Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Click-On bed voor Schotelbodem Premium

  • € 999,00
  • NU € 899,00

  • Gratis bezorgd in heel Nederland en België
  • Alle maten leverbaar, bel 070 - 338 70 10
  • 5 jaar volledige garantie
  • Levertijd Click-On bed 8 à 10 weken
€ 100.- euro korting

Royal Health Foam Click-On bed

Met het Click-On bed (bed omranding) maakt U van uw bedbodem makkelijk en snel een volledig aangekleed bed. Niet het ledikant (bed) maar de bedbodem is de dragende constructie. Met het Click-On bed is een perfecte, solide en supersnelle montage verzekerd (in 5 minuten). Er hoeft geen schroef meer aan te pas te komen. Het Royal Health Foam Click-On bed wordt speciaal voor ons geproduceerd in Duitsland en dit is aan alles te zien. Het bed zit netjes en bijzonder stevig in elkaar. Ook met de tijd zal dit bed niet gaan piepen of kraken en dit is te danken aan de ophanging (hoe het in elkaar zit). Het bed bestaat uit schotelbodems waar direct of later een ledikant van gemaakt kan worden. Het is een mooi bed met een luxe uitstraling en prachtige afwerking.

Ombouw is exclusief schotelbodem

Gestoffeerde zijpanelen

Het Click-On bed dankt zijn naam aan het feit dat de zij-delen later alsnog op de bedbodems geplaatst (geklikt) kunnen worden. De zijdelen en hoofdeinde zijn gestoffeerd en geven de indruk dat het om een boxspring bed gaat. Het is echter geen boxspring en de matrassen liggen dan ook in het bed (ledikant) waardoor de matrassen netjes bij elkaar blijven liggen en de midden-naad tussen de matrassen zodoende minimaal blijft. Bij de meeste boxsprings loop je de kans dat de matrassen niet netjes op de box blijven liggen en de midden-naad groter wordt door het gebruik. De solide en luxe schotelbodem is in het middendeel instelbaar qua hardheid .

Keuze uit verschillende poten

Er zijn verschillende poten mogelijk voor zowel het bed als voor de schotelbodem. De schotelbodem heeft een draadloze bediening als er voor een elektrisch verstelbare bodem gekozen wordt. Daarnaast is de elektrisch verstelbare bodem voorzien van zwakstroom (28 volt) met stroom ontkoppeling. Dit is energie zuinig en beter voor de nachtrust in verband met elektrische straling. De latten waar de schotels op gemonteerd zijn is 12 laags verlijmd beukenhout.

Zeer makkelijk te monteren

Het mooie van het Click-On bed is dat je kan beginnen met het belangrijkste, namelijk een echt goed matras mét een echt goede bedbodem. Later kun je er alsnog een mooi bed (ledikant) van maken door de zijdelen en het hoofdeinde op de bodem te monteren. Dit gaat zeer eenvoudig en makkelijker dan een Ikea bed. Het bed is binnen 5 minuten in elkaar gezet. Met het  Click-On bed combineren we het beste uit twee werelden: het comfort van een hoogwaardige bedbodem met een prachtige en sfeervolle uitstraling van een boxspring.

Specificaties bedbodem
Soort bedbodem Frame gemaakt voor de Schotelbodem Premium
Materialen Hout en stof
Garantie 5 jaar volledige garantie zonder afbouwing
Hoogte inclusief potenset Frame 43 cm, totale hoogte inclusief hoofdbord 101 cm
Keurmerken en certificeringen TUV Rheinland GS Mark S1 certificaat

Bekijk of schrijf een review

    Slecht           Goed
Vaak gecombineerd met: