45 nachten gratis proefslapen Gratis bezorgd in NL & BE
Royal Health Foam matrassen

Bel ons gerust +31(0)70-3387010

Royal Health Foam

Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Open maandag - zaterdag

Bel voor persoonlijk advies:
  070 - 338 70 10

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Verifieerbaar 3 jaar op nummer 1 TrustPilot categorie slaapkamer

Royal Healh Foam matrassen - Beste van categorie Trust Pilot

Hoe bereik je de optimale nachtrust en slaap je écht goed?

Hoe bereik je de optimale nachtrust en slaap je écht goed? Slaap is een zeer individuele aangelegenheid. Persoonlijke factoren kunnen zorgen voor een goede of juist slechte nachtrust.
Als deze factoren helder zijn is er al een groot deel van het probleem gewonnen maar dan speelt het juiste gereedschap (matras , hoofdkussen en bedtextiel) nog een grote rol.

Mogelijkheden tot een verbeterde slaapkwaliteit zijn onder andere te vinden in het juiste gereedschap dat op het individu afgestemd dient te worden. Daarom maken wij bij Royal Health Foam alle matrassen in 4 verschillende hardheden (stevigheden). De juiste stevigheid van de matras is voor een optimale nachtrust namelijk van het grootste belang.
Per individu zal er gekeken moeten worden wat zijn of haar persoonlijke factoren zijn en welk gereedschap hij of zij daarom dus nodig heeft om die optimale nachtrust te bereiken.
 
Persoonlijke factoren in de juiste combinatie van echt goed en passend gereedschap is in mijn optiek alleen maar te realiseren door middel van écht maatwerk. Voor ons is maatwerk eenvoudig te realiseren omdat wij alles in eigen beheer produceren. Als u ook een optimale nachtrust wenst te genieten dan zit u bij Royal Health Foam goed. Samen met u kunnen we echt fine-tunen en er voor zorgen dat u heerlijk ligt en perfect slaapt.
U bent van harte welkom bij ons in Scheveningen in onze

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Chris Nederhorst en collega's geven u inzicht en informatie over matrassen en slapen. Op deze manier kunt u een helder beeld krijgen waar u op zou kunnen letten bij de aanschaf van een nieuw traagschuim matras of koudschuim matras.