Interview van Algemeen Dagblad met Chris Nederhorst
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Interview Chris Nederhorst en AD

Interview Chris Nederhorst en AD

(interview met Chris Nederhorst het AD)
“Goed slapen is heel belangrijk omdat het immuunsysteem onder andere wordt gevoed door slaap”, legt Chris Nederhorst `matrassen specialist uit. “Bij een zwak immuunsysteem kunnen pijnklachten erger worden. Daarom is het zo belangrijk – zeker als je chronisch ziek bent – dat je een zo goed mogelijke nachtrust hebt.”
Om mensen te informeren over het kiezen van een goed matras heeft Chris het platform www.matras.info opgezet. “Als ondernemer heb ik bijna dertig jaar ervaring met het leveren van kwalitatief goede matrassen aan mensen met lichamelijke klachten. Wat ik heel belangrijk vind, is dat mensen met lichamelijke klachten hun matras kunnen uitproberen en kunnen omruilen. Even proefliggen in een beddenwinkel zegt namelijk eigenlijk niets en is puur een moment opname. Er echt op slapen verteld u veel meer. Alleen een proeftijd kan uitwijzen of een matras geschikt is.”
Chris: “Drie dingen zijn belangrijk: de juiste hardheid, ventilatie en drukverlagende werking. Een matras moet de juiste hardheid hebben, het moet niet te hard en ook niet te zacht liggen. Is het matras te zacht, dan kan het zijn dat er minder pijn is op de reumaplekken, maar dat er “ergonomische” pijn in de rug of nek ontstaat.” Het tweede punt is goede ventilatie. Het matras mag niet te veel vocht vasthouden, anders koelt het lichaam af en verergeren de pijnklachten. Het derde waar je op moet letten is dat het matras drukverlagend is. ‘Traagschuim’ vormt als een mal van de lichaamsvorm. “Door de goede doorbloeding worden ontstekingen door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.”
“Belangrijk voor reumapatiënten is verder dat een matras niet op bepaalde punten geplet wordt, zodat er geen overdruk ontstaat”, vult de matrasspecialist aan.
“Veel mensen zijn radeloos en denken dat het niet beter kan met slapen”, heeft Chris ervaren. “Maar met intensieve begeleiding is het absoluut mogelijk een matras te vinden dat pijnklachten voor een belangrijk deel kan verminderen of zelfs helemaal doen wegnemen. Met mijn platform wil ik mensen daarbij helpen, ik zet mij daar graag voor in.”

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin

Vaak gecombineerd met: