Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Betaalmethodes

Online en offline betaalmethodes die Royal Health Foam aanbiedt.

iDeal

iDeal

Royal Health Foam biedt u de mogelijkheid om uw bestelling direct of nadat u de bestelling heeft geplaatst online te betalen via iDeal. Gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen bank. Als u de bestelling niet direct online via iDeal betaalt, kunt u alsnog de bestelling online betalen als u de link opent in de bevestigings-e-mail.

Paypal

PayPal / creditcard

U kunt de geplaatste bestelling ook via PayPal en Creditcard betalen. Ook kunt u de bestelling ook na plaatsing betalen via de link die verstuurd wordt in de bevestigings--e-mail.

Pinnen kan

Per pin / factuur

U kunt de bestelling per pin of contant betalen bij aflevering of bij het ophalen op de locatie Soetensstraat 18 te Den Haag. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u zowel schriftelijk als per e-mail een factuur toegestuurd. U kunt de bestelling ook betalen door een overschrijving of online bankieren onder vermelding van het factuurnummer dat is vermeld op uw factuur.

Bankrekening (ING): RHF Dutch Bedding BV 66.92.90.017, te Den Haag
BIC nummer: INGBNL2A
IBAN nummer: NL33INGB 0669 2900 17

Pinnen kan

Gemakkelijk betalen met Bancontact / MisterCash

U wilt online shoppen met uw Bancontact of MisterCash kaart? U geeft eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen.

Bitcoin

Bitcoin

U kunt betalen met Bitcoin door het bedrag tegen de huidige koers op bitcoin over te maken op:

Bitcoin:1EVz8nDtm4K7XYMFuqwXajuBh9F5A8Q4r1

Stuur nadat u een bitcoinbetaling heeft gedaan een e-mail aan ons dat u dit heeft gedaan. Dan wordt de orderstatus aangepast. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Stichting Thuiswinkel Certificaat
CBM
CBW Erkend
Q Shops Keurmerk
Philips
TU Delft
AMC
Bronovo
TUV
ISO 9000:2008
Certipur
Ecovadis
1998 - 2016   Royal Health Foam  -  Matrassenfabriek Den Haag