
U slaapt niet echt goed en voelt zich niet echt uitgerust als u opstaat? Merkt u dat u meer lichamelijke klachten krijgt gedurende de nacht? Dan is het wellicht tijd voor een nieuw matras. Een fijn en goed matras is de basis voor een gezonde en goede nachtrust. Maar wat voor type matras? En welk is nou het beste matras voor mij? Een goed bij u passend matras vinden kan een lastige opgave zijn. Er zijn zo veel verschillende soorten matrassen en dingen die van belang zijn om te weten bij de aansch..
Wat is het verschil tussen koudschuim en traagschuim?
Het verschil tussen koudschuim en traagschuim is redelijk eenvoudig. In het kort is koudschuim veerkrachtig en traagschuim malvormend en niet veerkrachtig. Koudschuim lijkt qua structuur veel op traagschuim maar reageert totaal anders. Als traagschuim warm wordt (door lichaamswarmte) dan wordt het zacht en heeft het niet de neiging om terug te drukken als het ingedrukt wordt. Koudschuim veerkrachtig en reageert niet op temperatuur. Dus of koudschuim nou warm wordt of juist koud wordt het blijft ..
Wat is een traagschuim matras
Traagschuim ook wel memory foam , NASA schuim of Tempur schuim genoemd en is een schuim dat zacht wordt door middel van lichaamswarmte. Het maakt een mal van het lichaam en creëert een zwevend effect zonder drukpunten. Het gevolg is dat de doorbloeding niet wordt afgekneld en het comfort verhoogt wordt. Meest verkochte matras type In de laatste 10 jaar zijn traagschuim matrassen de meest verkochten matrassen geworden en heeft het de pocket matrassen wat dat betreft van de troon gestoten. Dit i..
Welk matras voor een kind?
Welk matras voor een kind? Een goede nachtrust is voor kinderen essentieel. Dit bevordert de algehele ontwikkeling en vergroot de weerstand.  Een goed matras is feitelijk voor kinderen nóg belangrijker dan voor een volwassene; baby’s en kleine kinderen brengen immers veel meer uren in bed door dan een volwassene. Maar wat is nou een echt goed en comfortabel kindermatras? En waar kunt u het beste op letten bij de aanschaf? Kindermatrassen en babymatrassen In een kindermatras mo..
Wat is een koudschuim matras?
Wat is een koudschuim matras? Koudschuim is wellicht het beste materiaal om matrassen van te maken. Alle kenmerken van koudschuim zijn namelijk zijn ideaal voor matrassen. Koudschuim is bijzonder veerkrachtig , heeft een volledig open celstructuur waardoor het goed ventileert en vocht doet verdampen en het  gaat bijzonder lang mee. Open celstructuur van koudschuim De celstructuur van koudschuim  is gevormd door kleine driedimensionale cellen die lijken op een honing..
Hoe lang gaat een matras mee?
Hoe lang gaat een matras mee?Hoe lang een matras precies meegaat is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn:  de kwaliteit van de gebruikte materialen , hoe goed het matras onderhouden is en de vochthuishouding. Matras kwaliteitAls het om de levensduur gaat is de kwaliteit van het matras de belangrijkste factor. Bij ons is met name de kwaliteit van het koudschuim van het grootste belang omdat dit jaren lang steun en veerkracht moet bieden. De schuimen die wij geb..
Welk matras?
Welk matras? Als u weet dat u aan een nieuw matras toe bent is de vraag welk matras gaat u kiezen? Er zijn zo veel keuze mogelijkheden waardoor het niet eenvoudig is om dit te beslissen. Toch kun je het beste matras kiezen door op te letten welk matras het beste aansluit bij je. Even proefliggen in een beddenwinkel geeft een indicatie welk matras wellicht fijn ligt maar verteld u verder niets. Er echt op slapen verteld u veel meer maar dan nog zijn er in ons land al vier seizoenen m..
Welk matras bij rugklachten? Een goed bij u passend matras kan uw nachtrust absoluut verbeteren en rugklachten verminderen. Iedereen heeft wel eens last van zijn of haar rug maar meestal is dit tijdelijk.  De meeste rugklachten ontstaan door een verkeerde houding. Een goed bij u passend matras kan er in elk geval voor zorgen dat u gedurende de nacht ergonomisch een goede houding heeft. Hard matras In het verleden raden specialisten en artsen meestal stevige tot harde matrassen aa..
Wanneer matras vervangen?
Wanneer matras vervangen?De matrasindustrie raad consumenten  aan om het matras om 7 a 8 jaar te vervangen. Dit is echter volledig afhankelijk  van de kwaliteit van het matras en van het gepleegde onderhoud. "Het matras is letterlijk het fundament van uw nachtrust," zegt Karin Mahoney, woordvoerster van de betere slaap Raad. “Als u wakker wordt met een pijnlijke rug of ledematen zijn dit vaak aanwijzingen dat het tijd is voor een nieuwe matras ". Op zich heel duidelijk maar wat ..
11013 producten
1998 - 2018   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag