Wat zijn slaapproblemen? Lees het in de begrippenlijst van Royal Health Foam!
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot
Al 5 jaar op nummer 1 TrustPilot
Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Slaapproblemen

Slaapproblemen

Wat zijn slaapproblemen?

Slaapproblemen zijn problemen waardoor iemand slecht in kan slapen, slecht doorslaapt of niet uitgerust wakker wordt. Het gevolg van slaapproblemen is dat men zich overdag moe en slaperig voelt en prikkelbaar is. Als slaapproblemen langer duren worden het slaapstoornissen.

Slaapproblemen zijn meestal van korte duur en kunnen gerelateerd zijn aan stress of verdriet. Slaapproblemen kunnen ook ontstaan doordat het slaapritme verstoord is of door een slecht bed. Als u 's morgens gebroken wakker wordt is de kans groot dat uw matras aan vervanging toe is. Kijk uw matras na door de tijk er af te ritsten en de matraskern goed te bekijken. Als het matras kuilvorming vertoond is het tijd voor een nieuw matras.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin