45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen
Royal Health Foam
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Veel gestelde vragen | RHF


Maatregelen tegen Coronavirus
Hoe gaan wij om met de Coronamaatregelen? Showroombezoek alleen op afspraak. Voor advies en/of een bezoek aan onze showroom maakt u eerst een afspraak op 070-3387010 of info@healthfoam.com. U kunt ons ook bellen voor telefonisch advies. Leveringen Royal Health Foam Wij volgen dezelfde richtlijnen als PostNL om verspreiding van het virus te voorkomen: Leveringen gaan door. Ook montage is mogelijk, onder strikte voorwaarden. Voor uw gezondheid en onze mensen vermijden we contact. D..
Het verschil tussen Ravensberger en RHF Royal Health Foam matrassen Ravensberger is een Duitse fabrikant van matrassen en lattenbodems die sinds begin 2016 op de Nederlandse markt actief is. De verkoop vindt plaats vanuit een winkel in Zoeterwoude en via internet. Royal Health Foam is een Nederlandse matrassen en hoofdkussens fabrikant die sinds begin 1998 op de Nederlandse markt actief is. De verkoop vindt plaats via internet en via de showroom in Scheveningen.Ravensberger en RHF Royal He..
Wat is een schotelbodem
Informatie over wat een schotelbodem is Wat is een schotelbodem eigenlijk? De vraag is al vaak gesteld en gemakkelijk te beantwoorden. Een schotelbodem is een bedbodem (matras-drager) die de druk van het matras en de slaper perfect verdeeld. Een schotelbodem lijkt qua constructie enigszins op een lattenbodem maar de latten kunnen niet buigen. De kunststofschotels kunnen onafhankelijk naar beneden bewegen ( ingedrukt worden ). De beweging is niet beperkt tot alleen indrukken maar ook driedime..
Wat voor matras?
U slaapt niet echt goed en voelt zich niet echt uitgerust als u opstaat? Merkt u dat u meer lichamelijke klachten krijgt gedurende de nacht? Dan is het wellicht tijd voor een nieuw matras. Een fijn en goed matras is de basis voor een gezonde en goede nachtrust. Maar wat voor type matras? En welk is nou het beste matras voor mij? Een goed bij u passend matras vinden kan een lastige opgave zijn. Er zijn zo veel verschillende soorten matrassen en dingen die van belang zijn om te weten bij de aansch..
Wat is het verschil tussen koudschuim en traagschuim?
Wat kan ik het beste kiezen: traagschuim of koudschuim?Wie zich gaat verdiepen in de wereld van matrassen, loopt direct tegen het schuim op. Je hebt namelijk traagschuim- en koudschuim matrassen. Wat is het verschil tussen koudschuim en traagschuim eigenlijk? En welk schuim past het beste bij welke soort slaper? Veerkracht en tegendrukKoudschuim is en blijft veerkrachtig. Ook als het warm wordt – dus als er iemand op ligt te slapen. Het geeft onder alle omstandigheden tegendruk en steun. Traags..
Wat is een traagschuim matras
Traagschuim ook wel memory foam , NASA schuim of Tempur schuim genoemd en is een schuim dat zacht wordt door middel van lichaamswarmte. Het maakt een mal van het lichaam en creëert een zwevend effect zonder drukpunten. Het gevolg is dat de doorbloeding niet wordt afgekneld en het comfort verhoogt wordt. Meest verkochte matras type In de laatste 10 jaar zijn traagschuim matrassen de meest verkochten matrassen geworden en heeft het de pocket matrassen wat dat betreft van de troon gestoten. Dit i..
Welk matras voor een kind?
Welk matras voor een kind? Een goede nachtrust is voor kinderen essentieel. Dit bevordert de algehele ontwikkeling en vergroot de weerstand.  Een goed matras is feitelijk voor kinderen nóg belangrijker dan voor een volwassene; baby’s en kleine kinderen brengen immers veel meer uren in bed door dan een volwassene. Maar wat is nou een echt goed en comfortabel kindermatras? En waar kunt u het beste op letten bij de aanschaf? Kindermatrassen en babymatrassen In een kindermatras mo..
Wat is een koudschuim matras?
Wat is een koudschuim matras? Koudschuim is wellicht het beste materiaal om matrassen van te maken. Alle kenmerken van koudschuim zijn namelijk zijn ideaal voor matrassen. Koudschuim is bijzonder veerkrachtig , heeft een volledig open celstructuur waardoor het goed ventileert en vocht doet verdampen en het  gaat bijzonder lang mee. Open celstructuur van koudschuim De celstructuur van koudschuim  is gevormd door kleine driedimensionale cellen die lijken op een honing..
Hoe lang gaat een matras mee?
Hoe lang gaat een matras mee?Hoe lang een matras precies meegaat is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn:  de kwaliteit van de gebruikte materialen , hoe goed het matras onderhouden is en de vochthuishouding. Matras kwaliteitAls het om de levensduur gaat is de kwaliteit van het matras de belangrijkste factor. Bij ons is met name de kwaliteit van het koudschuim van het grootste belang omdat dit jaren lang steun en veerkracht moet bieden. De schuimen die wij geb..
Welk matras?
Welk matras? Als u weet dat u aan een nieuw matras toe bent is de vraag welk matras gaat u kiezen? Er zijn zo veel keuze mogelijkheden waardoor het niet eenvoudig is om dit te beslissen. Toch kun je het beste matras kiezen door op te letten welk matras het beste aansluit bij je. Even proefliggen in een beddenwinkel geeft een indicatie welk matras wellicht fijn ligt maar verteld u verder niets. Er echt op slapen verteld u veel meer maar dan nog zijn er in ons land al vier seizoenen m..
11015 producten